Merhaba öncelikle basın sağolsun . Dusuk yapmışsın uzerıne tüp bebek tedavısı olmuşsun yanı çocuk en çok ısteyenlerden bırı sen olmalısın aramızda . Çok büyük bir mucize ve nasıp senı bulmuş ve o kadar ısteyen ınsan arasında senın de duan kabul olmuş . Çok şükür . Hamılelılıgın tadını çıkar . Anne olmak sana çok ıyı gelecek . Acın hafıfleyecek emınım . Vırus konusuna gelınce dünya Bununla ımtıhanda benım aıleme de bulaştı ve savaşan tanıdıklarım da var . Yanı çok yakında yanı basımızda . O yüzden şükretmek gerek her şeye . İnsallah geçecek dua edıcez ve beklıcez hamılelıkte dışarı çıkamamak bunaltıyor tabı hepımızı ama mutlu olacağımız da çok şey var hayatta . Bu vırusle savaşan ınsanlara sıfa duası etmek gerek evde olduğumuz ıcın üzülmeyelim . Hepımızın Allah yardımcısı olsun ınsallah kendını çok ıyı koru ve sakın ol . Buraya gel yaz herkesın yazdıklarını oku sohbet et kafan dağılır . Instagramda falan hamılelık sayfalarına bak ben öyle yapıyorum bir de dızı ızlıyorumİlk çocuğum olacak nasip olursa. Battaniye örüyorum kuran okuyorum sanki bu krizi yönetemedim siz nasıl bai ediyordunuz panik atağınızla
Cevabın için çok teşekkür ederim. Ne kadar şükredecek şeyimizin olduğunu biliyorum şimdi farkındayım ama anksiyete gelince mantıklı olamıyorum. Burayı takip etmeyi seviyorum insanlar neler yapıyor diye bakmak bazen sohbet etmek çok iyi geliyor tabi. Sizibde yakınlarınız için dua edeceğim. Rabbim bu panik ataktan anksiyeteden de kurtarır inşallah düşmanımın başına bile vermesinMerhaba öncelikle basın sağolsun . Dusuk yapmışsın uzerıne tüp bebek tedavısı olmuşsun yanı çocuk en çok ısteyenlerden bırı sen olmalısın aramızda . Çok büyük bir mucize ve nasıp senı bulmuş ve o kadar ısteyen ınsan arasında senın de duan kabul olmuş . Çok şükür . Hamılelılıgın tadını çıkar . Anne olmak sana çok ıyı gelecek . Acın hafıfleyecek emınım . Vırus konusuna gelınce dünya Bununla ımtıhanda benım aıleme de bulaştı ve savaşan tanıdıklarım da var . Yanı çok yakında yanı basımızda . O yüzden şükretmek gerek her şeye . İnsallah geçecek dua edıcez ve beklıcez hamılelıkte dışarı çıkamamak bunaltıyor tabı hepımızı ama mutlu olacağımız da çok şey var hayatta . Bu vırusle savaşan ınsanlara sıfa duası etmek gerek evde olduğumuz ıcın üzülmeyelim . Hepımızın Allah yardımcısı olsun ınsallah kendını çok ıyı koru ve sakın ol . Buraya gel yaz herkesın yazdıklarını oku sohbet et kafan dağılır . Instagramda falan hamılelık sayfalarına bak ben öyle yapıyorum bir de dızı ızlıyorum
Panik atak zaten tamamen beynin insan vücudu ile oynaması.beynine hukmetmeden bu rahatsızlıkların geçmez buda senin imtihanın canım Rabbim yardımcın olsun ama bebeğini düşünmek ve hep güzel şeyler düşünmek sana iyi gelecektir söylerken kolay uygularken zor oluyor farkındayım ama bazı şeyler de seçeneğimiz olmuyor malesef zorda olsa üstesinden gelmek zorundasın çünkü bebeğinin kimseye değil sana ihtiyacı var seni hayata tutunduracak sebebin varOnline terapi alıyorum iki haftadır. İyi gibi oluyorum ama 2 3 günde bir çok kötü oluyorum. Din kültürü öğretmeniyim yani namazlarımı kılıyorum Rabbime çok dua ediyorum ama hiç böyle bir zamanım olmamıştı çok zor gerçekten
Anneciğinin mekanı cennet olsun,BAYANLAR NE OLUR MESAJIMA DÖNÜŞ YAPIN. BU GÜNLERDE HAMİLE OLMAK BANA HİÇ YARAMADI. 4 AY ÖNCE ANNEMİ KAYBETTİM ÜSTÜNE TÜP BEBEK ÜSTÜNE SALGIN HASTALIK... PANİK ATAK VE ANKSİYETE YAŞIYORUM VAR MI ACABA BENİM GİBİ OLAN? okumanız için büyük yazdım inşallah kusura bakmazsınız
En çok hangisini tekrarlıyorsa o olurBen yaptım birinde yuvarlak çizdi birinde ileri geri gitti hangisine inanım şimdi
Canım benim 2,5-3 hafta falan sürdü. Adet tarihime göre 8+0, ultrasona göre 9+0 olduğum gün kesildi. Kesildikten sonra endişelendim hatta neden erken kesildi kötü bir şey mi oldu diye bir kaç gün sonra da kontrole gittim bebeğim iyiydi. Şimdi bir hafta oldu bulantım yok denecek kadar az, bir tek aç kalınca kötü oluyorum, bir de yemeklerden tiksinme devam ediyor.Bana idrar testi yaptilar sikintili bisey cikmadi kreatin mi ne biseye baktilar onda bisey cikmayinca suan mudehaleye gerek yok dedi doktor. Insallah hemen atlatiriz su durumu kimi 12+0da birden kesildi diyor kimi 16 diyor
