Canim antobiyotikler gebelikte guvenli merak etme ben önceki hamileliklerimde hep kullandim defalarca kez hemde cunku idrar yolu enfeksiyonu gebelikte cok tehlikeli baslarda düşüğe sonralari erken doguma kadar sebeb verebiliyor ve hamileyken idrar yolu enfeksiyonunun bobreklere kadar ilerlemesi cok daha kolay oluyor rahim.mesaneye baskı yapıyor ve tam boşalma saglanamayabiliyor ben bu hamileligimde bulantimdan dolayı sürekli limonlu su içtim biraz enfeksiyonum vardı ve limonlu su sayesinde en son tahlilim de butun enfekaiyon değerleri 0 cıktı bir surahi suya 2 3 tane limonu sıkıp aksama kadar içebilirsin ben bir bardaga yarim limon sıkıp içiyordum cok güzel temizliyor hemde midemi bastırıyorKızlar şimdi acilden geldim Karın ağrısı için gitmiştim doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilac verdi bildiğiniz doğal bir sey varmi enfeksiyon icin 6 hafta 5 gunluguz bu arada kalp atışlarınida duydum..cuma randevum var ozelde kendi doktorum iç demeden ilaç içmek istemiyorum yarın sorcam doktoruma ama en erken akşam cevap verir ameliyat günü yarın ve ben doktoru 5 e kadar arayamam kimsenin hakkına girmek istemem heleki böyle bir zamanda bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız mutlu olurum![]()