Peki yüzük nasıl olmalı mesela farkediyır mu şekli falanAma yapan kişi kime yaptıysa boyle yapiyor ve yanlis cikan olmadı daha dedi
Hormonlarla ilgili canım dr una bi danış istersen oglanlarda benimde göbeğinde çıkmıştı uzun uzun sonra döküldüHanımlar bir konuda size danışacam hamile kaldığımdan beri çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı çok tedirgin oldum. Birde bende asla böyle bir sorun yok tüysüz bir insanım
Bendede aynı sorun oluştu. Hiç tüyü olmayan bir insan için kabus gibi geliyorHormonlarla ilgili canım dr una bi danış istersen oglanlarda benimde göbeğinde çıkmıştı uzun uzun sonra döküldü
Alyans canım hemde saça değil ipe bağladıPeki yüzük nasıl olmalı mesela farkediyır mu şekli falan
Aklımda bulunsun birde sizin yöntemi deneyeyimAlyans canım hemde saça değil ipe bağladı
Alyansı ipe bağlıyor sonra avcumun içine yüksekten 30 cm kadar ip sallandirarak tuttu avcuna da 3 4 cm kadar yakından ilk duz gitti geldi bu birinci oğlun dedi sonra durdurdu yine duz gitti geldi bu ikinci oglun dedi sonra durdurdu alyans ilginc bir sekilde dönmeye daire cizmeye başladı bu da karnındaki kizin dedi sonra durdurdu yeniden tuttu alyans kaldi çivilenmiş gibi hic hareket etmedi ve baska da cocugun olmayacak dediAklımda bulunsun birde sizin yöntemi deneyeyim
Bende seninkini deneyeceğimAklımda bulunsun birde sizin yöntemi deneyeyim
Sol avuç mu sag mıAlyansı ipe bağlıyor sonra avcumun içine yüksekten 30 cm kadar ip sallandirarak tuttu avcuna da 3 4 cm kadar yakından ilk duz gitti geldi bu birinci oğlun dedi sonra durdurdu yine duz gitti geldi bu ikinci oglun dedi sonra durdurdu alyans ilginc bir sekilde dönmeye daire cizmeye başladı bu da karnındaki kizin dedi sonra durdurdu yeniden tuttu alyans kaldi çivilenmiş gibi hic hareket etmedi ve baska da cocugun olmayacak dedi
Teşekkür ederim çok haklısınızBaşınız sagolsun Allah kalanlara hayırlı ömür versin öncelikle. Bende tüp bebek tedavisi hamile kaldım uzun yıllar sonra ilk başta çok karamsardım beni mi buldu vs diyip duruyordum ama çok yanlış günahkar cümleler. Allah ne zaman nasip ettiyse demek ki hayırlısı buymuş deyip şükretmek gerekir. Ben kaç haftalık oldum virüs yüzünden doktor yeni buldum. Hastaneye giderken maskeler eldivenler kolanyalarla gidiyoruz bizde isterdik eşimizle elele tutuşup keyifle gidebilmeyi ama nasip. Bebeginiz ana rahmine düştükten sonra eminim her şeyi hissediyordur lütfen onu üzmeyin zaten zor elde etmişsiniz kimbilir ne uğraşlar verdiniz bu zamana gelene kadar. Şükredin benim transferden once ameliyat olan, tedaviye başlayıp yarıda kesilen transferi durdurulan o kadar çok bu formda arkadaşım var ki emin olun o insanlarin hayal ettiği şeye şuan sahipsiniz. Bebeğinizi ve kendinizi üzmeyin herşey geçecek
Öyle tabi ama çok değişken bir şey inşallah sizinde düzelir hemenBeni doktorum biraz korkuttu, tsh degerleri gebelikte çok önemlidir diyerek. öte yandan gebelikle bağlantılı düşüş olabilir de dedi.. 15 gun sonra ne diyecekler.. Belki tsh değeri 0,5 (alt sınır) olunca ilaci birakalim derler.
