Amin canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahCanim sali gunu kontrolum var 12. haftaya girecem Rabbim gonlumuzdekini sagliklisini nasip etsin
Canım dün yazdım buraya ama kaynadı arada bnm doktorum bana 3 ilaç verdi bulantı için yoğunluğa göre dayanamıcak gibi bir bulantın olursa dramamine iç dedi. 2-3 tl lik bir ilaç ama doktor yazmadan eczane satmıomuş sanırım. İstersen doktoruna bir sor belki o fayda eder. Kullanmadıysan daha önce tabi. Prilam fayda etmezse bulantına bunu kullan dedi banabutun kantahlillerime bakildi sikinti yok cnm
Hepsi normal ama bulaniyor yine
Prilam etkisini hemen kaybetti bendede
47 kiloyum en son doktorda tartildigimda. Ben de bunu dusunup yeni vitamine başladım içinde Demir de var. Hamilelik için özel bir vitamin. Henüz kan testi yapılmadı, haftaya randevuda yapilacak. Yurt dışında yaşıyorum burada çok yavaş ilerliyor bu işler. Bir kan testi bile yapamıyorlar erkenden.Kilo durumunuz nedir ve bu saydıklarınız kansızlıktan da olabiliyor kanınıza baktirdinizmi
bana onzyd verdi bunu kullandedi daha baslayamadim hap icerkende zorlaniyorumCanım dün yazdım buraya ama kaynadı arada bnm doktorum bana 3 ilaç verdi bulantı için yoğunluğa göre dayanamıcak gibi bir bulantın olursa dramamine iç dedi. 2-3 tl lik bir ilaç ama doktor yazmadan eczane satmıomuş sanırım. İstersen doktoruna bir sor belki o fayda eder. Kullanmadıysan daha önce tabi. Prilam fayda etmezse bulantına bunu kullan dedi bana
Vallahi ülkemiz gerçekten mükemmel şükürler olsun ki Türküz ve Türkiyede yaşıyoruz ne zaman gitsek sorgusuz sualsiz bakılıyor ve hamileyim dedikten sonra ilgi daha da artıyor.ne kadar doyumsuz olsakda sağlık sektörü çok iyi Allah yardımcınız olsun.folik asit de kullanman gerekiyor onu kullaniyormusun.keşke doktoru arayabilsen de en azından ilaç ismi onerse47 kiloyum en son doktorda tartildigimda. Ben de bunu dusunup yeni vitamine başladım içinde Demir de var. Hamilelik için özel bir vitamin. Henüz kan testi yapılmadı, haftaya randevuda yapilacak. Yurt dışında yaşıyorum burada çok yavaş ilerliyor bu işler. Bir kan testi bile yapamıyorlar erkenden.
12.haftada çağırıyorlar detaylı bakım için. O zaman idrar ve kan testi yapiyorlar
Kullanıyorum folik asitte.doktoru arayamiyorsun burda maalesef. Zaten hastaneye de gidince de ebe bakıyor size doktor bir 5-10dk uğruyor. Benim daha önce dusugum olduğu için ultrasonda baktılar iki kez 5. Ve 7. Haftalarda. ama kan testi gibi genel şeyler icin 12. Haftayı bekliyorlar. Bir kez de ben özel kiligine gittim 10.haftamda Panaroma testi yapılması için o zaman da ultrasona girdim. Evet, Türkiye'de çok daha iyi sağlık sistemi. Sağlık ocağı bile hemen kan değerlerine bakıyor Türkiye'de.Vallahi ülkemiz gerçekten mükemmel şükürler olsun ki Türküz ve Türkiyede yaşıyoruz ne zaman gitsek sorgusuz sualsiz bakılıyor ve hamileyim dedikten sonra ilgi daha da artıyor.ne kadar doyumsuz olsakda sağlık sektörü çok iyi Allah yardımcınız olsun.folik asit de kullanman gerekiyor onu kullaniyormusun.keşke doktoru arayabilsen de en azından ilaç ismi onerse
Cok sinirlendim 12. Hafta ne yaaaKullanıyorum folik asitte.doktoru arayamiyorsun burda maalesef. Zaten hastaneye de gidince de ebe bakıyor size doktor bir 5-10dk uğruyor. Benim daha önce dusugum olduğu için ultrasonda baktılar iki kez 5. Ve 7. Haftalarda. ama kan testi gibi genel şeyler icin 12. Haftayı bekliyorlar. Bir kez de ben özel kiligine gittim 10.haftamda Panaroma testi yapılması için o zaman da ultrasona girdim. Evet, Türkiye'de çok daha iyi sağlık sistemi. Sağlık ocağı bile hemen kan değerlerine bakıyor Türkiye'de.
Estrofem bir hafta kullandık sadece kalp atışından sonra. Progestan günde bir tane kullan ilk üç ay bitene kadar dedi canım. Senin tüp bebiş miydi?Yeni başladım canım estrofem kullaniyordum onu bıraktirdi 1 hafta oldu başlayalı
Ben denemiştim canım ileri geri gitmiştiKızlar bende yaptım daire çizdi 3 defa denedim ucundede kendi etrafında döndü sacimlada denedim iplede denedim aynisi çıktı bakalım haftaya kontrolüm var. MelodiminEsi canim sende bi denesene bakalım senin nasıl olacak senin cinsiyet belli olmuştu bide yuzukle bi dene
Kızların mıCanim saglicskla kucagina al insallah ama cok erken ogrenmissin kiz cocuklari gec ogrenilir genellikle bende haftaya gidicem bakalim ogrenebilecekmiyiz benim kizlarim cok heyacanli
Çın takvimini son adet tarihine göremi yoksa yumurtlama döllenme tarihine göre mi hesapladın canımBen denemiştim canım ileri geri gitmiştibende bütün teoriler çöktü Çin takvimi tutuyor ama
Doğum günüme göreÇın takvimini son adet tarihine göremi yoksa yumurtlama döllenme tarihine göre mi hesapladın canım
Herkese şu yüzük taktiğini söyledim kendim deneyemedim bile bendede çin takvm erkek diyor. Ve sakalım çıkıyor şaka bir yana bu hormanlar baya degiştiDoğum günüme görearkadaşım öyle anlatmıştı kuzum hatta Ocak doğumlu olduğum için iki yıl ekleniyor yaşımın üstüne
Hormonlar uçtu gitti ya sormaHerkese şu yüzük taktiğini söyledim kendim deneyemedim bile bendede çin takvm erkek diyor. Ve sakalım çıkıyor şaka bir yana bu hormanlar baya degişti
Yüzük dogal olarak ilk sarkıttıgında çok salanacak ama biraz daha devam etigimizde en çok hangisini tekrar ediyorsa odurben yüzükmtestini dün görümcemin alyansı ile yaptım birinde yuvarlak çizdi birinde düz gitti geldi. Bugğn kendi alyansımla yaptım 2 kere düz gitti geldi tekrar yaptım hareket olmadı bakalım hangisi çıkıcak
Bendede çin takvimi erkek diyor bakalım ne çıkıcak hepsini not ediyorum herkesten fikir alıyorum. Eşimlede iddaaya girdik fena inşAllah 5 mayısta bebeğim gösterir kendini öğreniriz cinsiyetiniDoğum günüme görearkadaşım öyle anlatmıştı kuzum hatta Ocak doğumlu olduğum için iki yıl ekleniyor yaşımın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?