2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

rahim büyüdükçe hafif titreşim tarzı şeyler hissediliyor bazen bağırsaklarda gaz oluyor bebek hareketleri sanılabilir ama 8 haftada bebek olmadığını bilmeleri gerekir doktor ölçümde bile 1.5 2 cm lik şey daha ne bacak var ne başka bişey hiç mi okumuyorlar araştırmıyorlar..

eee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yani
Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
[/QUOTE]

Teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz evden çıkmıyoruz takılıyoruz büyüdü teyzesi yaramazlıklar başladı darısı seninkini doğduktan sonra göreceksin çok çabuk gececek
oyy teyzesi sevsin onu :) valla su sıra hıc gecmıyor zaman. her gun ıgne vurdurmaya gıtmek zor oluyor.hastalık cabası.allaha emanetız hepımız

Merhaba bugün doktora gittim. Bebek kalp atışı normaldi fakat rahimde yapışıklık var dedi. Bazen sıkıntı olabiliyor dedi. Çok moralim bozuldu. Nette baktım düşük olabiliyor yazıyor
Canim hic korkma Allahin izniyle benim yengeminkide oyleydi simdi cok tatli bi oglumuz var

İnşallah onuda iptal etmezler daha 2 ay var 15 haziran randevum. Bulantılarım falanda pat diye kesildi ister istemez korkuyorum kalbi atıyor mu diye. Rabbime emanet ettim bekliyorum bakalım
Korkma benimde reflum ve mide bulantim az vardi bugunde tavan yapti cok kotuyum zaten bunyeye gore degisiyo ama11_12 haftalarda bitiyo

Arkadaşlar Merhaba, burada maydonozla ilgili düşük yapabilir diye yemeyelim şeklinde bir yazı yazılmıştı. Onu gördüğümden beri aklıma takilmisti. Dr a gidince sordum öyle birşey olması için kilo kilo maydanoz yenilmesi gerekir mümkün değil dedi. Bilginiz olsun

Çok komikmiş

Hamilelik doneminde bitkisel seylerin fazlasi tehlikelidir hic yememekte olmazki limonda zararli derler nane ama dr dedigi gibi oturupta bi kilo yiyemeyiz heralde

Canim hic korkma Allahin izniyle benim yengeminkide oyleydi simdi cok tatli bi oglumuz var

Korkma benimde reflum ve mide bulantim az vardi bugunde tavan yapti cok kotuyum zaten bunyeye gore degisiyo ama11_12 haftalarda bitiyo
Canım içimi rahatlattın Allah razı olsun

Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
benim ilk ikide hiç bulamadı bunda bulanıyor çok aşırı değil ama akşamları özellikle yani aynı kişide farklı hamilelikler farklı etki gösteriyor
Aranızda kilo almaya başlayan ve göbişi belirginleşmeye başlayan var mı
Midem bulandıkça yemek yiyorum ben aldım kilo özellikle göbek çevresinde vermek için zamanında 1 ay diyet yapmıştım şimdi aşırı rahatsız ediyor 20 haftalık gibiyim

Demekki araştırmıolar ne diyim valla şok oluyorum okudukça

Allah sana bağışlasın inşallh bebeğini Hakkında hayırlısı neyse o olsun

bende almadım hiç. midem bazen çok iyi bazen çok kötü. ağzımın hiç tadı yok

Ben pazartesi gidiyorum doktora bakalım kaç haftalık çıkacak?
Hamile ilken gerçekten sabaha kadar çok rahatsız oluyorum saçma sapan rüyalar görüyorum sabahın köründe uyanıp uyuyamıyorum.. acayip halsizlik ve ağzımın tadi hiç yok malesef.. pazartesi doktora gideceğim diye pazar gecesi hiç uyuyamam..

Bu sefer aşırı etkiliyor beni bu hamilelik belki ilk 3 ay bitince şu halsiz rahatsız halim biter hiç böyle hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…