Benim için Progynex en atiri olmuştu
hastanede vurguluyordum uzun bir iğneydi oda kalçalarımı gerçekten mahf etmişti topcuk topcuk oluyordu ağrı yapıyordu kolonya ile masaj yapın öyle öyle geçer demişti doktor
bu günlük vurulduğum iğnede de bazen topcuk gibi oluyor ama daha çok morluk oluyor ya yanlış vurduğumuz için mi yoksa bilemiyorum
Allah yardım etsin inşallah
Benimde aynı cnm en son 7. Haftada gitmiştim bebiş 6+1 çıkmıştı doktor kalp atımı var gibi görünüypr ama dinlemek için çok küçük 3 hafta sonra gel dedi delirmek üzereyim bu perş gideceğim inş devamlı rüyalarıma giriyor umarım sağlıklıdır burda bir çok kişi cinsiyeti bile öğrendi ben daha kalp atışını bile duyamadım bu perş sat a göre 9+3 olacağım ama bebiş hep 1 hafta geriden geliyor kendimi ne kadar sıkmayacağım desem de elde değil
Benimde 1 hafta gerideydi diğer Gitme de tam günü gününeydi ilk zamanlar oyle olabiliyor canim benimde 11 nisanda gittim 8 mayısta gel dedi. Gerçi ben perşembe tekrar doktoru arayıp bazı terslikler var gibi geldi şükür yokmuş ama insan tedirgin oluyor 3 ayı bir atlatsaydık hayırlısı ile
Günaydın kızlar :) nasıl geçiyor günleriniz ben çok sabırsızım günler geçmiyor sanki en son 7 haftalıkken gitmiştim doktora 5 hafta sonra gel dedi o günden beri çıldıracağım zaman geçmiyor daha 18 gün var ya bebeğim iyi mi çok merak ediyorum bir sonraki randevu zamanı gelmek bilmiyor sizin de öyle mi :)
Benimde 1 hafta gerideydi diğer Gitme de tam günü gününeydi ilk zamanlar oyle olabiliyor canim benimde 11 nisanda gittim 8 mayısta gel dedi. Gerçi ben perşembe tekrar doktoru arayıp bazı terslikler var gibi geldi şükür yokmuş ama insan tedirgin oluyor 3 ayı bir atlatsaydık hayırlısı ile
Benimde aynı cnm en son 7. Haftada gitmiştim bebiş 6+1 çıkmıştı doktor kalp atımı var gibi görünüypr ama dinlemek için çok küçük 3 hafta sonra gel dedi delirmek üzereyim bu perş gideceğim inş devamlı rüyalarıma giriyor umarım sağlıklıdır burda bir çok kişi cinsiyeti bile öğrendi ben daha kalp atışını bile duyamadım bu perş sat a göre 9+3 olacağım ama bebiş hep 1 hafta geriden geliyor kendimi ne kadar sıkmayacağım desem de elde değil
Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım
Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım
Kizlar herkese gunaydinlar iyi haftalar diliyorum. Bu hafta randevuya gidecekler var mı? Varsa eğer güzel haberlerle hatta cinsiyetlerini öğrenerek gelsinler insallah benim sanırım daha 2-3 haftam var en az sağlıklı olsunlar da bilmesek de olur cinsiyetleri
Kizlar herkese gunaydinlar iyi haftalar diliyorum. Bu hafta randevuya gidecekler var mı? Varsa eğer güzel haberlerle hatta cinsiyetlerini öğrenerek gelsinler insallah benim sanırım daha 2-3 haftam var en az sağlıklı olsunlar da bilmesek de olur cinsiyetleri
Yarin ben giddcem canim tatilden dolayi muanemuz iptal olmustu 12.haftama gircem bakalim cinsiyeti belli olacakmi merak ediyorum ama onceligim problemlerim oldugu icin onu sormayi bile unutuyorum Rabbim herkesin gonlune gore sagliklisini nasip etsin insallah
benimki oni bile demedi düşün
Benkendim regle gore gecoldguunu anladim
O ulttasondan bakiyor once kese gördük sonra kalpatisi 3hafta sonra organlari görürüz dedi yolladi
Benim biryerim ağrımıyor ama bir bahane uyrudurup gitmeyi düşündüm şu an ne güzel görmüşsün ve az zamanın kalmış canım senin adına sevindim ev için ultrason cihazı olsa da alsak
Günaydın kızlar :) nasıl geçiyor günleriniz ben çok sabırsızım günler geçmiyor sanki en son 7 haftalıkken gitmiştim doktora 5 hafta sonra gel dedi o günden beri çıldıracağım zaman geçmiyor daha 18 gün var ya bebeğim iyi mi çok merak ediyorum bir sonraki randevu zamanı gelmek bilmiyor sizin de öyle mi :)
Canım niye sıkıyorsun ki kendini bak bebişlerimiz hislerimizden etkileniyor . Ben de iki üç hafta önce senin gibiydim kafama takıyordum herşeyi ama yapmamaya çalışıyorum şimdi etkilenir diye. Yaşayacağımız ne varsa olacak zaten önüne geçemeyiz sadece sabırsızlıkla ultrasonda görmeyi bekleyelim hiç canını sıkma olur mu. Ki zaten cinsiyet öğrenenlerle kendimizi kıyaslamak yanlış olur onlar Kasım başı gibi doğum yapacaklar büyük ihtimal ben de 9 +4 teym Kasım sonu gibi yapacağız biz bir hafta bile ne kadar farkettiyor gelişimde. Kalp atışına gelince de doktorun hassas davranmıştır belki de ben de 7. Haftada gittiğimde 6 haftalık gözüküyordu kalp atımı için çok erken aslında ama hadi deneyelim dedi öyle duyduk bence seninki erken davranmak istemedi hiç içini sıkma
Canım senin doktor ideal doktor bence ya bu ne böyle 5 hafta sonra çağırıyor benimki doğuz doğuruyorum evde oh bitek ben değilmişim böyle sabırsızlanan