Nasılsınız arkadaşlar arada girdiğimden yazılanları okudum bazı arkadaşların sıkıntıları var onlar için üzüldüm ve dualarım onlarla Rabbım yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah... Bulantı benimde azaldı göğüs hassasiyeti de azaldı bugun Allaha emanet yavrular insan herşeyden tedirgin oluyo ama nasipte neyse başa o geliyo
Nasılsınız arkadaşlar arada girdiğimden yazılanları okudum bazı arkadaşların sıkıntıları var onlar için üzüldüm ve dualarım onlarla Rabbım yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah... Bulantı benimde azaldı göğüs hassasiyeti de azaldı bugun Allaha emanet yavrular insan herşeyden tedirgin oluyo ama nasipte neyse başa o geliyo
Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
Canım ben de şu an 8+3 ama bir haftadır kesildi göğüs hassasiyetim, herkeste değişiyor, bu konuda endişelenme Benim toplam 10 gün bile sürmemiştir hassasiyet.