2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ev işlerinden de biraz elimi ayağımı çekmiştim düşük olmasın midem kalkmasın diye boş boş oturmak da artırdı galiba. Neler yapıyosun gün içinde acaba

Ev işlerinden de biraz elimi ayağımı çekmiştim düşük olmasın midem kalkmasın diye boş boş oturmak da artırdı galiba. Neler yapıyosun gün içinde acaba
Herşeyi baştan dagıtıp baştan temizliyorum. Bahçemdeki çiçeklerle ilgileniyorum. Güzel yemekler falan filan kuran okuyorum bol bol ibadet Ve arada bu topige girip bu güzel İnsanlarla sohpet ediyorum... Aklından çıkar asla düşünme ve yalnız kalmamaya özen göster

Bende deneyeceğim çok sağolun. Sizin ilk çocuk mu? Neredesiniz

Maşallahh oruç tutacilcekmisin pekı?? Benım midem cok bulanıyor tutmazsam aç kaldıgımda baslıyorum öğürmeye.. busene tutamıcam sanrım .. Allah yardımcımız olsun
Sanırım Tutamayacağım canım bir sürü ilacim var zaten progesteron hap beni mahfetti .Yani bizim dinimizde zorunluluk yok hastalık gibi şuan halimiz bugün hocada bahsetti tv de bebek susuz kalır yada beslenemez bisey olursa bununda hesabı var dedi.Spnradan tutacağız ama tabi ramazan ayı gibi sanki heyecanı olmuyor

Canim biz muafiz bu sene ben de vicdan yapiyorm ama insallah kazasini tutariz sonra yapacak bisey yok sabahtan beri kahvalti ikindi devamli ekmek yedim hala öğürmece nasil tutaym ki zaten
Doğru söylüyorsun canım migde bulantısı ara ara geliyor hayattan soğuyorum bazen çok iştahlı olup doymuyorum bazen herşey kokuyor kötü geliyor ağzıma. Bizde sonra borcumuzu veririz inşallah

Benim ellerim yine kurudu su içmekten midem bulandı
Ben maalesef içemiyorum zorla 1 lt sudan tiksintim ve hamilelikten önce hergun ara öğün kuruyemiş yerdim ceviz findik vs gebeligim başından beri ağzıma 1 tane koymadım günde 2.5 lt su içerdim o da aynisi oldu Hormonlar

Bi yanım dene diyor ilaç saatlerini ayarlayarak sonra ya migrenim tutarsa diyorum .Çok ağır geçiyor migren agrım şuan sadece parol ve minoset kullanabiliyoruz ama ben bu ilacı 1 kutu bitirsem asla geçmez ya iğne yada ağır ağrı kesiciler almam lazım bi kaç tane .Dogum dan sonra da emzirme dönemi var iyice uzayacak borç bunuda düşünüyorum Eşim haftaya kontrole gittiğimizde bi soralım doktara dedi

Rabbim şifa versin yavruna bağışlasın seni canım seni çok iyi anlıyorum lütfen bebeğin için güçlü ol kendine yapmaktan hoşlandığın aktiviteler bul ben bi ara terasın bir duvarını boyamıştım ressam edasi vardi çizdiğim sekiller tembel işiydi aman profesyonel değilim zaten deyip hunharca boyamıştım ne anlatmak istedin diye soranlara bisey diyemiyordum çünkü bende biseye benzetemedim bu arada küçük şeyleri kafanda büyütme cunku bu ruh halinde cok kolay oluyor bu Allaha emanet ol canım

Başınız sagolsun Allah kalanlara hayırlı ömür versin öncelikle. Bende tüp bebek tedavisi hamile kaldım uzun yıllar sonra ilk başta çok karamsardım beni mi buldu vs diyip duruyordum ama çok yanlış günahkar cümleler. Allah ne zaman nasip ettiyse demek ki hayırlısı buymuş deyip şükretmek gerekir. Ben kaç haftalık oldum virüs yüzünden doktor yeni buldum. Hastaneye giderken maskeler eldivenler kolanyalarla gidiyoruz bizde isterdik eşimizle elele tutuşup keyifle gidebilmeyi ama nasip. Bebeginiz ana rahmine düştükten sonra eminim her şeyi hissediyordur lütfen onu üzmeyin zaten zor elde etmişsiniz kimbilir ne uğraşlar verdiniz bu zamana gelene kadar. Şükredin benim transferden once ameliyat olan, tedaviye başlayıp yarıda kesilen transferi durdurulan o kadar çok bu formda arkadaşım var ki emin olun o insanlarin hayal ettiği şeye şuan sahipsiniz. Bebeğinizi ve kendinizi üzmeyin herşey geçecek

Midesi çok bulanan arkadaşlarım dramamine denediniz mi?? Benim doktorum bana bir liste verdi miden az bulanıyorsa premesis iç biraz daha ağırsa prilam ama çok ağırlaşırsa dramamine iç dedi. İlaç 2-3 tl bişey ama doktor yazmadan eczane vermiyor bilginiz olsun. İsterseniz bir yere not edin doktorunuza sorum belki iyi gelir. Ben çok şükür bulantı şikayeti çekmediğim için aldım ama hiç kullanmadım

Doğru söylüyorsun canım migde bulantısı ara ara geliyor hayattan soğuyorum bazen çok iştahlı olup doymuyorum bazen herşey kokuyor kötü geliyor ağzıma. Bizde sonra borcumuzu veririz inşallah
Ya bi de ilk pozitifi aldigimiz gunler hic belirtim yok neden midem bulanmiyor der dururduk ya annem de kizim ne guzel iste dua et bulanmasin demisti ne kadar hakliymis

Ya bi de ilk pozitifi aldigimiz gunler hic belirtim yok neden midem bulanmiyor der dururduk ya annem de kizim ne guzel iste dua et bulanmasin demisti ne kadar hakliymis
Korkunç bisey Allah kimseye vermesin bana ara ara geliyor banyoda sürünüyorum. Canım bu arada sen hast buldun mu

@peripell
Peripella ben Kasım annesi olacağım inşallah yaş 27 kilo 62 şehir Hatay

Progestan ilacını ne kadar daha kullanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…