2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kac haftalıksın canım ben 12 ye girdim daha devam ediyor
ah Allah yardım etsin inşallah hepimize
ben 13 haftadan gidiyorum
adet döngüm düzensiz olduğu için şuan net bir doğum tarihi yok
ilerleyen haftalarda kesinleşir sanıyorum ki
ilk gebelikte gerçekten daha farklı oluyor
simdi ilgilenmem gereken iki kuzucuk var
ama dediğim gibi elhamdülillah geçen haftalara göre daha iyiyim hiç ayağa kalkamıyordum
öğürmekten bir hal olmuştum

Gayet normal çıkmıs. Yine tekrarlayarak testi... Tekrarın amacı tsh daha fazla düşmüş mü t3 t4 daha çok artıs mj bakacak ona göre endokrine yönlendiriyor... Gebeliğin en basında hcg, tsh a benzeyen bir hormon oldugu için tsh değeri düşebiliyor kanda hcg arttığından.

Günaydın kızlar.. Ben hiç inanmam öyle seylere ama bende de yüzük ileri geri giderek bir sallanma sekli yaptı.. Sanrm erkek zaten burada bastan beri kızlarla konsuyoruz Çin takvimine göre de benimki erkekti
Bir de kime gebeyim desem, yorumlar bu bebek erkek hissediyorum dediler.
13.hafta gidecem az çok belli olur. Bakalım ne diyecek

günaydın kizlar bende inanmiyorum yüzük testine sonucta cinsiyet tahmin etmekle ne alakasi olabilir..ama bende deneyecegim ilk defa insallah cinsiyet ogrenince doğruluk payinida burda teyit etmis oluruz hepimiz .yazin ama sonradan sizde dogru ciktimi diye

Kızlar 11. haftadayım , bugün biraz belimde agrım var. Böyle olan var mı? Normal midir ki ? Ay bu süreçte iyice parayonak oldum ya
Ben de 11+5im. Ağrım yok ama bazen kalbim çarpıyor, midem şişkin çok, uykum geliyor, gece bir baktim elim uyuşmuş sismis. Her gün biseyler. Geri kalan aylar nasıl geçecek bu şekilde bakalim

Canim basin sagolsun oncelikle Rabbim sabir versin beyin isterse insana yapamayacagi seyleri yaptiriyor evliligim 1. senesinde olumsuz seykerden dolayi cok icime kapandim devamli olumsuz seyler dusunurdum birgun bacaklarim kilitlendi his yok dr gittik o bile sasirdi daha sonra psikatr ilaclari kullandim baktim olacak gibi degil biraktimkendime ugras buldum bu donemlerde lutfen sana iyi gelen insanlarla konuus kendini ugraslar bul bak ne guzel hamileymissin en buyuk mucizeyi yasiyorsun ona orgu falan yap eminim annecigin hamile oldugunu duysaydi cok sevinirdi bebek herseyden etkileniyo biliyosun en azindan bebegine yetmek icin duzelmeye gayret et Rabbim yardimvin olsun canim

Ben de 11+5im. Ağrım yok ama bazen kalbim çarpıyor, midem şişkin çok, uykum geliyor, gece bir baktim elim uyuşmuş sismis. Her gün biseyler. Geri kalan aylar nasıl geçecek bu şekilde bakalim
Kilo durumunuz nedir ve bu saydıklarınız kansızlıktan da olabiliyor kanınıza baktirdinizmi

Günaydın güzel anneler
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum oruç tutan annelerede rabbim orusclarini kabul eylesin benim cinsiyete kız gibi dedi bu yüzük olayını bende bi deneyim bakalım ne çıkacak

Kızlar gebelik de yaptırdığım ilk kan ve idrar tahlilim henüz doktorum görmedi siz bakabilir mısınız benim tsh dikkatimi çekti normalde 2 kusurdu neden bu kadar düşük bi zararı olur mu bebegime
Canim tsh biraz dusuk cukmis ama dr ona ilac verir benimkidd yuksek ciktu bu gdiisimd tekrar tahlil verecem bide rubella pozitif cikmis dikkattimi cekti

bugun mu ogrendin sende cinsiyeti cnm?bi kizin daha mi vardi

Kizlar bende yaptim erkek cikti benimki Allahim ya neler yapiyoruz bide mor lahana testi varmis yapan varmi o da tutuyomus ugur bocugu sana o kadar dua ettim sana bir kiz banada bir oglan nasip etsin dedim bi amin demedin ya saka biyana hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin hepmize insallah

butun kantahlillerime bakildi sikinti yok cnm
Hepsi normal ama bulaniyor yine
Prilam etkisini hemen kaybetti bendede

Yok canım ben Perşembe günü 12+0 da öğrendik ama bizimki o kadar uğraştık bacaklarını açmadı benim ilk bebek
Canim saglicskla kucagina al insallah ama cok erken ogrenmissin kiz cocuklari gec ogrenilir genellikle bende haftaya gidicem bakalim ogrenebilecekmiyiz benim kizlarim cok heyacanli

Kızlar bende yaptım daire çizdi 3 defa denedim ucundede kendi etrafında döndü sacimlada denedim iplede denedim aynisi çıktı bakalım haftaya kontrolüm var. MelodiminEsi canim sende bi denesene bakalım senin nasıl olacak senin cinsiyet belli olmuştu bide yuzukle bi dene

Canim saglicskla kucagina al insallah ama cok erken ogrenmissin kiz cocuklari gec ogrenilir genellikle bende haftaya gidicem bakalim ogrenebilecekmiyiz benim kizlarim cok heyacanli
Canım doktorumuz kesin bisey demedi sadece kız gibi görüyorum haftaya belli olur dedi

peron benüm tsh da düşük çıktı ilk 3 ay normalmiş 1 ay sonra tekrarla dedi bakalım yükselir herhalde

Yüzük testini yaptım bende ileri geri gitti erkek diyor ama nedense ben kız hissediyorum ailemde herkes erkek istiyor ama bilmiyorum birkaç haftaya belli olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…