2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allah Allah ya ben de aynıyım mide bulantısı zaten olmuyordu bende, bir kilo vermişim. Belki normaldir bir tek biz değilizdir
Bu dönemde, yani ilk 3 ayda kilo alınmıyormuş zaten. Kilo vermeniz normaldir bence. Kaç haftalıksınız?
benim pazartesi kontrolüm var bakalım ama zaman geçmek bilmiyor

Gunaydin hekese hanimlar sizler balik yagi kullaniyormusunuz ben kullanip kullanmamakla kararsizim hamilelikte iyi diyenler var bilemiyorum
Benim saçlarım aşırı döküldüğü için vitamin istedim doktordan oda içinde omega olan vitamin verdi gerçekten azaldı dökülmem demek ki bişey eksikmiş hala emzirdiğim için iki bebeğim ne var ne yok çekiyorlar benden

10 haftayı geçen hanimlar attık bebeğin vücudu tamamlandı bundan sonra korkmanıza gerek yok eğer sıkıntı olursa sizden olacak bebeğiniz yüzde 98 oranında sağlıklı demektir bundan sonra kalp durması vs den çok korkmayın düşüklerin çoğu ilk 10 haftada olur

Yine de endişe ediyorum hatta corona olmasa bir hastaneye gidip ultrasonda baktıracağım

Neler diyorsun öyle ya ilaç gibi mesaj yazmışsın arkadaşım Allah razı olsun

Benim 8+0’da 3 gün önce mide bulantım ve göğüs hassasiyetim birden kesildi
Kendinizi bu kadar yıpratmayın eğer bebek ile ilgili olumsuz bir gelişme olsa Allah korusun vücudunuz buna da tepki verir bi kanama vs. Yoksa endişelenmeyin belirtiler 7/24 devam edecek diye bir şey yok. Benim haftalardır bulantım yoktu bu hafta oldu mesela ben de 8+6 yım.

Neler diyorsun öyle ya ilaç gibi mesaj yazmışsın arkadaşım Allah razı olsun
Öyle canım ilk 10 haftada bebeğin vücudu tamamlanır sağlıksız olanlar önceden sonlanır bu yüzden 12 haftada risk tamamen %99 altına iner bundan sonra düşük vs anne kaynaklı olur şeker tansiyon vs olabilir ama onun dışında bebek iyidir takmayın kafanıza.
Zaten birçok doktor 10 haftayı geçmeden önemsemez hamileliği

Canım ben de şu an 8+3 ama bir haftadır kesildi göğüs hassasiyetim, herkeste değişiyor, bu konuda endişelenme Benim toplam 10 gün bile sürmemiştir hassasiyet.
Bir arkadaşım daha söyledi en başta oldu bi de sonda başka olmadı diye
Bu dönemde, yani ilk 3 ayda kilo alınmıyormuş zaten. Kilo vermeniz normaldir bence. Kaç haftalıksınız?
benim pazartesi kontrolüm var bakalım ama zaman geçmek bilmiyor
Benim de pazartesi canım inşallah güzel haberler alalım. 10+4 şuan

Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularimiza kavuştursun

merhaba ilk bebeğimiz kaç aylık benimde 15 aylık bir bebeğim var dün itibari ile kestim sütten.kaka sayısı arttı kurmasında olunca.siz tandem yapmayın dusunuyorsunuz

merhabalar Kasım anneleri bende Kasım annesiyim 11+3 benim sorum sizlere şu ramazana çok az bir zaman kaldı oruç tutacak misiniz malum salgında var düşünceleriniz nedir ben tutmak istiyorum çünkü hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum mide falan siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Evet haklısınız benim doktorum da ilk 10 haftayı kalp atışıyla bitirmek çok önemlidir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…