Bnm geçen yıl kürtajdan sonra 0,001 e kadar düştü serbest T4 normalse bişey olmaz dediler kendi kendine düzeldi. İlaç veren dahiliyeci de olmuştu doktorlar bu konuda hem fikir olamıyor sanki. Şimdi 8 haftalık hamileyim 0,5 çıkmış yine düşecek gibi hissediyorum ama belki yine ilaçsız düzelir
Birde benim bugun karnımın sağ tarafında ağrım var sancı gibi ayaktayken flan oluyor normalmifir acaba
1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlaraKizlar siz bol su icmekten bahsediyorsunuz biz kusmaktan gunde 3 bardak su bile icemiyoruzbisey olmuyodur herhalde
Kızlar aramızda Bebeginizin cinsiyeti belli olan varsa yüzük testi yaptınız mı alyans yüzüge saç telinizi baglayıp bebgin oldugu tarafa bırakıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek ve sol elinizle tutup hiç konuşmadan yapın hadi iyi eglencelerrr
Tsh yanında t3 ve t4 e de bakması gerekir.. Bakmıştır da muhtemelen.. Tiroid sıkıntısı için tsh düşük ise t3 ve t4 ün yüksel olması beklenir.Beni doktorum biraz korkuttu, tsh degerleri gebelikte çok önemlidir diyerek. öte yandan gebelikle bağlantılı düşüş olabilir de dedi.. 15 gun sonra ne diyecekler.. Belki tsh değeri 0,5 (alt sınır) olunca ilaci birakalim derler.
6 ay önce şirketim için yaptırdığım tahlilde 1,3 görülüyor bu deger.. nasil bu kadar düşmüş ben de anlam veremedim. Doktorlara güvenip beklemekten başka çare yok
Nasıl bir testmis bu ben de yapayım1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlara
Oğlumu bilmişti, düz ilerledi:) Yoldaki kız gibi görülüyor, daireler çizgi her denememde:))
kısa zaman sonra testin güvenirliliğini onaylamış olacağım inş
Ay canim yüzük testi mi yaptınız yüzük testi benimde kız çıkıyor biyoenerjiyle ilgili birşeymiş bu insallah doğru olur1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlara
Oğlumu bilmişti, düz ilerledi:) Yoldaki kız gibi görülüyor, daireler çizgi her denememde:))
Nasıl yapılıyor bu testAy canim yüzük testi mi yaptınız yüzük testi benimde kız çıkıyor biyoenerjiyle ilgili birşeymiş bu insallah doğru olur
Tsh yanında t3 ve t4 e de bakması gerekir.. Bakmıştır da muhtemelen.. Tiroid sıkıntısı için tsh düşük ise t3 ve t4 ün yüksel olması beklenir.
Muhtemelen sizde sadece tsh düşüktü ondan bekleyelim dedi.. Bende de aynısı oldu bekledik simdi t3 ve t4 de artıs gözlendi ilaç kullanıyorum. İlk gebeliğimde de böyle olmustu.
Nasıl yapılıyor bu test
Doğru çıkan çok kişi oldu. Etrafımda eglenceli ama1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlara
Çok denedik tuttu. Yanılma payı çok az doğru yapılırsaAy canim yüzük testi mi yaptınız yüzük testi benimde kız çıkıyor biyoenerjiyle ilgili birşeymiş bu insallah doğru olur
Bende alyans yok farklı çeşitlerde var alyans ve altın olması lazım.1 bardak suyu agzimi ıslatacak kadar az tüm günde içiyorum. Komple bi bardağı dikip içince anında geri çıkıyor ve midemdeki asitle.. O yüzden içmemek daha sağlıklı bulantısı olanlara
Ay insallah benimde doğru çıkar sağlıkla hayırla bir kızım olur iki oglandan ve bu bulantılardan kusmalardan çektiklerimden sonra bana herseyi unutturur bir kız bebekÇok denedik tuttu. Yanılma payı çok az doğru yapılırsa
İnşallah canım benimAy insallah benimde doğru çıkar sağlıkla hayırla bir kızım olur iki oglandan ve bu bulantılardan kusmalardan çektiklerimden sonra bana herseyi unutturur bir kız bebek
Biz karnımıza tutarak yapmadık avuç içine tutarak yaptık doğru çıkmaz dedim ama burda da okuyunca simdi umutlandimNasıl yapılıyor bu test
Avuç degil canım benim kesinlikle karnının üzerine tutacan biz öyle denedikBiz karnımıza tutarak yapmadık avuç içine tutarak yaptık doğru çıkmaz dedim ama burda da okuyunca simdi umutlandim
Ben ilk oğlumda ayni böyleydim ikincide bulantı bu derece olmadı az oldu bunda yine delirtiyor dayanilmaz bir hal aliyor zaman zaman yanı iki oglan da birbirinden farklı farkli idi ordan cinsiyet kestirmek mümkün olmuyorİnşallah canım benimbu arada oğlundada bu kadar mide sorunu çekiyor muydun
Ama yapan kişi kime yaptıysa boyle yapiyor ve yanlis cikan olmadı daha dediAvuç degil canım benim kesinlikle karnının üzerine tutacan biz öyle denedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?