Yok canım hiç kanamam olmadı herşey yolunda sanıyordum doktor kesen bozulmaya başlamış yavaştan zaten dedi yarın sabah kürtajCanım başın sagolsun ömrü yokmuş üzüldüm çok kanama bi belirti bsey vermedimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hiç kanamam olmadı herşey yolunda sanıyordum doktor kesen bozulmaya başlamış yavaştan zaten dedi yarın sabah kürtajCanım başın sagolsun ömrü yokmuş üzüldüm çok kanama bi belirti bsey vermedimi![]()
hayırlısı olsun aynenFasulye gibi ama saga daha yakin gibi geldi bana keseye gore oglan saga yakinligiyla kiz :) sagliklisi olsun bende keseye gore formda bakiyodun uzun keseleri gorunce cok sasirdim ya muz gibi olanlar var
banada degiisk geldi bneimkide uzuncanahayırlısı olsun aynen
maşallahKızlar buda benim bebişim bugün gittim yorumlayın bakalim kiz mi erkek mi![]()
Ağzından bal damlıyor, inş sona erer yakında, öğürmekten ve ağlamaktan telef oldum. Yataktan kalkamıyorum![]()
Amin canım hepimizinki insallah Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinmaşallahben kıza benzettim canım. hayırlı evlat olur inşallah
Tesekurler canim5+3 de bebeği ve yolk kesesini gördük canımkalp atışını duymaadık ama bide karından değildi muayne
![]()
Kız gibi yuvarlak keseden dolayıBenim tırtıklı cipsime bakın bir de![]()
Bana da kız gibi geldi maşallah canım inşallah benimde kesem yuvarlaktır da kızım olur hayırlısıylaAmin canım hepimizinki insallah Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Benim ara ara hep geldi kahverengi leke doktor kırmızı gelmediği sürece korkma dedi yerleşme kanaması o progestan ilaç verdiIns randevu 15 de o saate kadar nasil durucam bilmiyorum
Kız büyük ihtimalle:)Kızlar buda benim bebişim bugün gittim yorumlayın bakalim kiz mi erkek mi![]()
Valla benimde icimden hep kız gibi geciyor sürekli kız kıyafeti kız odasi bakarken buluyorum kendimiBana da kız gibi geldi maşallah canım inşallah benimde kesem yuvarlaktır da kızım olur hayırlısıylabi de ben hep kız hissediyorum siz de kız yada erkek hissediyo musunuz
![]()
Canım bakalım allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım bu haftada nub teorisi var ama ben 7 haftalık haliyle falan yapabilirim
Canım buda 7 haftalık hali![]()
Bende öyle canım hep kız elbiseleri ilgimi çekiyo oğlumuz var diye mi bilmiyorum nasip tabiki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen hak eden herkese inşallahValla benimde icimden hep kız gibi geciyor sürekli kız kıyafeti kız odasi bakarken buluyorum kendimioğlumdada hep erkek hissetmistim yanılmadım bakalım bu seferkinde de bilebilecek miyim
önce sağlıklı olsun tek nefeste gelsin kucağımıza tabiki sonra bunlarda bizim eğlencemiz şu bulantılı günlerde
![]()
Acaba tek benmi boyleyimderken sendede ayni durum varmiş bende nnezaman internete girsemhep kiz kiyafetlerine bakiyorumValla benimde icimden hep kız gibi geciyor sürekli kız kıyafeti kız odasi bakarken buluyorum kendimioğlumdada hep erkek hissetmistim yanılmadım bakalım bu seferkinde de bilebilecek miyim
önce sağlıklı olsun tek nefeste gelsin kucağımıza tabiki sonra bunlarda bizim eğlencemiz şu bulantılı günlerde
![]()
Benim 3. Bebeğim olacak insallah 2 de oğlum olduğu için baya merak ediyoruz cok kız istiyoruz tabiki önce sağlık ama değişik olsun diye de istiyor insan senin kaçıncıCanim kacinci bebegin senin Rabbim hepimizin gonlune gore versin ben ruyalarimda hep erkek cocugu dunde mavi beyaz ayakkabilar gordum ama icime kiz doguyo bende merak ediyorum saglikli olsunlarda