- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Günaydın canım hemen hemen aynı bütün belirtilerimiz benimde çenemi istila eden bi sivilce ordusu vardı bu ara biraz sönmeye başladı inş tamamen geçer ama çok kaşındıgı için iz kaldı gibiGünaydın kızlar nasılsınız ıkı gündür çenemde çıban çıktı sımdı de yara gbı kaldı öyle hamılelık lekeleri gbı sanırım ondan herhalde hayatımda sıvılce sayılıdır yanı çıkmaz öyle . Mıdem arada bulanıyor arada geliyorlar bana böylegenel olarak ıyıyım . Dün sancı gbı hafıf kramplar yaşadım karın bölgemde hafıf sırtımda çok korktum . Su zamanları saglıkla atlatsak da hepımız rahatlasak rısklı donemı yanı lımonu kesıp yiyorum o benı tatmın edıyor o an bılmıyorum. Tatlı hıc bısey yıyemıuorum midem almıyor .
Slm canım o sivilceleri hiç sorma Ergenekon bile çıkmamıştı yüzümde sivilce benimde sanırım 9.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı birde sadece yuzumdede değildi ama sonra geçti şimdi bir iki tane arada çıkıyor bende ilk başta çok korkmuştumGünaydın kızlar nasılsınız ıkı gündür çenemde çıban çıktı sımdı de yara gbı kaldı öyle hamılelık lekeleri gbı sanırım ondan herhalde hayatımda sıvılce sayılıdır yanı çıkmaz öyle . Mıdem arada bulanıyor arada geliyorlar bana böylegenel olarak ıyıyım . Dün sancı gbı hafıf kramplar yaşadım karın bölgemde hafıf sırtımda çok korktum . Su zamanları saglıkla atlatsak da hepımız rahatlasak rısklı donemı yanı lımonu kesıp yiyorum o benı tatmın edıyor o an bılmıyorum. Tatlı hıc bısey yıyemıuorum midem almıyor .
Bende ben istemesem dr istemiyor çok ilgili değiller maalesefBenim gittiğim hastanede iki kontrolde bir istiyor zaten doktor
Bu ara virüsten dolayı mı böyle doktorlar bilemiyorum. bana bu hafta test yapacağını söyledi doktor. Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynıymışBende ben istemesem dr istemiyor çok ilgili değiller maalesef
Çok üzüldüm canım rabbim hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah. Hiç mi belirtin yoktu bulantı göğüs hassasiyeti karın ağrısı falan.Merhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Bende dün yazlıkları çıkardım yıkadım ütüledim oturup katladım karnım ağrıd adet ağrısı gibiydi ve kasıklarım çok ağrıdi .ekşi benim içinde vazgeçilmez oldu sabah yeşillik doğrayıp limonlayip yiyorum kız sanırımGünaydın kızlar nasılsınız ıkı gündür çenemde çıban çıktı sımdı de yara gbı kaldı öyle hamılelık lekeleri gbı sanırım ondan herhalde hayatımda sıvılce sayılıdır yanı çıkmaz öyle . Mıdem arada bulanıyor arada geliyorlar bana böylegenel olarak ıyıyım . Dün sancı gbı hafıf kramplar yaşadım karın bölgemde hafıf sırtımda çok korktum . Su zamanları saglıkla atlatsak da hepımız rahatlasak rısklı donemı yanı lımonu kesıp yiyorum o benı tatmın edıyor o an bılmıyorum. Tatlı hıc bısey yıyemıuorum midem almıyor .
