2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım şöyle diyeyim 4 gün arayla ultrasona girdim bebek aynı 5 mm

Benimde 7+0 da 5 mm çıktı çok kötüyüm doktor haftaya tekrar görelim seni dedi
Beklenen doğum tarihiniz 02.12 buna göre 7+0 olmamanız lazım çünkü bnm beklenen doğum 30 kasım bugün 6+5 olduk sizin hesapta bir yanlışlık var gibi

Birde crl dediğiniz bebeğin boyu sanırım ben henüz bebeği de görmedim 6+0da gitmiştim henüz bebek yoktu sadece keseyi gördüm bnm son adet 24 şubat
Benimde 22 Şubat aslında ben keseyi gördüm bebeği de gördüm ama gelişmiyor Gibi çünkü bir haftada sadece 2 gün büyümüş böyle olan var mi acaba

Canim evde pregestan varmi cok sukur iki kere yasadim o sikintiyi dr gittigimde bebekte bi problem yoktu her defasinda telaslaniyo insan ayaklarini uzat yat dinlen insallah bisey olmaz bu haftalarda normalmis

Evet kolon iyi değilmiş o bölgeyi biliyorsa bana tavsiye edecegin bi yer var mı.Evime yakın medilife var pek iyi yorumlar yok reyap hast var oraya daha önceden gitmiştim doktorların çok iyi old düşünmüyorum
Maalesef ben beşiktaş tarafındaki hastaneleri daha iyi biliyorum ama eltim bdüzü kolanda doğum yaptı mahvolduk bebeğide anneyide kaybediyorduk inanılmaz sorumsuzlardı. O yüzden rahatlıkla oradan uzak dur diyebilirim sana.

7+0 son adete göremi yoksa doktor mu dedi. Geç döllenme olabilir normalde benim 8+4 flan olmam lazım ama geç döllenme olmuş doktor baktı ve 7+0 olduğunu söyledi

6+5 de crl 8 mm di. Bu arada 6+5 ide doktorum söyledi

Canım sadece herkeste farklı değil aynı kişide farklı hamilelikler bile birbirini tutmuyor 3. Hamileliğim ilk ikisinde hamile olduğumu bile düşünmüyordum ne bir koku ne mide bulantısı bu 3. De ben ben değilim resmen akşama doğru başlayan mide bulantısı ve koku hassasiyeti öldürecek beni birde diğer hamileliklerde kanama olurdu bunda hiçbirşey yok

Kızlar doktor bana prılam önerdi bulantı ıcın ama bulunduugm ılcede yokmuş
Okadr üzgünüm kı kusmktn bunaldım
Basım dönüyor sureklı uyuyorum

Canim evde pregestan varmi cok sukur iki kere yasadim o sikintiyi dr gittigimde bebekte bi problem yoktu her defasinda telaslaniyo insan ayaklarini uzat yat dinlen insallah bisey olmaz bu haftalarda normalmis
Acile gittim progestan iğne verdi hergün bir tane pazartesi kontrole gidicem bebekler iyi mi bilmiyorum bakılmadı doktor yoktu sadece dua ediyorum inşallah bnmkide geçer birdaha yaşamam

Canım, lütfen canını sıkmamaya çalış. Benimde ilk gebeliğim çok anlamıyorum bu işlerden; ama doktorun kötü bir şey olsaydı söylerdi içini ferah tut. İnşallah haftaya yüzünü güldüren sonuçlar alırsın.

7+0 son adete göremi yoksa doktor mu dedi. Geç döllenme olabilir normalde benim 8+4 flan olmam lazım ama geç döllenme olmuş doktor baktı ve 7+0 olduğunu söyledi

6+5 de crl 8 mm di. Bu arada 6+5 ide doktorum söyledi
Doktora göre 6+1 4mm felan ama beni üzen bir haftada 1 mm gelişmiş

Akşam yemeginde çok az yememe ragmen sindiremiyorum doktor gavisgon verdi 1tatlı kaşıgı alıyorum az mı geliyor acaba hiç rahatlatmıyor

Prilam dr mucize gibi bir ilaç eczaneden rica edin kargo ile gönderirler eczane ve kargolar çalışır durumda şu an
Kızlar doktor bana prılam önerdi bulantı ıcın ama bulunduugm ılcede yokmuş
Okadr üzgünüm kı kusmktn bunaldım
Basım dönüyor sureklı uyuyorum

Akşam yemeginde çok az yememe ragmen sindiremiyorum doktor gavisgon verdi 1tatlı kaşıgı alıyorum az mı geliyor acaba hiç rahatlatmıyor
2 hafta önceye kadar bende öyleydim ama zamanlar düzeliyor sanırım yada ilacın etkisiyle beni artık çok etkilemiyor tavsiyem salça Baharat olmayan yemekler tüketin ben her öğünde kaşarlı tost yiyordum 1 haftaya önceye kadar prilam kullanmaya başladım biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…