2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğsun tüm bebekler

Rabbim ol dediyse kim ne derse desin olur mucizeni sana bagislasin insallah stres yapmamaya calis

Ben ilk gebeliğimden daha ağır bulantılarım.. ilkinde 4 ay sürdü,bunda da 4 ayı bulmaz umarım diye dua ediyorum. Sabah aksam gun icinde devamli bulantim
Var,su bile icsem kusuyorum
vallahi ben de öyleyim hala. Her şeyden azar azar yiyorum karnım aç ama midem almıyor. Dün mis gibi yemekler yaptım koca evde oğlan evde 7 yaşında, mecbur yapıyorum arada kalkıp, karantinadan dışarın da söylenmiyor, neyse yemeklerden birer kaşık yiyebildim. Onu bile gece 12ydi sindiremedim. Kızlar ben yemeği yiyip hareketsiz yatıyorum kalkarsam hemen öğh diye tuvalete koşuyorum. Bu arada prilam başlamıştım, o beni tuttu biraz dün ama bugün gene çıkardım. İnsanlar normal halde evde duramazken biz bu halde kalakaldık Allah yardımcımız olsun Şimdi ocakta zencefil limon nane kaynatıyorum belki mideme biraz etkisi olur. Bir an önce bitsin bu süreç, dayanmak çok güç...

zencefil limon iyide nane yi pek tavsiye etmiyorlar bu haftalarda cnm haberin olsn haftalarda

Nane yerine ıhlamurkoyalirsin iyi geliyor

Canım bence bu çok güzel bir haber en azından diğer doktor gibi kesin ve net bir şekilde olumsuz konuşmamış, kese de inşallah bir güzel genişler de Allah’ım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder, hepimizin duaları seninle

Allah razi olsun hepinizden, varsa nasibimde bende saglikla herkesle beraber aliyim kuzumu kucagima, kirmizi akinti gibi lekelenmeler olmaya basladi, dusuk nasil olur kizlar kendi kendine mi düşer, operasyon mu gerekir?

Canim benim ins senin mucizen gelecektir kucağına, ama tabi her şey rabbimin takdirinde , senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun ins canim

Allah razi olsun hepinizden, varsa nasibimde bende saglikla herkesle beraber aliyim kuzumu kucagima, kirmizi akinti gibi lekelenmeler olmaya basladi, dusuk nasil olur kizlar kendi kendine mi düşer, operasyon mu gerekir?
Canim o şekilde lekelenmelerin var mıydı? Dr una sordun mu ? Progestan vermiştir muhtemelen dimi dr un ? Onu kullan ve uzan canim . Kaç haftalikti bebeğin? Benim önceki kaybında 8 haftalikti bebeğim operasyonla alınmıştı..

Canim pregestan falan verdi dimi dr dusuk kendiliginden dusuyo operesyanlada olabiliyo sen yat dinlen Rabbim onu nasip ettiyse bi sekilde kucagina alacaksin

Kızlarrr hadi size biraz dedikodu vereyim havamız değişsin. Ben şok oldum bakalım siz ne diceksiniz.
şimdi ben elika diye bir gebelik uygulamasında takılıyorum ordada forum var. Geçen gün bir bayanpost açtı çok mutluyum ilk kez anne oluyorum bugün bebeğim tekme attı dedi. Herkes dedi maşAllaha falan ne kadarlık kadın 8-9 haftalık demezmi. Dioruz ki bacım 8 haftalık bebek hareket etse bile sen nası hissedicen imkansız yok dio ben zayıfım hissettim. Kimiside gazlıo evet hissetmiştir size ne yav dioruz gaz o imkansız yok ben tekme yedim dedi. Tamam dedik. Bitaneside sürekli her posta şey yazıo ist avrupa yakasında oturuorum onu yapamam bunu yapamam. Bende avrupa yakasındayım ama kontrollerimi kesinlikle aksatmıyorum 2 kaybım var korkuorum. Hanımefendi 5. Haftasında kanama geçirmiş doktor ilaç vermiş 3-4 gün sonra gel demiş kadın şuan 12. Haftamdayım daha gitmedim diyor. Allahım bu nasıl bir zihniyet. Yani benim kanamam olcak dr çağırcak virüs var diye gitmicem e o bebeğe bişi olsao vicdan nasıl rahat edecek anlamıyorum valla bu insanları.Bide herkeste bi trip ben evde doğum yapıcam hastane tehlikeli e evde işler ters gitti Allah korusun kanaman durmadı bebeğe kordon dolandı o zaman napıcan evde yoğun bakım kuvözün mü var

Ayy bu nasil cahil bir zihniyettir yaa koptumm heleki tekmelere bebek zaten 2.5cm zeytin kadar ayagi yeni olusuyo tekme degil kafa atmistir yazsaydin sende

Ben varim. İstanbulda değilim. Bir kaç gün önce Panaroma testi yaptırdım. 10 gün sonra da rutin kontrolüm var.

Kızlar d vitamini düşük olan var mı aranızda kan tahlilinde kaç çıktı sizin ben şuan damla kullanıyorum

Merhaba bugün doktora gittim. Bebek kalp atışı normaldi fakat rahimde yapışıklık var dedi. Bazen sıkıntı olabiliyor dedi. Çok moralim bozuldu. Nette baktım düşük olabiliyor yazıyor

Bence sen ekimdede dogum yapabilorsin bak demedi deme sezeyen olursan daha once aliyolar

canim bebek saglikli olmasa mutlaka bir belirti gosterirdi mutlaka merak ediyosundur insallah randevunu iptal etmezlerde seninde icin rahatlar

İnşallah onuda iptal etmezler daha 2 ay var 15 haziran randevum. Bulantılarım falanda pat diye kesildi ister istemez korkuyorum kalbi atıyor mu diye. Rabbime emanet ettim bekliyorum bakalım

8 haftada daha bebegn ayakları bile gelişmemiş nasıl tekme atıyor hayretim ve bu arada kesinlikle cidiyete alınacak bir durum helede kanama varsa anlamıyorum bazılarını

Ya ben çok üzülüyorum burda bazı annelerimizin düşük riski var kanamaları var kalbi atmayan bebişleri var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepiniz iyi haberler alırsınız.

8 haftada daha bebegn ayakları bile gelişmemiş nasıl tekme atıyor hayretim ve bu arada kesinlikle cidiyete alınacak bir durum helede kanama varsa anlamıyorum bazılarını
Evet ben şok oldum valla artık okuyup gülüyorum heralde dalga geçiolar diye düşünüyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…