2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar ben birsey yiyemiyorum surkeli neyesem kusuyorum nolck halim carsambaya dahacok var doktor randevum icin
Resmen açım mide bulantisindn birsey yapamiyorum
Benim de yeni başladı canım ne kötü bişeymiş ama bebişlerimiz için değer midem bulandığında çubuk kraker , sade makarna yoğurtla birlikte , ekmek tulum peyniri zeytin falan yiyorum iyi geliyor tuzlu sade şeyler canım tavsiye ederim

Rubella toksoplazma igm igg testleri saglik ocagi yapmaz zaten masrafli olanda onlar devlete ucretsiz hepsi ama hastanede hic gubenli degil
Rubella vs hepsini 2 hafta önce sağlık ocağında yaptırdım canim, sonucları aldım.

tuzlu kraker iyi geliyor gerisi bulandiriyor midemi

Ben Kurtköy Emsey e gidiyorum sen
Duymuştum hast.Ben tüp bebek tedavimi şişli memorial da oldum uzun ir süreçti. Normalde ordan devam etmeyi düşünüyordum ama 12.haftamda rahmime serklaj atilacak şuan araştırıyorum hast 10.200 tl fiyat verdi başka yer bulamıyorum bütçemi zorlayacağı için oraya normal takip için sanırım devam edemeyeceğim. Evim beylikdüzünde araştırıyorum ama yok .Şuan kontrolde gitmiyorum kafam çorba anlayacağın

Aaa şişli memorial çok iyi bir hastane ama dediğin gibi fiyat yüksek. Beylikdüzünde Bir hastane seçeceksen kolandan uzak dur canım.

Belirsizlik kötü şey inşallah istediğin gibi bir yer bulursun canım belki buradan tavsiyeler olur sana yakın

Çok içme canım içersen de çok açık bebiş kansız kalmasin
Valla içiorum durduramıorum ama şekersiz ve çok çok açık içiorum. Biraz daha havalar ısınsın aramam çayı şimdi havalardan canım istio. Kahve hiç içmiorum mesela

Ayy Allah yardımcınız olsun o nasıl fiyat öyle

tuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek
Canım şu an bebeğin minnacık senin vücudundakilet yeter de artar bile ilk 3 ay dışardan bişey gerekmiyor merak etme hatta kimi anneler 9 ay çekiyor yüne doğuruyor hemde tombik tombik
Istanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Medipol Pendik hastanesine gittim ilk defa 10 gün önce çok güzel bir hastane hele doktorum çok tatlı bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…