2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
haber vermiştim evet. sabah arayayım

Ben şekerli gıdalardan uzak durup bol su içmeye çalışıyorum insülin direnci olmasın diye. Bu arada ne iğneleri kullandın? bende oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum.
evet bende oksapar yada lovenox hangisini verirse eczane onu kullanıyorum artı coraspin gebelik boyunca ve doğumdan sonra 40 in çıkana kadar
homozigot mutasyon var bende senin de mi homozigot
hetero olunca coraspin yeterli oluyormuş
bende 6 aylık ölü doğum ve 8 haftalık kürtaj sonrası öğrendim bu genetik hastalığı

Aşerme iyi veya kötü olarak birseyi belirlemez .ilk oğlum da sadece bir şeye aşerdim hiç bulantim yoktu. 2. Oglumda dogurdugum gune kadar midem bulandi ama aşerme olmadi. bunda hem bulantı var hem herşeye aseriyorum dun ınstagram da bisey gördüm kalktım 5 dakika da yaptım başka zaman olsa yarim saat yapsam mi yapmasammi diye düşünürdüm

Genetik bi rahatsızlık bakılmadı hiç. ben hiç hamile kalamadım 2018 den bu yana. 2 kez tüp bebek yaptırdım. Tüp bebek tedavilerinde hep bu ilaçları veriyolar Neden kullandırdıgını bilmiyorum. 7. Haftaya kadar coraspin kullandım kesti oksapar da önceden hergündü 9. Haftada gün aşırıya çevirdi hatta 12. Haftada dahada azaltacagını söyledi doktor.

anlıyorum
eltim de 7 sene sonra tüp bebek ile anne olabilmişti
tedbir amaçlı tüp bebek yahut aşılama da kullanıldığını duydum bende çok kez
bende ilk sağlıklı gebeliğimde progestan fitil 30 gün progynex iğne 10 gün kullandım kanamalarım vardı çünkü
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tedbir bizden takdir Allah'tan inşallah ilaçların faydası olacaktır

Canım bunların hiçbiri olmasa bile düzenli olarak tansiyonunu ölçtür

Merhaba hoşgeldin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi İnşallah :) bana 8. Haftamda genel kan ve idrar tahlili yaptı doktorum hatta tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum başladım şu an. Bence Doktoruna hatırlat bir dahaki randevunda canım

yok hiçbişry olumsuz değildi herşey normal ilerliyodu kanamam lekem hcbseym gelmedi 6+3 bebegi gordk kalbi dnledk 7+4 te gelişimi kalbi durmuş
Gecmis olsun benimde ilk bebegim öyle olmustu.Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepsi geciyor.
Slm hanımlar gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda progestan kullanıyorum o da yan etki olarak kabızlık ve gaz yapıyo sanırım
Hemde nasil,karnim devamli siskin ve kabizlik sorunum var.
Ilaclari kestimi doktorunuz?bende 11.haftamdayim progestani ne zamana kadar kullanacagimi merak ediyorum

8 gun sonra kontrolum var ozaman mutlaka soyleyecegim tesekkurler :)

Hadi hayırlısıyla kazasız belasız sağlıkla kucağına alırsın inşallahTamam güzel haberlerini bekliyorum

10. Haftamda crinone jel ve estrofem kesti doktorum. Şimdi sadece tiroid ilacı, vitamin ve kan sulandırıcıya devam ediyorum.

takvimler 9ay 10güne göre hesaplıyor. sezeryan olursan o tarihe kalmazsın. benim sezeryan olacak mesela doktor ekim sonu kasım başı diyor. tabi şartlar normal ilerlerse. ilkini 37+3 de aldılar tansiyon sebepli
Benimde büyük ihtimal sezeryan olur rahim ağzımla ilgili bir sorun yaşarsam belki erken doğum bile olabilir canim

Ben haber vermedim canım pazartesi gideyim dedim mhrs den baktım randevular kapalı sabah gitmeyi düşünüyorum. Inş birini bulurum

Amin canım Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş. Tedaviler ilaçlar biraz zor olsa da herşeye değer

Kizlar ben cok korkuyorum
Sonzamnalrda kalbi duran cok kisi duydum
İnanin ödüm patlıyor
Olacakla olecege care yok ama nebilim

Canım benim de heterozigot 677mutasyonu cıktı eski tup bebek merkezimde hem coraspin hem iğne kullandım. Pozitifi aldığım merkezimde hiç birşey vermediler her defasında söyledim ama bana her 10 kadından 7 sinde olabilecek bisey dediler kadın doğum doktorumla bi görüşeyim bu durumu

Kizlar ben cok korkuyorum
Sonzamnalrda kalbi duran cok kisi duydum
İnanin ödüm patlıyor
Olacakla olecege care yok ama nebilim
Canim ben de ayni korkuyu doktoruma soylemistim. Hamile kadinlarin yaklasik %15inin basina gelebilen bisey dedi genelde 8. Haftaya kadar olurmus cok buyuk bir olasilikla da sagliksiz bir embriyoysa olurmus, eger sagliksiz bir embriyoysa zaten durmasin gitsin devam etmesin o hamilelik dedi, ben de hak veriyorum. Her sey Allahtan. Cok takilmamak lazim

haklisinda cnm kaptirdik kendimize
Kachaftadir kusmaktan ölüyorum
Umarim sagliklidir

Kizlar ben de tup bebekle hamile kaldim crinone jel vermislerdi bana progesteron ilaci olarak, 12. Haftaya kadar kullan demislerdi suan 10+5 oldum ilac da 11+2 flnken bitecek 12+0a kadar kullanmasam olur mu 150 kusur lira ilac icinden 15 adet cikiyor 4 gun icin gerek var mi onceden kessem yaa.. hic kanamam fln da olmadi simdiye kadar sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…