evet harita gibi rengarenk olmakta farklı bir şey : ))Bana doktorum öyle bir tercih hiç sunmadı. Sorsa bende coraspin derdimiğneler karnımı morarttı hep. Daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu çarşamba randevum var doktora soracağım bakalım.
Bendede kan pihtilasmasi yok onlem olarak vuruyoruz iki cocugumda ise yaramadi 2 sinde yaradi ilk dr bi r sabah bir aksam kullan dedi ben agir gelir diye kullanmadim bu dr t tereddutlu biraksak bisey olur diye birakamiyoruz coraspini birakti sonuna kadar devam Allaha emanetiz artik Rabbim esirgesinah bak benim de aynısı ama homozigot
yani hem anne hem babadan sağlıklısız gen aldım
Örneğin benim kızım olur ise oda en az hetero olacak
çünkü ben sağlıklı gen veremiyorum
erkek çocuğunu nasıl etkiler ileride bilmiyorum açıkçası
Allah Allah her 10 kadından 7 sinde olabilir ve normal bir şey diyerek mi vermediler iğne?
benim şuan üçüncü sağlıklı gebeliğim ve kullanıyorum yine
Yemek araların çok mu uzun? ana öğünlerin dışında 2.5 saatte bir öğün gibi yap. Ara öğünde meyve badem ceviz gibi şeyler yiyebilirsin. Ben mesela ara öğünde yoğurt içine muz ezip çekilmiş badem yada ceviz koyuyorum üstüne bi çay kaşığı keten tohumu iyi geliyor tavsiye ederim. Birde gebeysen sırt üstü yatmak tansiyonu düşürebiliyormuş yan taraflarına yatmaya çalış genelde.
anlıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahBendede kan pihtilasmasi yok onlem olarak vuruyoruz iki cocugumda ise yaramadi 2 sinde yaradi ilk dr bi r sabah bir aksam kullan dedi ben agir gelir diye kullanmadim bu dr t tereddutlu biraksak bisey olur diye birakamiyoruz coraspini birakti sonuna kadar devam Allaha emanetiz artik Rabbim esirgesin
Kızlar merhaba hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren çatlak olmasın diye karnıma bebeyağı,selülit olmasın diye de bacaklarıma da Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Sizin kullandığınız ya da bildiğiniz önerenileceğiniz çatlak kremleri var mı
Hiç bir zaman kendim yapamadım tüp bebek tedavisinde de bi çok iğne vardı hep karnımdan vuruldu. Her zaman eşim yaptı iğneleri karnım morardı yada kan topluyor gibi oluyordu. En ağır ve ağrı yapan iğne oksaparevet harita gibi rengarenk olmakta farklı bir şey : ))
malesef ben zorlanıyorum vururken
bazen kanıyor bazen üç dört kez denemem gerekiyor
İlerleyen aylarda mecburen eşime koldan vurduracağım
Benim gittiğim hastanede ozel ama sgk anlasmasida var ve cogu ozel hastanenin anlasmasi var istersen bi sor canimIlaci yazan ozel merkez oldugu icin sgk karsilamiyor. Cok tesekkur ederim kizlar yardim desteginiz icin ama daha cok ihtiyaci olan arkadaslar vardir ben doktoruma mesaj atayim en iyisi devam et derse alirim
Aynen canim heryerim ödem oldu kollar gobekler bi yerin morarmasi geciyor oraya vuruyordum rabbim yardimcimiz olsunBana doktorum öyle bir tercih hiç sunmadı. Sorsa bende coraspin derdimiğneler karnımı morarttı hep. Daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu çarşamba randevum var doktora soracağım bakalım.
Benim için Progynex en atiri olmuştuHiç bir zaman kendim yapamadım tüp bebek tedavisinde de bi çok iğne vardı hep karnımdan vuruldu. Her zaman eşim yaptı iğneleri karnım morardı yada kan topluyor gibi oluyordu. En ağır ve ağrı yapan iğne oksapar
Rabbim sabir versin canim rabbım birdaha yasatmasin seninki apayri bir duyguanlıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Şüphesiz her şey bir vesile
eğer karınca ya dahi can ve ömür veren Rabbim
ana rahmine düşen bir ceninin yaşamasını nasip edecek ise herhalükarda olur
Ömrü yok ise ne yapsak nafile
ben 6 aylik kızımı kaybedince bunun düşüncelerini çok yaşadım
doktor o zaman iğne verseydi yaşardi vs gibi
sonra ama anladım ki iman devreye giriyor
belki yaşardı iki bebeğim de ama belki hasta olabilirlerdi
Evlat sahibi olamamak çok zor bir imtihan
ben cansız bedenini doğurduğum o anları başka unutmuyorum
ama Rabbim elhamdülillah bu dünyada da nasip etti anneliği
Uzun oldu biraz kusura bakmayın
benzer şeyler yaşayan bir çok arkadaş varmış burada
İğne aspirin vs bu yüzden yazmak istedim
Amin inşAynen canim heryerim ödem oldu kollar gobekler bi yerin morarmasi geciyor oraya vuruyordum rabbim yardimcimiz olsun
