- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
Canım şöyle diyeyim 4 gün arayla ultrasona girdim bebek aynı 5 mmCanım bebeğin geç döllenme olabilir, Sen kötü olursan şimdi bebeğini üzersin, önümüzdeki hafta güzel haberi vereceksin bize. Kuruntu yapıp kendi moralini de bebeğininkini de bozma canım, her şey yolunda demelisin hep. Ayrıca senin son adet tarihin ne zaman canım?.Doğum yapacağın muhtemel tarihe göre şu an 7 değil 6 haftalık hamilesin. 7 haftaya yeni başlamışsın yani.
21 Şubat canım ama geç döllenme değil çünkü adetime 3 gün varken öğrendim benSon adet tarihiniz nedir acaba sanki geç döllenme gibi
Benim de 7+2 de 5.3 mm çıkmıştı. Dr aslında 6+2 sin. Geç döllenme var herşey normal demişti. Canını sıkmaBenimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Beklenen doğum tarihiniz 02.12 buna göre 7+0 olmamanız lazım çünkü bnm beklenen doğum 30 kasım bugün 6+5 olduk sizin hesapta bir yanlışlık var gibiBenimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Birde crl dediğiniz bebeğin boyu sanırım ben henüz bebeği de görmedim 6+0da gitmiştim henüz bebek yoktu sadece keseyi gördüm bnm son adet 24 şubat21 Şubat canım ama geç döllenme değil çünkü adetime 3 gün varken öğrendim ben
Keşke benim de geç döllenme olsa ama ben Ovülasyon testi yaptım canım biliyorumBenim de 7+2 de 5.3 mm çıkmıştı. Dr aslında 6+2 sin. Geç döllenme var herşey normal demişti. Canını sıkma
Olabilir canım belki yanlış işaretledim ama son adet tarihime göre 7+0Beklenen doğum tarihiniz 02.12 buna göre 7+0 olmamanız lazım çünkü bnm beklenen doğum 30 kasım bugün 6+5 olduk sizin hesapta bir yanlışlık var gibi
Benimde 22 Şubat aslında ben keseyi gördüm bebeği de gördüm ama gelişmiyor Gibi çünkü bir haftada sadece 2 gün büyümüş böyle olan var mi acabaBirde crl dediğiniz bebeğin boyu sanırım ben henüz bebeği de görmedim 6+0da gitmiştim henüz bebek yoktu sadece keseyi gördüm bnm son adet 24 şubat
Canim evde pregestan varmi cok sukur iki kere yasadim o sikintiyi dr gittigimde bebekte bi problem yoktu her defasinda telaslaniyo insan ayaklarini uzat yat dinlen insallah bisey olmaz bu haftalarda normalmisDemin tuvalette çamaşırımda hafif leke gördüm açık pembe gibi kusura bakmayın söylüyorum ama küçük de bi parça çok acık pembemsi ne yapmalıyım şimdi ilk defa yaşıyorum bunu uzandım sadece şimdi hafif ağrım da var
Maalesef ben beşiktaş tarafındaki hastaneleri daha iyi biliyorum ama eltim bdüzü kolanda doğum yaptı mahvolduk bebeğide anneyide kaybediyorduk inanılmaz sorumsuzlardı. O yüzden rahatlıkla oradan uzak dur diyebilirim sana.Evet kolon iyi değilmiş o bölgeyi biliyorsa bana tavsiye edecegin bi yer var mı.Evime yakın medilife var pek iyi yorumlar yok reyap hast var oraya daha önceden gitmiştim doktorların çok iyi old düşünmüyorum
7+0 son adete göremi yoksa doktor mu dedi. Geç döllenme olabilir normalde benim 8+4 flan olmam lazım ama geç döllenme olmuş doktor baktı ve 7+0 olduğunu söylediBenimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
günaydın herkese
hamilelik kişiye özeldir kızlar. birinin midesi bulanır birinin bulanmaz. birisi birşey hisseder birisi etmez. bence hamilelik günlerinizi kıyaslayıp kendi kendinize endişeli düşüncelere kapılmayın. benim bu ikinci gebeliğim ve dağlar kadar fark var. ilkinde hiç mide sorunu yaşamamışken bunda öğürmekten bir hal oluyorum. mutfağa giremediğim zamanlar oluyor. bebek sağlıklı olsun yeterki bu günlerde geçecek.
ölçümler için de daha önce yazmıştım. usgden usg ye farklılık oluyor. ilk zamanlar ölçümler tutarsız olabiliyor. önemli olan doktorunuzun herşey yolunda demesi.
deneyimli olarak fikirlerimi yazdım yanlış anlamazsınız umarım
Acile gittim progestan iğne verdi hergün bir tane pazartesi kontrole gidicem bebekler iyi mi bilmiyorum bakılmadı doktor yoktu sadece dua ediyorum inşallah bnmkide geçer birdaha yaşamamCanim evde pregestan varmi cok sukur iki kere yasadim o sikintiyi dr gittigimde bebekte bi problem yoktu her defasinda telaslaniyo insan ayaklarini uzat yat dinlen insallah bisey olmaz bu haftalarda normalmis
Benimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Doktora göre 6+1 4mm felan ama beni üzen bir haftada 1 mm gelişmiş7+0 son adete göremi yoksa doktor mu dedi. Geç döllenme olabilir normalde benim 8+4 flan olmam lazım ama geç döllenme olmuş doktor baktı ve 7+0 olduğunu söyledi
6+5 de crl 8 mm di. Bu arada 6+5 ide doktorum söyledi
Kızlar doktor bana prılam önerdi bulantı ıcın ama bulunduugm ılcede yokmuş
Okadr üzgünüm kı kusmktn bunaldım
Basım dönüyor sureklı uyuyorum
2 hafta önceye kadar bende öyleydim ama zamanlar düzeliyor sanırım yada ilacın etkisiyle beni artık çok etkilemiyor tavsiyem salça Baharat olmayan yemekler tüketin ben her öğünde kaşarlı tost yiyordum 1 haftaya önceye kadar prilam kullanmaya başladım biraz daha iyiyimAkşam yemeginde çok az yememe ragmen sindiremiyorum doktor gavisgon verdi 1tatlı kaşıgı alıyorum az mı geliyor acaba hiç rahatlatmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?