Sen hatırlat öyleyse canımBende ben istemesem dr istemiyor çok ilgili değiller maalesef
Suan az sayıda ama çoğalacak gıbı bebegımız ıcın değer dıyelım ne dıyelımSlm canım o sivilceleri hiç sorma Ergenekon bile çıkmamıştı yüzümde sivilce benimde sanırım 9.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı birde sadece yuzumdede değildi ama sonra geçti şimdi bir iki tane arada çıkıyor bende ilk başta çok korkmuştum
Yok canım kaşımam ama bir tanesını sıktımGünaydın canım hemen hemen aynı bütün belirtilerimiz benimde çenemi istila eden bi sivilce ordusu vardı bu ara biraz sönmeye başladı inş tamamen geçer ama çok kaşındıgı için iz kaldı gibisen sakın kaşıma onları
Acıbadem de mi devam etmeyi düşünüyorsun canım. Sen transfe9den önce ameliyat olmuş muydunSimdilik hastaneye gitmemek icin muayenehaneye gittim bir kere gittim daha hakan seyisoglu diye bir doktor normalde acibademde dogum yaptiriyor. 12de peranatologa gidicem onu da yine acibademde murat yayla diye bir doktor duydm ona gitmeyi dusunuyorum
Ben de evde ne varsa suan canım cektıklerını yemeye çalışıyorum ama ıstahım yok çok yemıyorum ıkı aydır ben öyle kılo da almadım 68 kiloyum hala boyum 180 ınsallah çok kılo almam dıyorum çünkü hıc sevmıyorum ben kıloyu almaya da musaıtım yemek konusunda da ıstahlıyım suan degılım ama mıdemden dolayı gebelikten . Lımon nedense her gün yarım kesıp yiyorum eksı canım cekıyor erık olsa da yesem Dıyorum ama yok çıkamıyorum daBende dün yazlıkları çıkardım yıkadım ütüledim oturup katladım karnım ağrıd adet ağrısı gibiydi ve kasıklarım çok ağrıdi .ekşi benim içinde vazgeçilmez oldu sabah yeşillik doğrayıp limonlayip yiyorum kız sanırım
Kilo kısmına hiç girmiyorumBen de evde ne varsa suan canım cektıklerını yemeye çalışıyorum ama ıstahım yok çok yemıyorum ıkı aydır ben öyle kılo da almadım 68 kiloyum hala boyum 180 ınsallah çok kılo almam dıyorum çünkü hıc sevmıyorum ben kıloyu almaya da musaıtım yemek konusunda da ıstahlıyım suan degılım ama mıdemden dolayı gebelikten . Lımon nedense her gün yarım kesıp yiyorum eksı canım cekıyor erık olsa da yesem Dıyorum ama yok çıkamıyorum da
Ben kalp ve kanama dışında hiç gitmedim virusden dolayi geven hafta bi hast başladım hemen kan ve idrar testi istedi canım ama vitamin değerlerime bakilmamis b12 d demir gibi gidince görüşeceğim benim d vitaminim ve demir değeri aşırı düşük söyleyeceğimHerkese merhabalar kızlar bende 11.haftamdayım tüp bebekle ikizlere hamileyim.bugün farkettim bu topici :) 5.haftamda keseyi görmeye 8.haftamda kalp atışlarınıdinlemeye gittim bir sonraki randevum 12.haftamda olacak.bana genel kan tahlili yapilmadi size yapildimi?kafama takiliyor biraz bu durum
Merhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Baktım da o farklı sanırım anti rubella testiymiş e nabizdan gördüm bakalım doktorum ne diycek yazarim burayaCanim nerden cikti bu ya korkma.. bu testi tup bebek oncesi de yaptirmistik diye hatirliyorum daha baslamadan ilk testte
Insallah 12. haftada gecer dort gozle bekliyorum benimde kusma saatlerim bile belli olmadik seylere midem bulaniyo benimde sali kontrolum var dr soyliyim bi mide bulantisi icin ilac yazsin o kadar alismusimki midem bulanmasada bi aksilik var diyorum psikopta bagladim insallah gecer canimGünaydın kizlar midem çok fena dünden beri gece uyku yok yemek birim falan yanıyor sizler nasilsiniz
Geçmedi canım geçmiyor 12 haftaya geldim azalmıyor aynı devam ediyor iştah yok halsizlik hastalık hali kötü bir durumdayım kendime de arkadaşlarada sabir sabir diyorum başka birşey gelmiyor elimizden ağlıyorum bazen hep mutsuzum bu hafta dr a gideceğim perşembe günü zofer diye bir ilac varmış ağır diyorlar çok sabrettim ama artık onu yaz diyeceğim dr a arada bari kullanırım diyorum bir hafta daha bir hafta daha diye diye bugüne geldik şükür diyorum simdi de 16 hafta diyorlar bekliyorum Yata yataArkadaşlar bulantısı olanlar ne zaman geçti ben çok kötü durumdayım
Ben kaşıdım biraz dayanamadım bazen ağrılarına. cildim hassas zaten kırmızı kırmızı iz oldu şimdi inş geçerYok canım kaşımam ama bir tanesını sıktımdayanamadım cıban gbıydı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?