O iğneyi hiç bilmiyorum canım ama oksapar küçük bi iğne olmasına rağmen dediğin gibi uygulama hatası olabilir morarmalar. Ovmadan kolonyalı pamuğu bastırmak gerekiyormuş hemşire öle demişti bana.Benim için Progynex en atiri olmuştu
hastanede vurguluyordum uzun bir iğneydi oda kalçalarımı gerçekten mahf etmişti topcuk topcuk oluyordu ağrı yapıyordu kolonya ile masaj yapın öyle öyle geçer demişti doktor
bu günlük vurulduğum iğnede de bazen topcuk gibi oluyor ama daha çok morluk oluyor ya yanlış vurduğumuz için mi yoksa bilemiyorum
Allah yardım etsin inşallah
Yok canım ben bir çok iğne kullandım hibor 5000 en çok yakan oldu vurduktan sonra yerimde çok zıplıyordum.. şimdi olsalar kullanıyorum hiborun yanında hiçbirşey emin olHiç bir zaman kendim yapamadım tüp bebek tedavisinde de bi çok iğne vardı hep karnımdan vuruldu. Her zaman eşim yaptı iğneleri karnım morardı yada kan topluyor gibi oluyordu. En ağır ve ağrı yapan iğne oksapar
Evet canim burda herkesin bir hikayesi var benimde 5 dusugum var geriye donup bakiyorumda gecmiyordu zaman artik anne olamayacagim dedim anda geldi mucizem ve inanirmisiniz 9 ay boyunca hic kiyafet almadigim bebegime hep kaybedecegimi saniyodum Rabbim imtihanimizi kolay eylesin binlerce sukurler olsun Rabbim ol desin yeterki binlerce kez sukurler olsun bu guzel duyguyu isteyen herkese taddirsin insallahanlıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Şüphesiz her şey bir vesile
eğer karınca ya dahi can ve ömür veren Rabbim
ana rahmine düşen bir ceninin yaşamasını nasip edecek ise herhalükarda olur
Ömrü yok ise ne yapsak nafile
ben 6 aylik kızımı kaybedince bunun düşüncelerini çok yaşadım
doktor o zaman iğne verseydi yaşardi vs gibi
sonra ama anladım ki iman devreye giriyor
belki yaşardı iki bebeğim de ama belki hasta olabilirlerdi
Evlat sahibi olamamak çok zor bir imtihan
ben cansız bedenini doğurduğum o anları başka unutmuyorum
ama Rabbim elhamdülillah bu dünyada da nasip etti anneliği
Uzun oldu biraz kusura bakmayın
benzer şeyler yaşayan bir çok arkadaş varmış burada
İğne aspirin vs bu yüzden yazmak istedim
Bana da ilk hibor yazmıştı doktor eczanelerde bulamadık diye değiştirdi oksapara. Hibor hiç kullanmadım. Tüp bebekte hormon iğneleri bu kadar acıtmıyordu cildim çok hassas zor iyileşiyor o yüzden bana oksapar çok ağır geldi.Yok canım ben bir çok iğne kullandım hibor 5000 en çok yakan oldu vurduktan sonra yerimde çok zıplıyordum.. şimdi olsalar kullanıyorum hiborun yanında hiçbirşey emin ol
Bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bebek aspirini ve folik asit aldım corona dan dolayı süreç uzun olacağı için. ilk muayenede doktor kan sulandırıcı kullaniyormusun dedi bende bebek aspirini kullanıyorum dedim tamam devam et dediBendede kan pihtilasmasi yok onlem olarak vuruyoruz iki cocugumda ise yaramadi 2 sinde yaradi ilk dr bi r sabah bir aksam kullan dedi ben agir gelir diye kullanmadim bu dr t tereddutlu biraksak bisey olur diye birakamiyoruz coraspini birakti sonuna kadar devam Allaha emanetiz artik Rabbim esirgesin
Bende de homozigot var canım. Ben evlenmeden önce ögrendigin.icin gebelik baslar başlamaz iğneye başlıyoruz. Doğumdan sonra da 3 ay daha kullanmıştımevet bende oksapar yada lovenox hangisini verirse eczane onu kullanıyorum artı coraspin gebelik boyunca ve doğumdan sonra 40 in çıkana kadar
homozigot mutasyon var bende senin de mi homozigot
hetero olunca coraspin yeterli oluyormuş
bende 6 aylık ölü doğum ve 8 haftalık kürtaj sonrası öğrendim bu genetik hastalığı
yazdiklarin düşüncelerime tercüman olmuş,hepimizin hikayesi benzer,vardır bundada hayır diyoruz ....Evet canim burda herkesin bir hikayesi var benimde 5 dusugum var geriye donup bakiyorumda gecmiyordu zaman artik anne olamayacagim dedim anda geldi mucizem ve inanirmisiniz 9 ay boyunca hic kiyafet almadigim bebegime hep kaybedecegimi saniyodum Rabbim imtihanimizi kolay eylesin binlerce sukurler olsun Rabbim ol desin yeterki binlerce kez sukurler olsun bu guzel duyguyu isteyen herkese taddirsin insallah
Merhaba canim.sende bos gebelik mi olduBen de kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum maalesef. En ufak bir hamilelik belirtisi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?