ah keske cnm valla kiloyu bile takmicamAtakum da oturuyordun sanırım yasak bitince sahilde biraz yürüyüş yap deniz havası iyi gelecektir.insallah 10. Haftada azalır senin için tek temennim bu canım
Aaa hayırlı olsun ne güzelll öğrenmıssınnCinsiyeti öğrendim kızbenim arkadaşlarımın hepsi folik asit, d vitamini, kan ve magnezyum şeklinde ilerlemiş o yüzden vitamine çok takılmıyorum zatenn iki hafta sonra kontrolüm var. Folik asit 400 mcg diye hatırlıyorum
Maşallahh oruç tutacilcekmisin pekı?? Benım midem cok bulanıyor tutmazsam aç kaldıgımda baslıyorum öğürmeye.. busene tutamıcam sanrım .. Allah yardımcımız olsunKızlar ben normalde hiç orucumu aksatmadım ama migrenim var normalde her sahurda ilaç alırdım şimdi cesaret edemiyorum ama vicdan yapıyorum
Canim biz muafiz bu sene ben de vicdan yapiyorm ama insallah kazasini tutariz sonra yapacak bisey yok sabahtan beri kahvalti ikindi devamli ekmek yedim hala öğürmece nasil tutaym ki zatenKızlar ben normalde hiç orucumu aksatmadım ama migrenim var normalde her sahurda ilaç alırdım şimdi cesaret edemiyorum ama vicdan yapıyorum
Sağ olasın canım 11+5 de öğrendimAaa hayırlı olsun ne güzelll öğrenmıssınninş sağlıkla kucaklarımıza alırızz ben hala öğrenemedim yaa 12. Haftadayım sen kacncı haftada ogrendın cnm?? Birde hangi doktor ıstanbuldamjsın
Ayyy canım Allah kabul etsin kusura bakma yazdım öyle yiyecek isimlerini hakkını helal et ben malesef tutamıyorumidrar yollarımda iltihap var bol su içmek zorundayım başka rahatsızlıklarım da var. hergun ihtiyacı olan birine yardim etcem insallah
Allah kabul etsin canım bende yatmadan yumurta peynir hepsinden yedim güzel bir kahvaltı gibi oldu yumurtayı 2 tane yedim hemde bol su içtim akşam da içerim bol bol iyi olurMaşallah canım çok dikkat et kendine beslenmene Allah kabul etsin bende tutuyorum inşallah tutabildigim zamanlar tutacağım sende kötü hissedersen yersin tutup tutmamak konusunda burda herkes farklı düşünüyor ben doktor kontrolünde tutuyorum canım ona danışarak beslenmemi buna göre düzenleyerek. Zaten açken ben çok iyiyim aksam iftar sonrası durumum nasıl olacak ona bakmak lazım
Canım doktorda suya çok dikkat et istersen aralıklı oruç tut dedi dayanırsan tutarsın bol su içersen idrar yolu enfeksiyonu olmazsın dedi bende ona dikkat ederim ilk bebeğimde de tutmuştum bundada nasip olur inşallah onda 5 aylıktım hem bu daha rahatKızlar Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar ♥
Canım ben dr tutuyorum bakalım nasıl olacak su azalır mi diye korkuyorum bir yandan da
Canım su içeriz içmesine ama hani belirli bir saat boyunca içmemiş olacağız ya ondan endişelendim. Sen ilkinde de tutmuşsun ne güzel inşallah kolaylıkla geçer Ramazanimiz. Nelere dikkat ediyosun bana da anlatır mısınyok canım Estağfirullah.. zaten benim doktorum da onun için uyardı yeterli su içmezsen idrar yolu enfeksiyonu olur bol su iç dikkat et dedi.. bu haftalarda bebeğe hiç etkisi yokmuş
Allah kabul etsin canım bende yatmadan yumurta peynir hepsinden yedim güzel bir kahvaltı gibi oldu yumurtayı 2 tane yedim hemde bol su içtim akşam da içerim bol bol iyi olur
Şimdilik iyiyim şükür kızım uyurken bende uyudum
Canım doktorda suya çok dikkat et istersen aralıklı oruç tut dedi dayanırsan tutarsın bol su içersen idrar yolu enfeksiyonu olmazsın dedi bende ona dikkat ederim ilk bebeğimde de tutmuştum bundada nasip olur inşallah onda 5 aylıktım hem bu daha rahat
Bnde öyleyim çok zayıfım ama bu zamana kadar hep tuttum şimdi içim hiç tahat değil ama ikizler bnm bide çok zayıfım güvenemedim kendime allah affetsin zorunluluk yok bize zaten ama yinede insanın içine ulde oluyo amlıyprum siziKızlar ben normalde hiç orucumu aksatmadım ama migrenim var normalde her sahurda ilaç alırdım şimdi cesaret edemiyorum ama vicdan yapıyorum
Hmm bu da mantıklıKizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruzbisey olmuyodur herhalde
Ne güzel eline sağlıkEki Görüntüle 2624826 cinsiyetimiz belli değil dahada cok erken belki ama dayanamadim yelek başladım
Eki Görüntüle 2624826 cinsiyetimiz belli değil dahada cok erken belki ama dayanamadim yelek başladım
Canım gece güzel beslenmeye çalıştım peynir zeytin yumurta bol su fazla karbonhidrat almadım çünkü kandaki şekeri yükseltip çabuk acıktırıyor diye akşam orucu da 1 çorba ile açıp sonra yanına hafif bir sebze yemeği olacak yada sebze kızartması olabilir yoğurtlu falan hem mideme oturup rahatsız etmez beni iftardan itibaren geceye kadar da bol su içerim zaten çok içiyordum dün o kadar çok içmişim ki sabahtan beri 5 kere gittim tuvalete normal zamanda daha az giderdimCanım su içeriz içmesine ama hani belirli bir saat boyunca içmemiş olacağız ya ondan endişelendim. Sen ilkinde de tutmuşsun ne güzel inşallah kolaylıkla geçer Ramazanimiz. Nelere dikkat ediyosun bana da anlatır mısın
Bir bardak bile içemiyorum Allah yardımcımız olsun bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruzbisey olmuyodur herhalde
Teşekkür ederim canım benimNe güzel eline sağlık
Canım ben sordum doktora çok kusmadım ama bulantıdan dolayı toplasan günde iki bardak bile içemedim son üç haftadır. Şu an hiiç bir şey olmaz dedi, anladgm kadarıyla üç aydan sonra biraz daha mühim hale geliyor.Kizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruzbisey olmuyodur herhalde
Canım kusanlar tutamaz zaten ona yapacak bişey yok malesefKizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruzbisey olmuyodur herhalde
Bebeğin bulunduğu amniyotik sıvı 4 saatte bir değişiyor ve bebek büyüdükçe bu sıvının miktari artıyor son aylar 1 tl kadar oluyor yani senin vücudundan litrelerce su çekiyor bu yüzden çok önemli su içmekCanım ben sordum çok kusmadım ama bulantıdan dolayı toplasan günde iki bardak bile içemedim son üç haftadır. Şu an hiiç bir şey olmaz dedi, anladgm kadarıyla üç aydan sonra biraz daha mühim hale geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?