2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kilo kısmına hiç girmiyorum daha 2 ayda 4 kilo aldım sanırım senin boyun uzun alsan da çok anlaşılmaz
Ay dört kilo mu aldın dıkkat et canım doğumdan sonra verıcez artık sağlık olsun Onlar sağlıklı olsun da . Miden bulanıyor mu neler yaşıyorsun pekı

Arkadaşlar bulantısı olanlar ne zaman geçti ben çok kötü durumdayım
Kuzum benim de vardı çok kötüydüm haftalarca kilo vermeye başlamıştım artık , hasta gibi yatıyordum sürekli, mutfağa haftalarca geçemedim ama neyseki şu an 11. Haftamdayım hafif hafif geçiyor ama hala kokulara karşı aşırı hassasiyetim var , kusmuyorum ama tiksintiye devam.

Arkadaşlar bulantısı olanlar ne zaman geçti ben çok kötü durumdayım
Bende cok kötü durumdayim hergun kusuyorum ,kendi evimden mutfagimdan tiksindim.birkac gun kardesimde kaldim orada cok iyiydim bulantim bicak gibi kesilmisti,evimde buzdolabini acamiyorum hemen ögurmeye basliyorum.cok bitkin durumdayim insallah bir an önce gecer bulantilarimiz

Kızlar bu Rh faktörü testi varmış galiba ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? ben 0rh- im eşim 0rh+ bebeğin kanına bakılması gerekiyor mu? Böyle durumu olan var mı?

Bu ara virüsten dolayı mı böyle doktorlar bilemiyorum. bana bu hafta test yapacağını söyledi doktor. Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış
Evet çok sevindim bilemedim ki niye böyleler acaba ben mi çok heycanımı anlatamıyorum diyorum bazen gerçi 3-4 dr değiştirdim artık birinde karar kıldım.o zaman cinsiyeti de beraber öğrenirsin

İnşaallah ev farkediyor mu ben de evden çok tiksindim hayattan soğudum

Çok zor çok Allah yardımcımız olsun hayattan soğudum resmen bulantı ilacı kullandınız mı hiç

Evet çok sevindim bilemedim ki niye böyleler acaba ben mi çok heycanımı anlatamıyorum diyorum bazen gerçi 3-4 dr değiştirdim artık birinde karar kıldım.o zaman cinsiyeti de beraber öğrenirsin
Ben hiç doktor değiştirmedim beni iyi tanıyor artık doktorum Ben 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım ama virüs çıktı çıkalı sanki daha az ilgileniyor bu çarşamba kontrolüm var zeka testleri için erkekse cinsiyet belli olabilir diyolar bakalım hayırlısı :) belli olsun seni etiketleyerek söylerim inş canım

Çok zor çok Allah yardımcımız olsun hayattan soğudum resmen bulantı ilacı kullandınız mı hiç
Kullandım ama beni daha beter yaptı canım prilam Dr kullandım o da inanılmaz mide yanması yaptı. Bana çok iyi gelen zencefil + limonlu çay oldu. İnşallah şu günleri atlatırız bir an evvel seni çok iyi anlıyorum .

Kızlar bu Rh faktörü testi varmış galiba ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? ben 0rh- im eşim 0rh+ bebeğin kanına bakılması gerekiyor mu? Böyle durumu olan var mı?
indirekt coombs diye bir test istedi doktorum negatif çıktı çok şükür. 12. haftada bakıldı. 28. haftada ve doğumdan hemen sonra iğne vuruluyormus

Kizz oyle deme senin diger hamileliklerinde mide bulanrisi varmiydi benimkinde ikisinde daha kotuydum 4 kilo verdim 3. ayimda hersey normallesmistti oyle umut ediyorum diyelim ve oyle olsun zofer diye ilaci bana vermisti cok agir bir ilc dedi dr korktum kullsnmamistim bi gecsin sadaka verecem valla sende bu gidiste cinsiyetini ogrenirsin gosterirse ama icime seninki erkek dogdu beyefendi diyesim geldi

Çok sağolun

Ay dört kilo mu aldın dıkkat et canım doğumdan sonra verıcez artık sağlık olsun ☺ Onlar sağlıklı olsun da . Miden bulanıyor mu neler yaşıyorsun pekı
Yemek yedikten sonra bulanıyor ama dayanilmayacak gibi degil.goguslerim cok şiş ve aciyor canim hep eksi seyler istiyor normalde yemeyeceğim herşeye aşerdim eşim daha 7 ay var zamana yay istersen biraz diyor ya tuhaf gelecek size ama çünkü bana da tuhaf geliyor beyaz kalıp sabunu yiyesim geliyor çok absürt farkındayım ama inanın abartmıyorum

Bu değerle bebek olmaması imkansız bence :))
Yolk sac görünmüş.
Muhtemelen haftaya görünür bebek.
Ya bide bu şekilde olumsuz konuşan doktorlara devam etmeyin.
Mrb benimde 6+2 dedi ama kalp atislarini duyamadik kesenin seklide yuvarlak degil uzunlamasina bi degisik icinde 3ml sanki bebek var gibi gorunuyor ama eminde degilim dedi haftaya tekrar gidecegiz ama hic aklimdan cikmiyor ins bi sorun cikmaz

yok hiçbişry olumsuz değildi herşey normal ilerliyodu kanamam lekem hcbseym gelmedi 6+3 bebegi gordk kalbi dnledk 7+4 te gelişimi kalbi durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…