2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Rubella toksoplazma igm igg testleri saglik ocagi yapmaz zaten masrafli olanda onlar devlete ucretsiz hepsi ama hastanede hic gubenli degil

Aynen senin ki yakınmış yine ben Mayıs 2012 de doğum yaptım tahlil falan istedi mi doktor sende ilk defa gittin sanırım dimi kontrole ?

Ben geldim doktordan bebişim büyümüş tekrar kalp atışını duydum çok şükür. 8 hafta sonra birdahaki doktor randevum Ama 4 hafta sonra koç üni hastanesinde 2’li tarama testini yaptır cinsiyetini öğren bana haber ver dedi doktorum. 4 tanede test verdi. 2 toxoplasma ıgG-ıgM testleri. Tarama testini soran arkadaşlar doktoruma yaptırmak istemediğimi söledim. Down olsa aldırcakmısın dedi hayır dedim. Ben yaptırman taraftarıyım en azından hazırlıklı Olursun dedi. Bizde genetiktede sıkıntı olduğundan mecbur yaptırcaz

Gözün aydın canım sevindim tarama testini genelde öneriyorlar doktorlar galiba genetikte sıkıntı olması birinci dereceden akrabalar mı oluyor canım yoksa genel mi?

Kizlar ben birsey yiyemiyorum surkeli neyesem kusuyorum nolck halim carsambaya dahacok var doktor randevum icin
Resmen açım mide bulantisindn birsey yapamiyorum

Gözün aydın canım sevindim tarama testini genelde öneriyorlar doktorlar galiba genetikte sıkıntı olması birinci dereceden akrabalar mı oluyor canım yoksa genel mi?
Akraba evliliği değiliz eşimde polimorfizm var genetikte. Doktor çok önemli değil genetik bozukluğunuz dedi. Bakalım yaptırcaz şimdi hastaneyle konuşup fiyat aldım. 2 hafta sonra arar randevu alırım kısmetse

Kizlar ben birsey yiyemiyorum surkeli neyesem kusuyorum nolck halim carsambaya dahacok var doktor randevum icin
Allah yardımcın olsun canım hiç mi bisey rahatlatmiyor mesela süt soda meyve türü şeyler bende hiç bulantı yok 7.haftamda hafif oldu akşamları hafif oluyor ama öğürme tarzı değil soda içiyorum rahatlatıyor. Böyle balkonda temiz havada az az yemeye çalışsan

Çubuk kraker falan atıştırın açken daha çok bulanır mideniz şekerli şeylerden uzak durun onlar daha çok bulandırır.. tuzlu ekşili şeyler rahatlatır.. bende açken acayip bulanıyor

Sagolcnm cok azicik meyve ile durabiliyirum
Yesem dahi hemen çıkıyor bende haftaya 7haftay gircm nasibse
Ama cidden dayanamiyorum ya
Herşeyden tiksinmeye başladım ne yesem gidiyor bulanti halindeyim

Çubuk kraker falan atıştırın açken daha çok bulanır mideniz şekerli şeylerden uzak durun onlar daha çok bulandırır.. tuzlu ekşili şeyler rahatlatır.. bende açken acayip bulanıyor
tuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek

Esime tavuk haslattim enazindan haşlama yagsiz azyerim dedim yeryemez gitti hepsi

Sagolcnm cok azicik meyve ile durabiliyirum
Yesem dahi hemen çıkıyor bende haftaya 7haftay gircm nasibse
Ama cidden dayanamiyorum ya
Herşeyden tiksinmeye başladım ne yesem gidiyor bulanti halindeyim
Tahmin ediyorum canım bende çok hafif old halde gece yatamıyorum seni düşünemiyorum. En azından c vitamini almaya çalış portakal vs .Ben hamile olmadan önce hergun düzenli ceviz fındık vs yerdim şimdi ağzımı sürmüyorum ya çok ilginç bir süreç gerçekten şu hamilelik

Aynen
Bende yerdim onlari simdi herşey tiksinc gelior cay severdim icemiyorum peyniri yerdim yiyemiyorum ama acım resmen
Yesemde hepsi gidiyor hos midemde almıyor

Hakkımızda hayırlısı olsun canım hiç de birşey yoktur inşallah hayırlı haberler alırsın

Evet canim sağlık.ocagi hepsini yapıyor, boşyere ücret ödeme.

Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde doktorum, mide bulantılarına karşı sütün içine az miktarda zencefil ve zerdeçal karıştır demişti. Ben öyle yapıyorum, isterseniz deneyin siz de kızlar. İnşallah işe yarar sizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…