2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kasıklarıma sancı giriyor arada korkuyorum bide mide bulantısını arttırıyor yaa
Aynen canım kasık sancısı bende var batma oluyor sanki uzanıyorum genelde sanırım rahim büyüyor diye ben pozitifi gördükten 1 gün sonra aşırı kasik sancısı yaşamıştım sanki regl olucak gibi doktora sordugumda korkma rahim kendini hazırlıyor demişti

Kızlar benim tahmini doğum tarihi 15 kasımdı regle göre transfere göre de 1 gün oynuyordu aradaki fark doktora göre 10 kasım oldu.Umarim 10 kasima denk gelmez

yok elhamdülillah insülin direnci gebelik şekeri sanırım değil mi?
şeker yüklemesinde bir şey çıkmadı
ama benim de idrarımda kan çıkıyordu tahliller de
gozle görünür değildi ama
onuda kullandığım iğne ve ilaçlara bağlamıştı doktor
bana öyle geliyor ki şimdide en az bir 20-25 kilo alacağım
fakat 6-7 kilo fazla ile gebe kaldım belki vücutta daha falza nasıl desem depo olduğu için almam mi belki bilemiyorum : /

yok hiçbişry olumsuz değildi herşey normal ilerliyodu kanamam lekem hcbseym gelmedi 6+3 bebegi gordk kalbi dnledk 7+4 te gelişimi kalbi durmuş
Allah sabır versin canım inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna

Kızlar merhaba hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren çatlak olmasın diye karnıma bebeyağı,selülit olmasın diye de bacaklarıma da Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Sizin kullandığınız ya da bildiğiniz önerenileceğiniz çatlak kremleri var mı

ben tansiyon takibi yapıyorum. telefonuma program indirdim. hergün kaydediyorum oraya. ama ben yüksek tansiyondan tırsıyorum ilk gebeliğimde sorun yaşamıştım. bence sen de ölçüm yap kontrole gittiğinde konuşursun doktorunla

ben burts bee mama bee kullanıyorum. ilk hamileliğimde bio oil ve lierac kullandım. sadece göbeğimden çatladım biraz. şimdi bu kremle beraber bir de frei oil alıcam

Tansiyonunu ölçtün mü? Bir de hipertiroid teşhisi konulduğunu hatırlıyorum sana doğru mu onun etkisi de olabilir çarpıntı yapar cunku ben de ameliyatlı olduğum için bazen ilaç fazla geliyor ordan anliyorum ilaç kullanıyor muydun tiroidle ilgili?

yok hiçbişry olumsuz değildi herşey normal ilerliyodu kanamam lekem hcbseym gelmedi 6+3 bebegi gordk kalbi dnledk 7+4 te gelişimi kalbi durmuş
Arkadaşım Allah sabır versin
Ben bu mesajı görmemişim kusura bakma
Rabbim inşallah sağlıkla yeniden nasip eder
Bir ölü doğum bir kürtaj yaşadığım için anlayabiliyorum azda olsa hiss ettiklerini
Şuan hiç bir şey teselli olmayabilir
lakin Allah'tan ümit kesilmez
Dualarım seninle
ben bebeklerimi kaybettiğimde
arkadaş çevrem ve komşularım peş peşe hamile kalıp doğum yapıyordu
maddi manevi yıpratıcı bir süreç
ama herşeyden önemlisi şuan sensin ve senin ruhsal sağlığın

Kızlar benim tahmini doğum tarihi 15 kasımdı regle göre transfere göre de 1 gün oynuyordu aradaki fark doktora göre 10 kasım oldu.Umarim 10 kasima denk gelmez
takvimler 9ay 10güne göre hesaplıyor. sezeryan olursan o tarihe kalmazsın. benim sezeryan olacak mesela doktor ekim sonu kasım başı diyor. tabi şartlar normal ilerlerse. ilkini 37+3 de aldılar tansiyon sebepli

Slm hanımlar gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda progestan kullanıyorum o da yan etki olarak kabızlık ve gaz yapıyo sanırım
Benim tüp bebek transferinden sonra başladı gaz sancım ve kabızlıgım 7. Haftaya kadar devam etti. Bu arada bende progesteron içeren crinone jel, estrofem kullanıyodum onları kesince azaldı. Kabızlıkta doktorum bana duphalac şurup ve magnasie calsiye verdi iyi gelmişti onlar.

kızlar sağlık ocağına gideniniz var mı bu zamanlarda. ben artık gidp tahlillerimi yaptırmak istiyorum. çarşamba kontrolüm var. en azından yaptırmış gideyim istiyorum.
içeri tek tek alıyorlarmış sanırım. zaten maske eldiven ben baya paranoyak giderim kesin

Ben şekerli gıdalardan uzak durup bol su içmeye çalışıyorum insülin direnci olmasın diye. Bu arada ne iğneleri kullandın? bende oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum.

Bende gidcm canım benim yasak kalkınca direk tahlilleri yaptırcm

Ben 2 hafta önce gitmiştim canım o zaman yaptırdım zaten kimse yoktu gerçi hepsi aynı değildir ama acil durum olmadığı sürece almıyorlar içeri

Ben geçen hafta tiroidime baktırmak için mecburen gittim canım maskeli bir şekilde. Sıram geldiğinde aile hekimim odasının kapısına çıktı beni içeri almadı tiroidime baktırmak istiyorum deyince tüp verip kan alma odasına gönderdi ateşimi ölçüp kanımı aldılar sonuçları da mail atmışlardı.

ben yarın gideyim o zaman.8de mi açılıyordu ocaklar
Saglık ocağını sabah 8.30 gibi arayın. Ebenize gebe oldugunuzu haber vermişmiydiniz. Ebeler hamile olanları kan alımlarını hiç kimse yokken yapıyorlarmış ve belirli günlerde yapıyorlarmış ararsanız sizin için belli bir saat Ayarlayabilir. Ebem arayıp özellikle sen kan aldıracağın zaman haber ver demişti. Belki sizinki de öyle yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…