2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Morarmaması için üzerine 2dk fln bastırmanız gerekiyo diye biliyorum sanırım o zaman pek morarma olmuyor Allah yardimciniz olsun

Benimde 1 hafta gerideydi diğer Gitme de tam günü gününeydi ilk zamanlar oyle olabiliyor canim benimde 11 nisanda gittim 8 mayısta gel dedi. Gerçi ben perşembe tekrar doktoru arayıp bazı terslikler var gibi geldi şükür yokmuş ama insan tedirgin oluyor 3 ayı bir atlatsaydık hayırlısı ile

bende 6haftalikken gittim mayis 6da gidecem
Zaman geçmiyor

benim sata gore 2hafta geri
Doktorun umruna degil kalpatiisni duyduk
İplemedi hic
Benden burdakilerden duyunca geriliyorum
İnşllah sourn yoktur

Canım yalnız değilsin ben de dinlemedim daha gittiğimde 7+0dı haftaya pazartesi gideceğim ölüyorum meraktan

Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım

Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım

Kizlar herkese gunaydinlar iyi haftalar diliyorum. Bu hafta randevuya gidecekler var mı? Varsa eğer güzel haberlerle hatta cinsiyetlerini öğrenerek gelsinler insallah benim sanırım daha 2-3 haftam var en az sağlıklı olsunlar da bilmesek de olur cinsiyetleri

Hayırlı haberlerle gel canım

Kizlar elimizde degil endiselenmemek hareketlerjni hissedinceye kadar insallah hepimizde saglicakla kucagimiza aliriz Rabbime emanetiz

Yarin ben giddcem canim tatilden dolayi muanemuz iptal olmustu 12.haftama gircem bakalim cinsiyeti belli olacakmi merak ediyorum ama onceligim problemlerim oldugu icin onu sormayi bile unutuyorum Rabbim herkesin gonlune gore sagliklisini nasip etsin insallah

Benim ki de 2 hafta geri çıktı ama sorun yok dedi benim doktor da o yüzden takılmıyorum bende kalp atışı kese iyi dedi şükür
benimki oni bile demedi düşün
Benkendim regle gore gecoldguunu anladim
O ulttasondan bakiyor once kese gördük sonra kalpatisi 3hafta sonra organlari görürüz dedi yolladi

Banada aynı süreyi vermisti bende boynumla ilgili doktora gitmem gerekti hastaneye gelmisken görüneyim dedim 9haftalıkkende görmüs oldum simdi 8gun kaldi muayeneye sabirsizlikla bekliyorum
Benim biryerim ağrımıyor ama bir bahane uyrudurup gitmeyi düşündüm şu an ne güzel görmüşsün ve az zamanın kalmış canım senin adına sevindim ev için ultrason cihazı olsa da alsak

Aynen zaman hic gecmiyor bana 3 hafta sonra gel diyor ben dayanamayip 2 hafta sonra gidiyorum 5 haftada çokmuş ya

Canım niye sıkıyorsun ki kendini bak bebişlerimiz hislerimizden etkileniyor . Ben de iki üç hafta önce senin gibiydim kafama takıyordum herşeyi ama yapmamaya çalışıyorum şimdi etkilenir diye. Yaşayacağımız ne varsa olacak zaten önüne geçemeyiz sadece sabırsızlıkla ultrasonda görmeyi bekleyelim hiç canını sıkma olur mu. Ki zaten cinsiyet öğrenenlerle kendimizi kıyaslamak yanlış olur onlar Kasım başı gibi doğum yapacaklar büyük ihtimal ben de 9 +4 teym Kasım sonu gibi yapacağız biz bir hafta bile ne kadar farkettiyor gelişimde. Kalp atışına gelince de doktorun hassas davranmıştır belki de ben de 7. Haftada gittiğimde 6 haftalık gözüküyordu kalp atımı için çok erken aslında ama hadi deneyelim dedi öyle duyduk bence seninki erken davranmak istemedi hiç içini sıkma

beni doktorum başından beri 2 haftada 1 çağırıyor. o uçyüzden çabuk geçiyor zamanilk gebeliğimde iki doktora gidiyordum nerdeyse haftada 1
Canım senin doktor ideal doktor bence ya bu ne böyle 5 hafta sonra çağırıyor benimki doğuz doğuruyorum evde oh bitek ben değilmişim böyle sabırsızlanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…