2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana doktorum öyle bir tercih hiç sunmadı. Sorsa bende coraspin derdim iğneler karnımı morarttı hep. Daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu çarşamba randevum var doktora soracağım bakalım.
evet harita gibi rengarenk olmakta farklı bir şey : ))
malesef ben zorlanıyorum vururken
bazen kanıyor bazen üç dört kez denemem gerekiyor
İlerleyen aylarda mecburen eşime koldan vurduracağım

Bendede kan pihtilasmasi yok onlem olarak vuruyoruz iki cocugumda ise yaramadi 2 sinde yaradi ilk dr bi r sabah bir aksam kullan dedi ben agir gelir diye kullanmadim bu dr t tereddutlu biraksak bisey olur diye birakamiyoruz coraspini birakti sonuna kadar devam Allaha emanetiz artik Rabbim esirgesin

Teşekkür ederim tavsiyeleri deneyecegim Yemek aralarim uzun evet, mide bulantim ilacla azalmış olsa da hala var maalesef. O yuzden yemeye korkar oldum kusarım diye. Ufak ufak atıştırarak süreci göreyim.

anlıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Şüphesiz her şey bir vesile
eğer karınca ya dahi can ve ömür veren Rabbim
ana rahmine düşen bir ceninin yaşamasını nasip edecek ise herhalükarda olur

Ömrü yok ise ne yapsak nafile

ben 6 aylik kızımı kaybedince bunun düşüncelerini çok yaşadım
doktor o zaman iğne verseydi yaşardi vs gibi

sonra ama anladım ki iman devreye giriyor
belki yaşardı iki bebeğim de ama belki hasta olabilirlerdi

Evlat sahibi olamamak çok zor bir imtihan
ben cansız bedenini doğurduğum o anları başka unutmuyorum

ama Rabbim elhamdülillah bu dünyada da nasip etti anneliği

Uzun oldu biraz kusura bakmayın
benzer şeyler yaşayan bir çok arkadaş varmış burada

İğne aspirin vs bu yüzden yazmak istedim

Ben lierac jel kullanmaya başlayacağım 12.hafta itibariyle.. şimdilik bebek yağı sürüyorum sadece

evet harita gibi rengarenk olmakta farklı bir şey : ))
malesef ben zorlanıyorum vururken
bazen kanıyor bazen üç dört kez denemem gerekiyor
İlerleyen aylarda mecburen eşime koldan vurduracağım
Hiç bir zaman kendim yapamadım tüp bebek tedavisinde de bi çok iğne vardı hep karnımdan vuruldu. Her zaman eşim yaptı iğneleri karnım morardı yada kan topluyor gibi oluyordu. En ağır ve ağrı yapan iğne oksapar

Ilaci yazan ozel merkez oldugu icin sgk karsilamiyor. Cok tesekkur ederim kizlar yardim desteginiz icin ama daha cok ihtiyaci olan arkadaslar vardir ben doktoruma mesaj atayim en iyisi devam et derse alirim
Benim gittiğim hastanede ozel ama sgk anlasmasida var ve cogu ozel hastanenin anlasmasi var istersen bi sor canim

Bana doktorum öyle bir tercih hiç sunmadı. Sorsa bende coraspin derdim iğneler karnımı morarttı hep. Daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu çarşamba randevum var doktora soracağım bakalım.
Aynen canim heryerim ödem oldu kollar gobekler bi yerin morarmasi geciyor oraya vuruyordum rabbim yardimcimiz olsun

Benim için Progynex en atiri olmuştu
hastanede vurguluyordum uzun bir iğneydi oda kalçalarımı gerçekten mahf etmişti topcuk topcuk oluyordu ağrı yapıyordu kolonya ile masaj yapın öyle öyle geçer demişti doktor
bu günlük vurulduğum iğnede de bazen topcuk gibi oluyor ama daha çok morluk oluyor ya yanlış vurduğumuz için mi yoksa bilemiyorum
Allah yardım etsin inşallah

Rabbim sabir versin canim rabbım birdaha yasatmasin seninki apayri bir duygu neden olmuş igne kullanmadığın icinmi

O iğneyi hiç bilmiyorum canım ama oksapar küçük bi iğne olmasına rağmen dediğin gibi uygulama hatası olabilir morarmalar. Ovmadan kolonyalı pamuğu bastırmak gerekiyormuş hemşire öle demişti bana.

Yok canım ben bir çok iğne kullandım hibor 5000 en çok yakan oldu vurduktan sonra yerimde çok zıplıyordum.. şimdi olsalar kullanıyorum hiborun yanında hiçbirşey emin ol

Evet canim burda herkesin bir hikayesi var benimde 5 dusugum var geriye donup bakiyorumda gecmiyordu zaman artik anne olamayacagim dedim anda geldi mucizem ve inanirmisiniz 9 ay boyunca hic kiyafet almadigim bebegime hep kaybedecegimi saniyodum Rabbim imtihanimizi kolay eylesin binlerce sukurler olsun Rabbim ol desin yeterki binlerce kez sukurler olsun bu guzel duyguyu isteyen herkese taddirsin insallah

Yok canım ben bir çok iğne kullandım hibor 5000 en çok yakan oldu vurduktan sonra yerimde çok zıplıyordum.. şimdi olsalar kullanıyorum hiborun yanında hiçbirşey emin ol
Bana da ilk hibor yazmıştı doktor eczanelerde bulamadık diye değiştirdi oksapara. Hibor hiç kullanmadım. Tüp bebekte hormon iğneleri bu kadar acıtmıyordu cildim çok hassas zor iyileşiyor o yüzden bana oksapar çok ağır geldi.

Bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bebek aspirini ve folik asit aldım corona dan dolayı süreç uzun olacağı için. ilk muayenede doktor kan sulandırıcı kullaniyormusun dedi bende bebek aspirini kullanıyorum dedim tamam devam et dedi

Bende de homozigot var canım. Ben evlenmeden önce ögrendigin.icin gebelik baslar başlamaz iğneye başlıyoruz. Doğumdan sonra da 3 ay daha kullanmıştım

yazdiklarin düşüncelerime tercüman olmuş,hepimizin hikayesi benzer,vardır bundada hayır diyoruz ....

Bende heterezigot çıktı iğne kullanmama gerek yok mu yani ? Çünkü 2 doktor gerek yok dedi devletteki ve özeldeki doktorum da kullanman lazım aksatma sakın dediler 30 haftada preeklampsi geçirdiğim için sanırım riske atmak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…