2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın canım hemen hemen aynı bütün belirtilerimiz benimde çenemi istila eden bi sivilce ordusu vardı bu ara biraz sönmeye başladı inş tamamen geçer ama çok kaşındıgı için iz kaldı gibi sen sakın kaşıma onları

Slm canım o sivilceleri hiç sorma Ergenekon bile çıkmamıştı yüzümde sivilce benimde sanırım 9.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı birde sadece yuzumdede değildi ama sonra geçti şimdi bir iki tane arada çıkıyor bende ilk başta çok korkmuştum

Çok üzüldüm canım rabbim hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah. Hiç mi belirtin yoktu bulantı göğüs hassasiyeti karın ağrısı falan.

Bende dün yazlıkları çıkardım yıkadım ütüledim oturup katladım karnım ağrıd adet ağrısı gibiydi ve kasıklarım çok ağrıdi .ekşi benim içinde vazgeçilmez oldu sabah yeşillik doğrayıp limonlayip yiyorum kız sanırım

Suan az sayıda ama çoğalacak gıbı bebegımız ıcın değer dıyelım ne dıyelım Doktora gıdıyorum hafta ıcı ınsallah hayırlı haberlerle hepımız gelelım

Yok canım kaşımam ama bir tanesını sıktım dayanamadım cıban gbıydı o

Acıbadem de mi devam etmeyi düşünüyorsun canım. Sen transfe9den önce ameliyat olmuş muydun

Ben de evde ne varsa suan canım cektıklerını yemeye çalışıyorum ama ıstahım yok çok yemıyorum ıkı aydır ben öyle kılo da almadım 68 kiloyum hala boyum 180 ınsallah çok kılo almam dıyorum çünkü hıc sevmıyorum ben kıloyu almaya da musaıtım yemek konusunda da ıstahlıyım suan degılım ama mıdemden dolayı gebelikten . Lımon nedense her gün yarım kesıp yiyorum eksı canım cekıyor erık olsa da yesem Dıyorum ama yok çıkamıyorum da

Kilo kısmına hiç girmiyorum daha 2 ayda 4 kilo aldım sanırım senin boyun uzun alsan da çok anlaşılmaz

Ben kalp ve kanama dışında hiç gitmedim virusden dolayi geven hafta bi hast başladım hemen kan ve idrar testi istedi canım ama vitamin değerlerime bakilmamis b12 d demir gibi gidince görüşeceğim benim d vitaminim ve demir değeri aşırı düşük söyleyeceğim

Allah sabır versin canım çok üzüldüm Rabbim hayırlıyla tekrarını yaşatsın ama kanama şeklinde değildi ki benim mesela kanamam kıpkırmızı ve avuç dolusu kadar gelmişti öncesinde olumsuz giden bi durum var mıydı

Günaydın kizlar midem çok fena dünden beri gece uyku yok yemek birim falan yanıyor sizler nasilsiniz
Insallah 12. haftada gecer dort gozle bekliyorum benimde kusma saatlerim bile belli olmadik seylere midem bulaniyo benimde sali kontrolum var dr soyliyim bi mide bulantisi icin ilac yazsin o kadar alismusimki midem bulanmasada bi aksilik var diyorum psikopta bagladim insallah gecer canim

Arkadaşlar bulantısı olanlar ne zaman geçti ben çok kötü durumdayım
Geçmedi canım geçmiyor 12 haftaya geldim azalmıyor aynı devam ediyor iştah yok halsizlik hastalık hali kötü bir durumdayım kendime de arkadaşlarada sabir sabir diyorum başka birşey gelmiyor elimizden ağlıyorum bazen hep mutsuzum bu hafta dr a gideceğim perşembe günü zofer diye bir ilac varmış ağır diyorlar çok sabrettim ama artık onu yaz diyeceğim dr a arada bari kullanırım diyorum bir hafta daha bir hafta daha diye diye bugüne geldik şükür diyorum simdi de 16 hafta diyorlar bekliyorum Yata yata

Bünyeye göre değişiyor bence canım. 12. Haftada geçer diye ümit ediyorum. Tabi 16.haftaya kadarda sürebilir. 9ay bulantı çekende var hiç çekmeyen de. Sen kaç haftalıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…