2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım sıkıntı varsa verir sıkıntı yoksa neden versin... Tüp bebek ekstrem bir durum... Onda biraz mecburi oluyır igne ler ilaçlar... Ben normal yolla hamile kaldım.
Bende kanama alanı vardı ilk haftalarda Dr iğne verdi 3kez kullandım. Artk kullanmıyorum...
Herkese verilmez. İlk gebeliğimde kullanmadım misal baslarda.

Ben ilk gebeliğimden daha ağır bulantılarım.. ilkinde 4 ay sürdü,bunda da 4 ayı bulmaz umarım diye dua ediyorum. Sabah aksam gun icinde devamli bulantim
Var,su bile icsem kusuyorum
Bende aynıyım. Doktor ilaca başladı ismi prilam oda aşırı uyutuyor cok az bi rahatlama var ama hala perişanım. Hiç keyfim yok konuşasm bile gelmiyor

Bende aynıyım. Doktor ilaca başladı ismi prilam oda aşırı uyutuyor cok az bi rahatlama var ama hala perişanım. Hiç keyfim yok konuşasm bile gelmiyor
Bende prilam kullanıyorm valla çok ise yaradı. Çok mutluyum uyumadan evvel 2tane iç dedi... Uyumadan evvel 2adet içiyorum diğer gün aksama kadar bulanmıyor midem hiç

Drdan yeni ciktik kuzumun kalbi gup gup atiyor, dr kese kucuk ama bu bebek yasamaz diye bisey yok dedi, boyle olup yasayan cok oldu dedi, tup bebek uzmaniydi bebegin gelisimi kalbi atisi guzel, keseden ins buyuycektir dedi, kaybedebilirsin de herseye hazirlikli ol, hersey yolunda giden son aylarda bebegini kaybedenlerde oldu dedi ilaclarimi duzenledi, geldik evimize, dua edin teyzeleri bize saglikli hayirli bir bebek olacaksa Rabbim korusun, dogsun, olmuycaksa da bana dayanma gucu ve kolaylik versin duam bu hep,

Kızlar bugün doktora gittim gec dollenmeye gore 4 gün ilerde son adet tarihine göre geçen haftalarda 7 gun geride idi bugün 7 hafta 4 günlük yani tam zamanına denk gelmiş crl 1.30 cm gözüküyo normal mi

Canım belki büyür kese doktorlar da ne olayları görüyorlardır hayırlısı olsun inşallah bu sıkıntılı süreyi kolayca atlatırsın inşallah

Hadi inşAllah canım dualarım seninle ve bebeğinle. İnşAllah kesede büyüyüp bebeğine yetişir sağlıkla kucağına alırsın. Dediğin gibi Rabbim sana tersi durumda dayanma gücü versin inşAllah. Allah yardımcın olsun

Canim bunada sukur dua edelim insallah bisey olmaz hepimiz eli yureginde bi can onlarda bi can bizde insallah Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimize

Cokk sevindim tabiki herzaman aklımdasın duamdasin Hayirlisiyla rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun seni ve bütün anne adaylarını çok iyi bak kendine minik melegimizde hayirlisiyla gelsin
Canımsın çok tesekkürler. Güzel duana yürekten amin.sen nasılsın? Büyüdümü ufaklık?

Cokk sevindim tabiki herzaman aklımdasın duamdasin Hayirlisiyla rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun seni ve bütün anne adaylarını çok iyi bak kendine minik melegimizde hayirlisiyla gelsin
Canımsın çok tesekkürler. Güzel duana yürekten amin.sen nasılsın? Büyüdümü ufaklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…