2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen zaman hic gecmiyor bana 3 hafta sonra gel diyor ben dayanamayip 2 hafta sonra gidiyorum 5 haftada çokmuş ya
Aynen ya şok oldum ilk öyle söyleyince öyle erken gidince bişey demiyolarsa gideyim ben de ama 12. Haftada 2li tarama falan yapılıyormuş galiba onun için erken olabilir off yine kaldım

Kızlar niye böyle oluyo hemen karnım falan büyüsün istiyorum bebişim tekmelesin onu hissedeyim falan istiyorum bu ilk üç ay çok zor geldi bana nedense ne hamile gibisin ne değilsin gibi

Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım
Hayirli haberlerini bekliyoruz

Aynen ya şok oldum ilk öyle söyleyince öyle erken gidince bişey demiyolarsa gideyim ben de ama 12. Haftada 2li tarama falan yapılıyormuş galiba onun için erken olabilir off yine kaldım
Bence sen bekle o kadar bekledin ikili taramayi yaptirirsin canim yoksa iki sefer gitmek zorunda kalacaksin gerek yok

Bende ayın 11 inde falan giderim herhalde son kontrolden 3 hafta sonra gidiyorum genelde

Yok onlarda sikinti olmamisti
Ben iki kez tüp bebek tedavisi gördüm o iğnelerde yumurta çatlamasın diye verilen iğne alerji yapmıştı bana. Birde karnımda falan tüylenme başlamıştı tedaviyle, hamile kalınca daha da arttı sende böyle bir etki oldu mu?

Kızlar benim bir haftadır yoğun bir şekilde yumurta akı kıvamında akıntım geliyor böyle akıntısı gelen var mı ? Doktorumun numarası var ama böyle birşey için mesaj atılır mı sizce

Kızlar saat 12 de hastanede olucam ben . Kontrol ıcın randevu aldım 11. Haftadayım en son 7. Haftada gıdıp kalbını duyup gelmıstım . Sorun yoktu ınsallah bugun de hayırlı haberlerle gelırım
Güzel haberlerini bekliyoruz inş canım herşey yolundadır inş

Bende 1 kere opu 3 kerede transfer hazırlığı yaptım 2 kere 7. Haftaya kadar süren gebelik yaşadım bu süreler boyunca bir sürü iğne vurdum. Bendede biri tüylenme yaptı ama hangisi bilmiyorum 9-10 çeşit iğne vurdum çünkü

Çok üzüldüm canım benim görümcemde aynı şeyi yaşadı ne kadar zor olduğuna şahit olduk çok şükür bak yeniden çocuk sahibi oluyorsun.inş şefaatçin olacaktır yavruların

bende de 7 haftalıkken vardı enfeksiyon belirtisi de yoktu aslında normal olduğnu dusundum ama fitil verdi gecti. aslında kullanmak istemedim daha cok kucuk diye ama baya rahatlattı dr o yuzden kullandım. umarımzrarı olmamıstr.

Ben gonalf, cetrotide ve merional vurdum. Karnımda göğüs çevremde tüylenme başladı. Hamilelikte tüylenme daha belirginleşti. 7. Haftaya kadar sürdü derken bebeğin tutunmadı mı canım?

fiitller veriyolar zararı yok
Beni enfeksiyon olunca anliyorum kokusundan ve kaşıntıdan
Benimki normal akinti

Selam kızlar. Hastaneye gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah. Benim kontrolümde 9 mayısta 12+2 oluyoruz ozaman tam ikili testide yaptırırım. Çabucak geçsin zaman istiyorum

fiitller veriyolar zararı yok
Beni enfeksiyon olunca anliyorum kokusundan ve kaşıntıdan
Benimki normal akinti
ya ben de arayıp tekrar dedım kı kasıntı yok koku yok gibi rengi bej- beyaz sarı arasıydı kırık beyaz dıyeyım. ıcınde ılk 3 ay onerılmıyor yazıyor dedım kullanmıyım dedim ama hicbisi olmaz mutlaka kullan dedi ins. haklıdır o hep aklımda kullanmasa mıydım diye.

simdi akıntım 0 hic yok. demek ki ise yaradı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…