- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Kızlarrr hadi size biraz dedikodu vereyim havamız değişsin. Ben şok oldum bakalım siz ne diceksiniz.
şimdi ben elika diye bir gebelik uygulamasında takılıyorum ordada forum var. Geçen gün bir bayanpost açtı çok mutluyum ilk kez anne oluyorum bugün bebeğim tekme attı dedi. Herkes dedi maşAllaha falan ne kadarlık kadın 8-9 haftalık demezmi. Dioruz ki bacım 8 haftalık bebek hareket etse bile sen nası hissedicen imkansız yok dio ben zayıfım hissettim. Kimiside gazlıo evet hissetmiştir size ne yav dioruz gaz o imkansız yok ben tekme yedim dedi. Tamam dedik. Bitaneside sürekli her posta şey yazıo ist avrupa yakasında oturuorum onu yapamam bunu yapamam. Bende avrupa yakasındayım ama kontrollerimi kesinlikle aksatmıyorum 2 kaybım var korkuorum. Hanımefendi 5. Haftasında kanama geçirmiş doktor ilaç vermiş 3-4 gün sonra gel demiş kadın şuan 12. Haftamdayım daha gitmedim diyor. Allahım bu nasıl bir zihniyet. Yani benim kanamam olcak dr çağırcak virüs var diye gitmicem e o bebeğe bişi olsao vicdan nasıl rahat edecek anlamıyorum valla bu insanları.Bide herkeste bi trip ben evde doğum yapıcam hastane tehlikeli e evde işler ters gitti Allah korusun kanaman durmadı bebeğe kordon dolandı o zaman napıcan evde yoğun bakım kuvözün mü var
Teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz evden çıkmıyoruz takılıyoruz büyüdü teyzesi yaramazlıklar başladı darısı seninkini doğduktan sonra göreceksin çok çabuk gececekCanımsın çok tesekkürler. Güzel duana yürekten amin.sen nasılsın? Büyüdümü ufaklık?
Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastireee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yani
oyy teyzesi sevsin onu :) valla su sıra hıc gecmıyor zaman. her gun ıgne vurdurmaya gıtmek zor oluyor.hastalık cabası.allaha emanetız hepımızTeşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz evden çıkmıyoruz takılıyoruz büyüdü teyzesi yaramazlıklar başladı darısı seninkini doğduktan sonra göreceksin çok çabuk gececek
Canim hic korkma Allahin izniyle benim yengeminkide oyleydi simdi cok tatli bi oglumuz varMerhaba bugün doktora gittim. Bebek kalp atışı normaldi fakat rahimde yapışıklık var dedi. Bazen sıkıntı olabiliyor dedi. Çok moralim bozuldu. Nette baktım düşük olabiliyor yazıyor
Korkma benimde reflum ve mide bulantim az vardi bugunde tavan yapti cok kotuyum zaten bunyeye gore degisiyo ama11_12 haftalarda bitiyoİnşallah onuda iptal etmezler daha 2 ay var 15 haziran randevum. Bulantılarım falanda pat diye kesildi ister istemez korkuyorum kalbi atıyor mu diye. Rabbime emanet ettim bekliyorum bakalım
Çok komikmişKızlarrr hadi size biraz dedikodu vereyim havamız değişsin. Ben şok oldum bakalım siz ne diceksiniz.
şimdi ben elika diye bir gebelik uygulamasında takılıyorum ordada forum var. Geçen gün bir bayanpost açtı çok mutluyum ilk kez anne oluyorum bugün bebeğim tekme attı dedi. Herkes dedi maşAllaha falan ne kadarlık kadın 8-9 haftalık demezmi. Dioruz ki bacım 8 haftalık bebek hareket etse bile sen nası hissedicen imkansız yok dio ben zayıfım hissettim. Kimiside gazlıo evet hissetmiştir size ne yav dioruz gaz o imkansız yok ben tekme yedim dedi. Tamam dedik. Bitaneside sürekli her posta şey yazıo ist avrupa yakasında oturuorum onu yapamam bunu yapamam. Bende avrupa yakasındayım ama kontrollerimi kesinlikle aksatmıyorum 2 kaybım var korkuorum. Hanımefendi 5. Haftasında kanama geçirmiş doktor ilaç vermiş 3-4 gün sonra gel demiş kadın şuan 12. Haftamdayım daha gitmedim diyor. Allahım bu nasıl bir zihniyet. Yani benim kanamam olcak dr çağırcak virüs var diye gitmicem e o bebeğe bişi olsao vicdan nasıl rahat edecek anlamıyorum valla bu insanları.Bide herkeste bi trip ben evde doğum yapıcam hastane tehlikeli e evde işler ters gitti Allah korusun kanaman durmadı bebeğe kordon dolandı o zaman napıcan evde yoğun bakım kuvözün mü var
Bana salatalar az tuz bol limon ekleniyor Dr.Hamilelik doneminde bitkisel seylerin fazlasi tehlikelidir hic yememekte olmazki limonda zararli derler nane ama dr dedigi gibi oturupta bi kilo yiyemeyiz heralde
Canım içimi rahatlattın Allah razı olsunCanim hic korkma Allahin izniyle benim yengeminkide oyleydi simdi cok tatli bi oglumuz var
Korkma benimde reflum ve mide bulantim az vardi bugunde tavan yapti cok kotuyum zaten bunyeye gore degisiyo ama11_12 haftalarda bitiyo
Bende kullanıyorum cok rahatlattı ya ıkı tane içince cok uyuştum ben kafamı kaldıramadım ama şimdi bır tane ıcıyorum gece yatarken hıc bulantım olmuyorSenide uyutuyormu
benim ilk ikide hiç bulamadı bunda bulanıyor çok aşırı değil ama akşamları özellikle yani aynı kişide farklı hamilelikler farklı etki gösteriyorHayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
Midem bulandıkça yemek yiyorum ben aldım kilo özellikle göbek çevresinde vermek için zamanında 1 ay diyet yapmıştımAranızda kilo almaya başlayan ve göbişi belirginleşmeye başlayan var mı
Demekki araştırmıolar ne diyim valla şok oluyorum okudukçarahim büyüdükçe hafif titreşim tarzı şeyler hissediliyor bazen bağırsaklarda gaz oluyor bebek hareketleri sanılabilir ama 8 haftada bebek olmadığını bilmeleri gerekir doktor ölçümde bile 1.5 2 cm lik şey daha ne bacak var ne başka bişey hiç mi okumuyorlar araştırmıyorlar..
Ben ıkı kılo almısımAranızda kilo almaya başlayan ve göbişi belirginleşmeye başlayan var mı
Allah sana bağışlasın inşallh bebeğiniDrdan yeni ciktik kuzumun kalbi gup gup atiyor, dr kese kucuk ama bu bebek yasamaz diye bisey yok dedi, boyle olup yasayan cok oldu dedi, tup bebek uzmaniydi bebegin gelisimi kalbi atisi guzel, keseden ins buyuycektir dedi, kaybedebilirsin de herseye hazirlikli ol, hersey yolunda giden son aylarda bebegini kaybedenlerde oldu dedi ilaclarimi duzenledi, geldik evimize, dua edin teyzeleri bize saglikli hayirli bir bebek olacaksa Rabbim korusun, dogsun, olmuycaksa da bana dayanma gucu ve kolaylik versin duam bu hep,
Göbek belirginleşti benim 1 kilo aldımAranızda kilo almaya başlayan ve göbişi belirginleşmeye başlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?