2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende fenayım kusmada biliyrosun
Biliyorm malesef.. nasil yeni ilacin biraz daha tuttu mu
Bu arada bir mesajda aksam daha kotu oluyorum yazmissin sanirim, ben de senin gibiyim. Sabah idare ediyordum aksam basliyordm ilaci eskiden sabah aliyodm smdi aksam almaya basladm daha iyi geldi bana

yeni ilaca geçmedim hala nedense
Prilami artirdim o biitnce gececem

Canım belki o ilaçlar sayesinde bebeğimiz daha iyi tutundu. İnanki ilaçları doktor hangi gün kes diyorsa o gün kes. Ben devlette kadın doğum doktoruna gidip 6 kutu birden yazdırdım o zaman 6 sına 138 lira ödedim. Devlette bi doktora gidip yazdırabilirsin. Hangi şehirdesin? aynı şehirdeysek elimde kalanı sana verebilirim.

Kizlar ben cok korkuyorum
Sonzamnalrda kalbi duran cok kisi duydum
İnanin ödüm patlıyor
Olacakla olecege care yok ama nebilim
Canım korkma 9 ay boyunca risk her zaman olabiliyor bunu sürekli düşünürsen bebeğinde bu korkudan etkilenir. her tedbirini al dikkatli ol Allah’a emanet et inş bebişini. Öyle hissettiğinde bol bol dua et kalbini ferahlat.

11-12. Haftalarda bulantıları hala devam edenler beni çok korkutuyor ben dört gözle o haftalarım gelsinfe geçsin istiyorum. Birde ben hiç su içemiyorum bulantıdan taktiğiniz varmı

Ben kozmetikci olarak lirearac tavsiye ederim kendimde kulkaniyorum

Canim sen oksapari kacinci haftaya kadar kullanacaksin bende tup bebekle hamile kalmistim ben hem coraspirin hemde oksapar kuljaniyordum doktorum 12.haftada ikidinden biriyle devam edecegiz dedi igne dersen 20. Haftaya kadar coraspirin dersen 32.haftaya kadar dedi bende coraspirini tercih ettimona devamediyorum

Canim sgk li degilmisiniz sgk karsiliyor biz oyle yaptik vak onceden yazsaydin buraya ben sana gonderirdim benim 12.hafta doldu daha acimamiş kutu vardi gonderirdim sana hemen

P Positivevibes hiç birşey olmaz canım. ben de tüp bebekle hamile kaldım. 8.haftamda lekelenme oldu doktor jeli kesti. çok fazla progesteron içermiyor diyip o an bir iğne yaptı o gün bugün bende kullanmıyorum. zaten kesecektik 11.haftada demişti. sende 12 olmuşsun zaten için rahat olsun. kanaman lekelenmen olsa zaten doktor onu kesip farklı bir takviye verecek sana

Canim sgk li degilmisiniz sgk karsiliyor biz oyle yaptik vak onceden yazsaydin buraya ben sana gonderirdim benim 12.hafta doldu daha acimamiş kutu vardi gonderirdim sana hemen
Ilaci yazan ozel merkez oldugu icin sgk karsilamiyor. Cok tesekkur ederim kizlar yardim desteginiz icin ama daha cok ihtiyaci olan arkadaslar vardir ben doktoruma mesaj atayim en iyisi devam et derse alirim

Bana doktorum öyle bir tercih hiç sunmadı. Sorsa bende coraspin derdim iğneler karnımı morarttı hep. Daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu çarşamba randevum var doktora soracağım bakalım.

Kızlar bir sorum olcak . Ben 11 haftalık gebeyim ve saçlarımın uçlarına doğru açık renk var. Bu açılmalardan çok rahatsızım sizce dibine değirmeden sadece açık olan saçlarıma boya sürsem yine de sakıncalı olur mu ?

ah bak benim de aynısı ama homozigot
yani hem anne hem babadan sağlıklısız gen aldım
Örneğin benim kızım olur ise oda en az hetero olacak
çünkü ben sağlıklı gen veremiyorum
erkek çocuğunu nasıl etkiler ileride bilmiyorum açıkçası
Allah Allah her 10 kadından 7 sinde olabilir ve normal bir şey diyerek mi vermediler iğne?
benim şuan üçüncü sağlıklı gebeliğim ve kullanıyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…