2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar normal yolla gebe kalanlara doktor düşük olmaması için ilaç iğne bsey veriyor mu ? Bi arkadas tüp bebek yöntemiyle kaldı iğne vuruluyo bana diyo sana neden vermedi ben ilk defa duyuyorum diyor siz kullanıyomusunz öyle seyler?

Cokk sevindim tabiki herzaman aklımdasın duamdasin Hayirlisiyla rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun seni ve bütün anne adaylarını çok iyi bak kendine minik melegimizde hayirlisiyla gelsin

Ben daha önce tüp bebekle hamile kaldım günde 12 ilaç bir fitil 2 iğne vuruyordum. Şu an çatlatma iğnesiyle hamileyim sadece folik asit kullanıyorum. Düşük ihtimalin varsa progesteeon verilir. Pıhtılaşma varsa coraspin yada kan sulandırıcı iğne verilir falan. Ama tüm değerlerin iyiyse ve düşük riskin yoksa benim bildiğim normal yolla gebe kalanlar ilk trimesterde sadece folik asit kullanır. Tüp bebek farklı bir olay doğal hamilelikle karşılaştırılamaz

aynen canım bende senin gibi biliyorm kendi tüp bebekle kaldı iğneler haplar kullanıyo bana diyo sen nasıl kullanmazsn en azndan dusuğu onler diyor ben onu asılama veya tüp bebekle kalanlara veriliyor diye biiliyorm bana doktor sadce folik asit verdi aksi bi durumdan süphelense tabi verirdi dedimm bu gibi dönemlerde her agızdan bi söz çıkıyor istemeden kafa karısıyor en iyisi kmseye cevab bile vermemek

Aynen tüp bebekle bir tutulamaz diğer gebelikler ben doktoruma güveniyorum de geç

Arkadaşlar aranızda Domestos kullanan oldu mu? Ben normalde eldivensiz kullanmam ama geçen gün kayınvalidemde eldiven yoktu ve Domestos’u öyle kullandım, sağ iç bileğimde tahriş meydana geldi. Şimdi kafama taktım ya bebeğe bi şey olursa diye
Korkuyorum yaa..

Canim sende kan pihtilasmasimi var kusmalar herkesin bunyesine gore degisir endiselenme insallah

yok canım olup olmadığını bilmediğim için sormuştum dr bana test yapmadı diye ama ilk kan testlerinde trombosit ölçümü yapılmış Tamamdır canım içim rahatladı biraz olsun sağolasın

Canım evet ben de 4 haftalık hamileyken öyle bir hata yaptım doktoruma sordum daha sonra. Senin evde bi kere kullandıgın temizlik malzemesi bebeğine öyle bir zarar veremez,tabii ki de oturup 1 kilo tuz ruhu koklayıp dokunursan iş değişir dedi için rahat olsun ancak bir daha tekrarlamamaya çalış canım.

Çok çok teşekkür ederim.. Ay yok, asla tekrarlamam. İçimi rahatlattın bu saatte, Allah razı olsun :)

Tesekkur ederim arkadaslar, hala kuzumun kalbi atiyordu dua edin bize, progestana devam edicem, koyu kahve akintilarim oluyo yatiyorum, ne zaman ve nasil duser ne yasayacagimi hic bilmiyorum, cok korkuyorum kaybekten, ve hepinize Rabbim saglikli bebekler nasip etsin

Eklentiler

• 20200417_075712.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım inşallah düşmez Allah ın izniyle doktor ne dedi bilmiyorum ama . Bu dünyada nasibi vardır inşallah. Bol bol su iç ve dinlen . Dua edicem senin için sen de elini karnına götürüp bol bol oku . Allah yardımcın olsun canım

Hayırlı güzel haberler alırsın İnşallah ama olumsuz da olursa onda da vardır hayr bende dua edicem size

Eğer sağlıklı giden bir gebelikse öyle birşey vermez cnm lekelenmen yoksa kan değerlerin normalse ultrasonda da normal görünüyorsa neden ilaç veta iğne versin ki tüp bebek olanlar zaten doğal yolla hamile kalamadığı için ilaç veriliyor extra özen gösteriliyor

Çok halsizlik var gerçekten aşırı tembelim doktora sordum ilk 3 ay normal dedi 1 ay sonra tekrarlamak gerekiyormuş yükselmesi lazımmış

Oyle yaparsin ama istersen dahiliyeye bi gorun ben oyle yapiyorum benimde yuksekti hadimeto var bende ilacimin dozunu yukselttik ama eger cok rahatsiz olmuyorsan 1 ay bekle canim

Cnm bol bol dua et rabbim sana bağışlasın ama bence başka bir doktora daha görün derim öyle bu düşer deyip göndermek bilmiyorum bazı doktorlar ilginç

Canim birde kesinlikle icebildigin kadar su ic doktorlar her gittigimizde necen ilk once bol su bol sivi tuketin diyorlar cunku kanamayi onluyor ve egerki kanama varsa kanamayi durduruyor allah yardimcin olsun micizeni sana bagisalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…