2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Beni doktorum biraz korkuttu, tsh degerleri gebelikte çok önemlidir diyerek. öte yandan gebelikle bağlantılı düşüş olabilir de dedi.. 15 gun sonra ne diyecekler.. Belki tsh değeri 0,5 (alt sınır) olunca ilaci birakalim derler.

6 ay önce şirketim için yaptırdığım tahlilde 1,3 görülüyor bu deger.. nasil bu kadar düşmüş ben de anlam veremedim. Doktorlara güvenip beklemekten başka çare yok

Birde benim bugun karnımın sağ tarafında ağrım var sancı gibi ayaktayken flan oluyor normalmifir acaba

Ben de bazen oturduğum yerden kalkarken aniden sancı giriyor kasığıma , kıpırdamadan bekliyorum bi süre.. geçiyor. İlk gebeliğimde de olurdu, o yüzden üzerinde durmuyorum ama kötü bi sey midir onu da bilmiyorum..

Dasmeer
Canım kan tahlillerini yaptırdın değerlerin normal mi? Benim bulantılarımın sebebi sanırım TSH değerindeki düşüşle de bağlantılı, hipertiroid tanısı koydular bana. Bu tanı belirtilerinde “çok sık bulantı ,kusma, ani kilo
kaybi” yazıyor (ben 3kg verdim 4 haftada).

Prilam ı 3 gündür kullanıyorum ve bugün etkisinin azaldığını farkettim. İlk 2 gün çok güzeldi,hastalıklı hali geçmişti. yemek yer, su içer olmuştum. Yarın aldığım hap sayısını arttırıp bakacagim durumuma

Her gebelik, her bünye farklı. Ben de hayatımda gebelik dışında kusmuş değilim

Kizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruz bisey olmuyodur herhalde
1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlara

Oğlumu bilmişti, düz ilerledi:) Yoldaki kız gibi görülüyor, daireler çizgi her denememde:))
kısa zaman sonra testin güvenirliliğini onaylamış olacağım inş

Tsh yanında t3 ve t4 e de bakması gerekir.. Bakmıştır da muhtemelen.. Tiroid sıkıntısı için tsh düşük ise t3 ve t4 ün yüksel olması beklenir.
Muhtemelen sizde sadece tsh düşüktü ondan bekleyelim dedi.. Bende de aynısı oldu bekledik simdi t3 ve t4 de artıs gözlendi ilaç kullanıyorum. İlk gebeliğimde de böyle olmustu.

Nasıl bir testmis bu ben de yapayım

Ay canim yüzük testi mi yaptınız yüzük testi benimde kız çıkıyor biyoenerjiyle ilgili birşeymiş bu insallah doğru olur

İlk gebeliğimde düsük riski sebebiyle devamlı progestan hap ve iğne kullandım ama TSH degerlerim iyiydi. Şimdi TSH muhabbetine yine erken dogum, dusuk konularını gündeme getirdi doktor, canım sıkıldı..

Teşekkür ederim,yorum epey rahatlattı
6 ay once yaptırdığım tahlillerde T3 2.91 / T4 1.31 / TSH 1.28
Gebeyken T3 bakilmamis / T4 1.17 / TSH 0.024

Doktorların yorumunu bekleyip dua etmekten ötesi yok şuan

Doğru çıkan çok kişi oldu. Etrafımda eglenceli ama

Bende alyans yok farklı çeşitlerde var alyans ve altın olması lazım.

Ay insallah benimde doğru çıkar sağlıkla hayırla bir kızım olur iki oglandan ve bu bulantılardan kusmalardan çektiklerimden sonra bana herseyi unutturur bir kız bebek
İnşallah canım benim bu arada oğlundada bu kadar mide sorunu çekiyor muydun

İnşallah canım benim bu arada oğlundada bu kadar mide sorunu çekiyor muydun
Ben ilk oğlumda ayni böyleydim ikincide bulantı bu derece olmadı az oldu bunda yine delirtiyor dayanilmaz bir hal aliyor zaman zaman yanı iki oglan da birbirinden farklı farkli idi ordan cinsiyet kestirmek mümkün olmuyor

Hanımlar bir konuda size danışacam hamile kaldığımdan beri çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı çok tedirgin oldum. Birde bende asla böyle bir sorun yok tüysüz bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…