2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kısmet canım nasip Allah sağlık versin ev beyefendilerle doldu gelsin bir beyefendi daha benim diğerlerinde de çoktu bu ikisini de geçti gece 12 de yasak bitsin acile gitmek istiyorum

Kaç tane içiyorsun prilam

gece yatmadan önce 2 tablet içerek başladım. 4.gun mide bulantim yine geri gelmeye başlayınca ; gece yatmadan 2 sabah 1 icmeye başladım. Suan daha iyiyim..

Ama yine bulantım artar gibi olursa ; yatmadan 2,sabah 1,aksam 1 içeceğim..

Benimde hiç bulantım yok bende 1 kilo aldım gibi aslında abartarak yemiyorum ama evde kalınca çok hareketsiz kaldım ondan diye düşünüyorum. Hiç aşermedim de canım bugüne kadar bişeyde istemedi olmalı mı diye korkmuyor da değilim bazen aklıma ters giden bişey mi var diye geliyor.

Kızlar bu Rh faktörü testi varmış galiba ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? ben 0rh- im eşim 0rh+ bebeğin kanına bakılması gerekiyor mu? Böyle durumu olan var mı?
Merhaba , kadin - erkek + ise kan uyuşmazlığı anlamına geliyor diye biliyorum. Bir iğne vurulman gerekiyor. Bir arkadaşımız yaşamıştı ve çocukları sağlıklı

hiç endişelenme bulantı yada kusma şart değil
her gebelikte de farklı olabilir
benim komşum da gebe ve uyku hariç hiç bir şikayeti yoktu maşallah subhanallah : )

hadi hayırlısı Rabbim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin "kocakarı sözleri" tutacak mı bakalım : ))

Kızlar 2-3 gündür göz kararması, tansiyonum düşüp de bayılacakmışım gibi halsizlik yaşıyorum. Bir de arada çarpıntım olduğunu hissediyorum. Neler oluyor böyle ? Düzenli tansiyon mu ölçmek lazım ki.. doktoru bunun için rahatsız etmek istemedim ama anlam da veremedim (oruçlu değilim)

Kilo kısmına hiç girmiyorum daha 2 ayda 4 kilo aldım sanırım senin boyun uzun alsan da çok anlaşılmaz
kilo konusunda ne olacağını bilemeyen bir de ben varım
İkinci bebeğimde 54 ile hamile olduğumu öğrenmiştim 7 haftalık
+ 25 kilo ile doğuma gittim
bu sefer 61 ile hamile olduğumu öğrendim
en son - 1 kilo idim
suan almaya başladığımdan eminim sonu ne olacak bilemiyorum
top gibi yuvarlanırım artık

Sağlık olsun canim yine de dikkat et aşırıya kacma benimde bu kadar bulantı kusma olmasa alırdım ama hic yiyemez oldum aynı bende senin gibi 60 kıloyum bakalım kacla görücez doğuma

Yemek araların çok mu uzun? ana öğünlerin dışında 2.5 saatte bir öğün gibi yap. Ara öğünde meyve badem ceviz gibi şeyler yiyebilirsin. Ben mesela ara öğünde yoğurt içine muz ezip çekilmiş badem yada ceviz koyuyorum üstüne bi çay kaşığı keten tohumu iyi geliyor tavsiye ederim. Birde gebeysen sırt üstü yatmak tansiyonu düşürebiliyormuş yan taraflarına yatmaya çalış genelde.

Sağlık olsun canim yine de dikkat et aşırıya kacma benimde bu kadar bulantı kusma olmasa alırdım ama hic yiyemez oldum aynı bende senin gibi 60 kıloyum bakalım kacla görücez doğuma
ya evet ben 16 haftaya kadar yiyemedim bulantıdan sonra 5 er 5 er almaya başladım
yuet dışındaydım
doktorum da dikkat et demişti
Emzirirken yine vermiştim sütten kestim kış giedi araya ayıptır söylemesi akşam saatlerinde eşimle birlikte çocuklar uyuyunca yedik tatlıyı yedik tatlıyı kilolar geri geldi
Vermeyi düşünürken Allah gebelik nasip etti
165 boyum bu arada

Bebişlerimiz sağlıklı olsunda inş verilir kilolar:) yalnız 25 kilo aldığınızda insülin direnci çıkmadı mı ben 62 kilo ile hamile kaldım. Gebe değilken uygulanan birçok tedavi ile 70li kilolara çıktım ve ozaman insülin direnci oluşmuştu. Kontrollü gitmek istiyorum insülin direnci biraz tedirgin ediyor beni.

allah yardimcimiz olsun

evet 20 hafta bende almıyorum öbürleri öyleydi sonra 2 ser 3 er alıyorum

Slm hanımlar gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda progestan kullanıyorum o da yan etki olarak kabızlık ve gaz yapıyo sanırım

Evet 25 çok muş ama başta zayıf ise alınıyor

Bennn Artik kendimi kontrol altına alamıyorum eşim de alıştı artık gazima tutamıyorum utaniyorum çok Bu arada bende kullanıyorum
Allahım yaa bu arada bende çok kabızlık yaşıyorum bir çözüm var mı hamilelikte normal bunlar gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…