Canım Allah sabır versin yaşadığın acı çok büyük anneciğinin mekanı cennet olsun.BAYANLAR NE OLUR MESAJIMA DÖNÜŞ YAPIN. BU GÜNLERDE HAMİLE OLMAK BANA HİÇ YARAMADI. 4 AY ÖNCE ANNEMİ KAYBETTİM ÜSTÜNE TÜP BEBEK ÜSTÜNE SALGIN HASTALIK... PANİK ATAK VE ANKSİYETE YAŞIYORUM VAR MI ACABA BENİM GİBİ OLAN? okumanız için büyük yazdım inşallah kusura bakmazsınız
Canım nefes egzersizleri oluyor youtube da flanda var meditasyon şeklinde biraz incele istersenCevabın için çok teşekkür ederim. Ne kadar şükredecek şeyimizin olduğunu biliyorum şimdi farkındayım ama anksiyete gelince mantıklı olamıyorum. Burayı takip etmeyi seviyorum insanlar neler yapıyor diye bakmak bazen sohbet etmek çok iyi geliyor tabi. Sizibde yakınlarınız için dua edeceğim. Rabbim bu panik ataktan anksiyeteden de kurtarır inşallah düşmanımın başına bile vermesin
İlk çocuğum olacak nasip olursa. Battaniye örüyorum kuran okuyorum sanki bu krizi yönetemedim siz nasıl bai ediyordunuz panik atağınızla
Canım benim sakın böyle düşüncelerle kendinizi meşgul etmeyin ben hamileligimin başından beri bir gün bile kusmadım. Sadece tiksinme var ve iştah tavan yaptı giderek kilo alıyorum benim içinde bu sorunCanım benim 2,5-3 hafta falan sürdü. Adet tarihime göre 8+0, ultrasona göre 9+0 olduğum gün kesildi. Kesildikten sonra endişelendim hatta neden erken kesildi kötü bir şey mi oldu diye bir kaç gün sonra da kontrole gittim bebeğim iyiydi. Şimdi bir hafta oldu bulantım yok denecek kadar az, bir tek aç kalınca kötü oluyorum, bir de yemeklerden tiksinme devam ediyor.
Oh maşallah bebişeCanım benim sakın böyle düşüncelerle kendinizi meşgul etmeyin ben hamileligimin başından beri bir gün bile kusmadım. Sadece tiksinme var ve iştah tavan yaptı giderek kilo alıyorum benim içinde bu sorunve doktora da göründüm maşşalah bebegim de çok saglıklıydı.
Allah şifa versin canım benim iştahını açacak şeyler yemeye çalış çünkü Bebeginin vitamine ihtiyacı varOh maşallah bebişeevet canım hiç evhamlanmamak lazımmış biz de baktık bebiş içerde fıkır fıkırdı ya iştah meselesini ben öyle özledim ki bulantım yok denecek gibi ama iştahsızlık tam gaz devam, canım hiç bir şey istemiyor
ALLAH razı olsun çok sağolunAnneciğinin mekanı cennet olsun,
Rabbim yardımcın olsun canım
Kesinlikle öyle beynin vücuduna hükmediyor bazen iyi bazen kötü istediği gibi yönetiyor. Online terapiden fayda sağlarım inşallah. Zaten ölecek gibi oluyorsun ama ölünmüyor da biliyorsun şu yaşadıklarım asla benim başıma gelmez sanırdım insanoğlu ne aciz. Bu mübarek günlerde sizden de dua isteyeyim başkasına edilen duada engel olmazmışPanik atak zaten tamamen beynin insan vücudu ile oynaması.beynine hukmetmeden bu rahatsızlıkların geçmez buda senin imtihanın canım Rabbim yardımcın olsun ama bebeğini düşünmek ve hep güzel şeyler düşünmek sana iyi gelecektir söylerken kolay uygularken zor oluyor farkındayım ama bazı şeyler de seçeneğimiz olmuyor malesef zorda olsa üstesinden gelmek zorundasın çünkü bebeğinin kimseye değil sana ihtiyacı var seni hayata tutunduracak sebebin var
Zaten panik atağın ilk başlangıç günü bir komşum aradı hemşire öyle şeyler anlattı ki öyle senaryolar, kapatamadım da telefonu 20 dk sonra panik atak geldi. Sonra da gitmedi tabi. O konudan bahsedilmemesine çok sevindimCanım Allah sabır versin yaşadığın acı çok büyük anneciğinin mekanı cennet olsun.
Evet ne yazık ki tüm dünya olarak çok zor günlerden geçiyoruz, hepimizin burada içi içini yiyor ama birbirimize pek bahsetmeme sebebimiz de biraz olsun unutmak için, inan ki her birimiz seninle aynı endişeleri taşıyoruz. Sen de gir buraya bizimle yazış, az da olsa düşünmemek iyi gelecektir
canım nefes egzersizini araştr cok ısıne yarayacagını umuyorum. basın sagolsunBAYANLAR NE OLUR MESAJIMA DÖNÜŞ YAPIN. BU GÜNLERDE HAMİLE OLMAK BANA HİÇ YARAMADI. 4 AY ÖNCE ANNEMİ KAYBETTİM ÜSTÜNE TÜP BEBEK ÜSTÜNE SALGIN HASTALIK... PANİK ATAK VE ANKSİYETE YAŞIYORUM VAR MI ACABA BENİM GİBİ OLAN? okumanız için büyük yazdım inşallah kusura bakmazsınız
Bakacağım teşekkür ederimCanım nefes egzersizleri oluyor youtube da flanda var meditasyon şeklinde biraz incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?