2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hanımlar bir konuda size danışacam hamile kaldığımdan beri çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı çok tedirgin oldum. Birde bende asla böyle bir sorun yok tüysüz bir insanım
Hormonlarla ilgili canım dr una bi danış istersen oglanlarda benimde göbeğinde çıkmıştı uzun uzun sonra döküldü

Aklımda bulunsun birde sizin yöntemi deneyeyim
Alyansı ipe bağlıyor sonra avcumun içine yüksekten 30 cm kadar ip sallandirarak tuttu avcuna da 3 4 cm kadar yakından ilk duz gitti geldi bu birinci oğlun dedi sonra durdurdu yine duz gitti geldi bu ikinci oglun dedi sonra durdurdu alyans ilginc bir sekilde dönmeye daire cizmeye başladı bu da karnındaki kizin dedi sonra durdurdu yeniden tuttu alyans kaldi çivilenmiş gibi hic hareket etmedi ve baska da cocugun olmayacak dedi

Sol avuç mu sag mı

Teşekkür ederim çok haklısınız

Öyle tabi ama çok değişken bir şey inşallah sizinde düzelir hemen

Öyle tabi ama çok değişken bir şey inşallah sizinde düzelir hemen
Fatma hanim basiniz saolsun Allah sabir versin sizdiniz degilmi annesi vefat eden hanım. Benimde hamilelikten önce anksiyetem vardı kaygi bozuklugu için ilac vs de kullandım ama hamile kalmadan 1 yıl önce bırakmıştım ilacı cok korktum hamilelikte de ortaya çıkar mi diye ama cok şükür olmadı güzel şeylere odaklanmaya calis canim Sende buraya gel burda msjlasalim kafa dağıt maneviyata yönel istersen eğer dua et kendine de annene de bebeğini düşün

Çok teşekkür ederim benimde hamilelikte ortaya çıktı ilaç da verdi psikiyatr ama içmiyorum dayanmaya çalışıyorum belki yaşayanlar varsa en iyi onlar anlar diye düşündüm ne zor bir rahatsızlıkmış Rabbim kimseye vermesin

Amin rabbim sanada şifa versin inşallah ilaçları içmemek daha iyi sanki acaba sarı kantoron çayı içsen hamilelikte zararı varmı bi araştıralım sarı kantoron çok iyi geliyordu bana aktardan direk doğal buket şeklinde almıştım poşet çay gibi değil ot şeklinde bi bakalım dur canım birde passiflora diye bir şurup var çiçek özü o da diğer ilaçlar gibi tehlikeli değil