6 ay önce şirketim için yaptırdığım tahlilde 1,3 görülüyor bu deger.. nasil bu kadar düşmüş ben de anlam veremedim. Doktorlara güvenip beklemekten başka çare yok
Fatma hanim basiniz saolsun Allah sabir versin sizdiniz degilmi annesi vefat eden hanım. Benimde hamilelikten önce anksiyetem vardı kaygi bozuklugu için ilac vs de kullandım ama hamile kalmadan 1 yıl önce bırakmıştım ilacı cok korktum hamilelikte de ortaya çıkar mi diye ama cok şükür olmadı güzel şeylere odaklanmaya calis canim Sende buraya gel burda msjlasalim kafa dağıt maneviyata yönel istersen eğer dua et kendine de annene de bebeğini düşünÖyle tabi ama çok değişken bir şey inşallah sizinde düzelir hemen
Çok teşekkür ederim benimde hamilelikte ortaya çıktı ilaç da verdi psikiyatr ama içmiyorum dayanmaya çalışıyorum belki yaşayanlar varsa en iyi onlar anlar diye düşündüm ne zor bir rahatsızlıkmış Rabbim kimseye vermesinFatma hanim basiniz saolsun Allah sabir versin sizdiniz degilmi annesi vefat eden hanım. Benimde hamilelikten önce anksiyetem vardı kaygi bozuklugu için ilac vs de kullandım ama hamile kalmadan 1 yıl önce bırakmıştım ilacı cok korktum hamilelikte de ortaya çıkar mi diye ama cok şükür olmadı güzel şeylere odaklanmaya calis canim Sende buraya gel burda msjlasalim kafa dağıt maneviyata yönel istersen eğer dua et kendine de annene de bebeğini düşün
Amin rabbim sanada şifa versin inşallah ilaçları içmemek daha iyi sanki acaba sarı kantoron çayı içsen hamilelikte zararı varmı bi araştıralım sarı kantoron çok iyi geliyordu bana aktardan direk doğal buket şeklinde almıştım poşet çay gibi değil ot şeklinde bi bakalım dur canım birde passiflora diye bir şurup var çiçek özü o da diğer ilaçlar gibi tehlikeli değilÇok teşekkür ederim benimde hamilelikte ortaya çıktı ilaç da verdi psikiyatr ama içmiyorum dayanmaya çalışıyorum belki yaşayanlar varsa en iyi onlar anlar diye düşündüm ne zor bir rahatsızlıkmış Rabbim kimseye vermesin
Merhaba. Ben kaç gündür giremiyorum yeni okudum başınız sağ olsunÇok teşekkür ederim benimde hamilelikte ortaya çıktı ilaç da verdi psikiyatr ama içmiyorum dayanmaya çalışıyorum belki yaşayanlar varsa en iyi onlar anlar diye düşündüm ne zor bir rahatsızlıkmış Rabbim kimseye vermesin
Kac haftalıksın canım ben 12 ye girdim daha devam ediyorhayırlı Ramazanlar arkadaşlar
benim diğer iki gebeliğimde kusma ve bulantı yaklaşık 12-16 hafta arası sürmüştü
bu kez kusma yoktu fakat aşırı derecede bulantı artı mide ağrısı
böylesini ilk defa yaşadım ayakta durmak çok zordu midem kasılıyordu sanki
muhtemelen yiyemediğim için ağrı oluyordu diye tahmin ediyorum
elhamdülillah şuan ağrı geçti bulantı ilk zamanki şiddette olmasa da devam ediyor
bir de uyku
gebelik öncesi 5 saat uyku ile gayet dinç olan ben
artık uykudan alamıyorum kendimi
diger iki gebeliğim de böyle uykucu değildim
: ))
Yeni başladım canım estrofem kullaniyordum onu bıraktirdi 1 hafta oldu başlayalıProgestan ilacını ne kadar daha kullanacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?