2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende kendimi zor tutuyorum instagramda hep karşıma çıkıyor bebek kıyafetleri helede o minik elbiseler cinsiyeti belli olsada Allahın izniyle ona göre baksam gerçi 7. Aya kadar bisey almayacam diyorum ama ben dayanamam

Bende kendimi zor tutuyorum instagramda hep karşıma çıkıyor bebek kıyafetleri helede o minik elbiseler cinsiyeti belli olsada Allahın izniyle ona göre baksam gerçi 7. Aya kadar bisey almayacam diyorum ama ben dayanamam
Dayanılmıyor alırsan da büyük al 3 6 aylık özellikle ki bir süre giyebilir bebeğin 50 cm olan sadece 2 hafta maksimum 3 hafta oluyor 0-3 bile çok az en iyisi 3 6 almak bende aldığımı 56 cm olandan aldım hm kalıpları zaten büyük 3 4 aylık olana kadar giyer en azından

Evet tabii ki öyle son aylar için. Ben de bulantılardan önce en kötü günde 1,5-2 lt içebiliyordum bulantım varken iki bardak zor içtim, şimdi şimdi zorluyorum kendimi içmeye çalısıyorum içebildiğim kadar ama ilk aylarda amniyotik sıvısı miktarı daha az diye biliyorum, doktorum da endişelenmemi söyledi

Kızlar aramızda Bebeginizin cinsiyeti belli olan varsa yüzük testi yaptınız mı alyans yüzüge saç telinizi baglayıp bebgin oldugu tarafa bırakıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek ve sol elinizle tutup hiç konuşmadan yapın hadi iyi eglencelerrr

Inşallah kendimi tutabilirim gördüğüm herşeyi alma konusunda

oruç tutanlara Allah kolaylık versin. Ben tutmuyorum ilk gebeliğimde de tutmadım. Zaten bizim durumumuzdakilerin tutamayacağı var dinimizde. o yüzden çok takılmıyorum. Allah sağlık versin yeterki ilerde tutarız borçlarımızı. amniyon sıvısı için belirli haftadan sonra bol su çok önemli. o yüzden önemsiyorum bu durumu. bir de tansiyon durumundan korktuğumdan hiç niyetlenmedim.

Allah kolaylık versin canım bugün denemek istedim çok zorlanırsam devam etmiycem ben pek gitmedim tuvalete. Vücudum su tutmuyor mu nedir bir bardak içsem hemen yarım saate gitmem gerekir

Allah kolaylık versin canım bugün denemek istedim çok zorlanırsam devam etmiycem ben pek gitmedim tuvalete. Vücudum su tutmuyor mu nedir bir bardak içsem hemen yarım saate gitmem gerekir
Bende öyleyim normalde nafile orucu tuttuğumda bu saatlerde baş ağrısından duramamıştım şu an çok iyiyim şükür yemek yapmaya kalktığımda kızıma da kurabiye yapayım diyorum bisküvi gibi yer

Allah veriyor kolaylığıni canım benim de migrenim çoktaaan başlamış olmalıydı neyse çağırmayayim aman

Bana idrar testi yaptilar sikintili bisey cikmadi kreatin mi ne biseye baktilar onda bisey cikmayinca suan mudehaleye gerek yok dedi doktor. Insallah hemen atlatiriz su durumu kimi 12+0da birden kesildi diyor kimi 16 diyor

BAYANLAR NE OLUR MESAJIMA DÖNÜŞ YAPIN. BU GÜNLERDE HAMİLE OLMAK BANA HİÇ YARAMADI. 4 AY ÖNCE ANNEMİ KAYBETTİM ÜSTÜNE TÜP BEBEK ÜSTÜNE SALGIN HASTALIK... PANİK ATAK VE ANKSİYETE YAŞIYORUM VAR MI ACABA BENİM GİBİ OLAN? okumanız için büyük yazdım inşallah kusura bakmazsınız

Öncelikle başın sağolsun psikolojik yardim alman iyi olacak.salgin hastalığa gelince sadece sen değil hepimiz aynı durumdayız annelik =paniktir zaten hepimiz senin gibiyiz şuan o yüzden kaygılarını kendinden uzak tutmaya çalış bebeğine gücün ve psikolojin kalsın.bebegin için kendini toparlamak zorundasın.birde tüp bebekle hamile kalmışsın ki herkesten daha çok kıymetini bilmen gerek Allah bi yerden alıp bi yerden verir ve Allah hicbir kulunu yalniz birakmaz kimseye de kaldıramayacağı yuku vermez bol bol dua et vardır yaradanın bir bildiği sende anne olacaksın o yüzden güçlü olmak zorundasın

Canım öncelikle sakin ol kendini terapi et çocugun varsa çocugunla ilgilen annen içinde Allah rahmet eylesin annene yapacagın tek iyilik bundan sonra dua etmek bendede panik atak var bu arada. Sürekli ilgileneceğin dikkatini dagıtacagın şeyler bul

Canım başın sağolsun.. anksiyeteye gelince psikiyatr ile görüşüp bitkisel ilaç var onu kullanabilirsin ben kızımda kullanmıştım kaybetme korkusu yaşıyordum

Ben yaptım birinde yuvarlak çizdi birinde ileri geri gitti hangisine inanım şimdi

Online terapi alıyorum iki haftadır. İyi gibi oluyorum ama 2 3 günde bir çok kötü oluyorum. Din kültürü öğretmeniyim yani namazlarımı kılıyorum Rabbime çok dua ediyorum ama hiç böyle bir zamanım olmamıştı çok zor gerçekten

Canım başın sağolsun.. anksiyeteye gelince psikiyatr ile görüşüp bitkisel ilaç var onu kullanabilirsin ben kızımda kullanmıştım kaybetme korkusu yaşıyordum
Passiflora kullanabilirsin dedi arada kullanıyorum ama çok zor gerçekten. Sizin nasıl geçmişti. Bende daha önce düşük yaptım onun korkusu ayrı salgın korkusu hiç bir yere gidememek ne bileyim olumlu düşünecek hiç bir şey yok gibi geliyor

İlk çocuğum olacak nasip olursa. Battaniye örüyorum kuran okuyorum sanki bu krizi yönetemedim siz nasıl bai ediyordunuz panik atağınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…