Merhaba. Ben kaç gündür giremiyorum yeni okudum başınız sağ olsun Rabbim ölene rahmet, kalanlara sabır versin, yar ve yardımcınız olsun. Ben 3 yıl olacak anksiyete hastasıyım. Oğlum genetik ama çok şükür tedavisi olan bir hastalığa yakalandı, 3 yaşında başladı ve ilk ne olduğunu anlayamadılar, hiçbirinde de evde yoktum yanında olamadım. Hatta ilk hastaneye kaldırıldığında yurtdışındaydım. Bunlar bana ağır geldi, zaten genetik olarak sinir hastalıkları var ailede. Önce elim ayağım uyuşmaya, başım dönmeye başladı. Defalarca doktora gittim hiçbir sorun yoktu. Bir gün kafam tamamen uyuştu. Dedim bir şey oluyor bana, ölüyorum yani. Derken psikiyatriye gittim. Anksiyete bozukluğu. Benim hastalığım ölüm korkusu ile tetikleniyor. Ve rabbim kimseye vermesin bu illeti, ruh hastalığı çok başka çok lanet. Aylar boyunca her gün bir anomaliyle uyandım. Bir gün bacağım aksıyordu. Bir gün sol kolumu hissetmiyordum. Bir gün kulaklarım tıkalıydı. Bir gün yutkunamıyordum. Beynim benimle oyun oynuyor. Her defasında görmezden gelip savaştım. Bazen çok zor oluyor, eski fotoğraflarıma bakar, hiç eskisi gibi normal olabilecek miyim derdim. Hamdolsun şu an iyiyim. Baş etmeyi öğrendim. Bunun çözümü bizde. Biliyorum şu an çok zor, sosyalleşemiyoruz evde hapsolduk. Ama sağlıklı olduğumuza şükredip devam etmek lazım. Bu arada benim 10 mg ilacım var aldığım. Bu ilaçlar aşırı düşük dozda bir etkisi yok bebeğe, hatta kızılay bile bunları kullanıyorsan kan verebilirsin dedi bana. Zaten hamile kalmadan psikiyatristimle görüştüm o da uygun görmüştü. Birkaç gün bulantıdan ilaçları unuttum ve kafam yine uyuşmaya başladı. Dedim ki bu dönemde içmeye devam etmem gerek demek ki. Zaten mental olarak sınırları zorluyoruz. Demem o ki, kendini iyi hissettirecek şeyler var. Bol dua, ibadet çok işe yarar. Bana faydası dokunan bir dua vardı onu da gönderebilirim. Günde defalarca okurdum çok kötü zamanlarımda. Balkon varsa bolca çıkıp temiz hava ve nefes tutma egzersizi yapabilirsin. Nefes tutarken tuttuğumuz karbondioksit beyindeki serotonini dengeliyormuş. Doktorum demişti. Derin nefes al, tutabildiğin kadar tut ve yavaşça bırak. Ben salonumu ışıklandırdım, mumlar aldım bunlar bana huzur verdi. Kendime özel alan sağladım bunun da yardımı olmuştu. Ama sen bu hastalıktan çok daha güçlüsün. Beyin senin beynin, bizimle oynamasına izin verme. Allah yar ve yardımcın olsun canım, ne zaman istersen buradayım inşallah.

hayırlı Ramazanlar arkadaşlar
benim diğer iki gebeliğimde kusma ve bulantı yaklaşık 12-16 hafta arası sürmüştü
bu kez kusma yoktu fakat aşırı derecede bulantı artı mide ağrısı
böylesini ilk defa yaşadım ayakta durmak çok zordu midem kasılıyordu sanki
muhtemelen yiyemediğim için ağrı oluyordu diye tahmin ediyorum
elhamdülillah şuan ağrı geçti bulantı ilk zamanki şiddette olmasa da devam ediyor
bir de uyku
gebelik öncesi 5 saat uyku ile gayet dinç olan ben
artık uykudan alamıyorum kendimi
diger iki gebeliğim de böyle uykucu değildim
: ))

Kac haftalıksın canım ben 12 ye girdim daha devam ediyor

Hayırlı sabahlar hanımlar Allah oruçlarınızı kabul etsin Bende tutmayı istedim ama maalesef bu tiksinti beni maf etti kusmuyorum ama kokulardan dolayı hiçbirşey yiyemiyorum F Ftm009 başınız sağolsun kızların da dediği gibi çok düşünme fırsatı oluşturmayın kendinize bir mucizeniz var ona odaklanın bugünler de geçecek benim de kaygı bozukluğum var zor zamanlar geçirdim ama şimdi daha iyiyim şükür Kızlar bu prillam tiksintiye de iyi geliyor mu ? Yüzük testini bnde saç teli ve karnımın üstünde yaptım kızçe çıkmıştı

Kızlar gebelik de yaptırdığım ilk kan ve idrar tahlilim henüz doktorum görmedi siz bakabilir mısınız benim tsh dikkatimi çekti normalde 2 kusurdu neden bu kadar düşük bi zararı olur mu bebegime

Eklentiler

• 20200425_003906.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 20200425_003845.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200425_003809.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200425_003757.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200425_003727.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200425_003604.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…