2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şu Sıralarda devlet hastanesine gitmeye korkuyorum açıkçası ama sağlık ocaklarında yapılıyor bazıları sanırım
Valla benim gittiğim devlet hastanesi ve sağlık ocağını kıyaslayacak olursam devlet hastanesi daha güvenilirdi. Ciddi bir önlem vardı; ateş ölçme, maske, eldiven, tam randevu saatinde orada olmanız, insanlarla aradaki mesafe için bariyerler vs vs tüm işlemleri bitirene kadar. Özele o kadar para vermenize gerek yok bence

Rubella dahil hepsini yaptılar mı peki?

Şimdi baktım e-nabız dan hepsi var canım
Peki kadın doğum doktorun devlette olduğu için mi öyle yaptırdın acaba, benimki özelde şimdi gidip devlette ben bu testleri yapıcam dersem önce doktor görsün derler mi acaba büyük ihtimalle derler.

Merhaba kızlar bugün bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim daha duymayanlara nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguydu. Özele gittim ama eşimi içeri almadılar tedbir amaçlı. Onun da duymasını çok isterdim neyse buna şükür

Canım ben de 7. Haftaya yeni girdim bugün ultrasonda 6+3 gözüktü minişim doktora sormak hiç aklıma gelmedi ama çok az bir fark var sanki dimi kapatırlar gibi geliyor

Peki kadın doğum doktorun devlette olduğu için mi öyle yaptırdın acaba, benimki özelde şimdi gidip devlette ben bu testleri yapıcam dersem önce doktor görsün derler mi acaba büyük ihtimalle derler.
Muayene randevusu alıp gidiyorsun testlerini yapiyorlar e nabizdan sonuc ciktilarini alip ozeldeki doktora götürdüm ben sonuclarimi

Benim de doktorum özelde ve bu testleri yaptırmamı istedi. Devletten randevu aldım çünkü özel klinikten sevk edilmiyor. Devletteki doktora hiçbir şey söylemedim, kendisi muayene etti ve bu testleri istedi

Maşallah canım çok sevindim rabbim miniklerimize sağ salim kavusmamızı nasip etsin

Canım ben de 7. Haftaya yeni girdim bugün ultrasonda 6+3 gözüktü minişim doktora sormak hiç aklıma gelmedi ama çok az bir fark var sanki dimi kapatırlar gibi geliyor
Kapatıyolar canım oğlumda da ilk öyleydi sonra ilerden bile gitti ☺ sağlıklı olsunlar da önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…