2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya bende 9. Hafdayım daha ama 1 kilo aldım. Ama göbek hafif çıkıntı olmaya başladı sanki ona bakınca 1 kilodan fazla duruyor

Nasılsınız arkadaşlar arada girdiğimden yazılanları okudum bazı arkadaşların sıkıntıları var onlar için üzüldüm ve dualarım onlarla Rabbım yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah... Bulantı benimde azaldı göğüs hassasiyeti de azaldı bugun Allaha emanet yavrular insan herşeyden tedirgin oluyo ama nasipte neyse başa o geliyo

doktora gittinmi cnm lekelenme vardi sende de ne zaman gideceksin.bende daha gitmedim ya.

Benim de göğüs hassasiyetim azaldı hemen randevu aldım bakalım Allah a emanet

Gunaydin hekese hanimlar sizler balik yagi kullaniyormusunuz ben kullanip kullanmamakla kararsizim hamilelikte iyi diyenler var bilemiyorum

Günaydın kizlar gece bile bulantidan uyuyamadım ve leblebiyle güne başladım

Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
[/QUOTE]
Aynı sıkıntı bende de var 2 gündür midem bulanmıyor hiç 11 haftamı bitirmek üzerey
Bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederim
benim de mide bulantılarım kesildi birden karnımdaki gerginlik de yok oldu çok korkuyorum 11+6 yım ben de

Aynı sıkıntı bende de var 2 gündür midem bulanmıyor hiç 11 haftamı bitirmek üzerey

benim de mide bulantılarım kesildi birden karnımdaki gerginlik de yok oldu çok korkuyorum 11+6 yım ben de
Allah Allah ya ben de aynıyım mide bulantısı zaten olmuyordu bende, bir kilo vermişim. Belki normaldir bir tek biz değilizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…