2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende çarşamba günü gideceğim inş benim bebeğimde ultrasona göre 3 gün geri görünüyor tam 12. Haftamız olmuş olacak. Çok heyecanlıyım doktora soracaklarımı unutmayım diye liste yapıyorum

Ben gonalf, cetrotide ve merional vurdum. Karnımda göğüs çevremde tüylenme başladı. Hamilelikte tüylenme daha belirginleşti. 7. Haftaya kadar sürdü derken bebeğin tutunmadı mı canım?
Gonal-f cetrotide merional pregnyl oxsapar enox clexane birde adını unuttuğum 2 iğne daha kullandım. Biri progesteron içindi. Evet onlar düşük oldular maalesef. Biri tek diğeri ikiz gebelikti.

Bende çarşamba günü gideceğim inş benim bebeğimde ultrasona göre 3 gün geri görünüyor tam 12. Haftamız olmuş olacak. Çok heyecanlıyım doktora soracaklarımı unutmayım diye liste yapıyorum

ben de yazıyorum soylıceklerimi.

2 mayıstı mormalde ama sokağa cıkma yasağı var diye 5 ine aldık araya sıkıstırıyorum cok yoğunuz dediler sekreterler.

Kızlar benim bir haftadır yoğun bir şekilde yumurta akı kıvamında akıntım geliyor böyle akıntısı gelen var mı ? Doktorumun numarası var ama böyle birşey için mesaj atılır mı sizce
Bende hamile kaldığımdan beri yoğun akıntı var önce sarıydı şimdi beyaza döndü koku yanma falan hiç bişi yok enfeksiyon gözüktü ilaç içtim bol su içiyorum ama hala devam.

Çok üzüldüm canımtekrar tedaviye başlayacak mısın peki? Genetik inceleme yapıldı mı?

2 mayıstı mormalde ama sokağa cıkma yasağı var diye 5 ine aldık araya sıkıstırıyorum cok yoğunuz dediler sekreterler.
Bende 5 mayısta gidicem ikili test için bende yazıyorum soracaklarımı bu defa doktorumdan başka bir doktora gideceğim testi o yapacak o yüzden biraz gerginim açıkcası

Çok üzüldüm canımtekrar tedaviye başlayacak mısın peki? Genetik inceleme yapıldı mı?
Şuan 11+0 hamileyim zaten Allah nasip ederse kucağıma alırım inşAllah o kayıplar 2018 senesinde oldu genetik test verdik evet düşüğe sebep olacak bir problem çıkmadı

Bende doktor şu zaman görüşelim dedi mi hemen randevu oluşturuyorum:) ve sabahın ilk saatine istiyorum virüsten dolayı kimseler olmadan gideyim diye

Bende 5 mayısta gidicem ikili test için bende yazıyorum soracaklarımı bu defa doktorumdan başka bir doktora gideceğim testi o yapacak o yüzden biraz gerginim açıkcası
gergin olmaya gerek yok dicem ama ben de gerginim araya sıkıstırcaz dediler oysa detaylı inceleme yapılcaktı. ins hayırlısıyla sorunsuz gecer.

Geçenlerde yeşilimsi kokulu akıntı geldi böyle pütürrlü bişiler le simdi sarı geliyo ama bana göre koku var doktoru aradım gyno lomexin fitil kullan dedi kullanan varmı ilaç kullanmaya da korkuyorum ama sonra kötü bişi olmasından da korkuyorum kasıklarımda alt tarafında dolgunluk ve rahatsızlık hissi var progestan da kullanıyorum o da kabızlık ve gaz yapıyo acaba o mu kasıklarda rahatsızlık yapıyo napsam bilemedim yardımcı oabilirmisniz

Şuan 11+0 hamileyim zaten Allah nasip ederse kucağıma alırım inşAllah o kayıplar 2018 senesinde oldu genetik test verdik evet düşüğe sebep olacak bir problem çıkmadı
Çok sevindim İnş sağlıcakla kucağına alırsın Biz ne kadar uğraşsakta herşeyin bir zamanı var. ilk tüp bebek denememde kendimi öle kötü hissettimki tutmayınca psikolojim bozuldu boşanmayı bile düşündüm. Çok geçmeden atlattım. Gerçekten o aşamalar ne kadar zor olsa da insan hep umutlu oluyor.

Tünaydın kızlar hamileliğinizi sağlık ocağınıza bildirmeniz gerekiyormuş. Bilirdiniz mi? Bana kimse söylemedi. Ben yeni yapıcam. Aşıları VS onlar takip edecekmiş. Ben 10. Haftadayım daha hiç aşı fln yapılmadı geç mi kaldım ki?

Teşekkür ederim inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım ben çok yıprandım tüp bebek aşamasında kilo aldım psikolojim bozuldu. Sonra işten çıktım ara verdim tedaviye 15 kilo verdim. Sonra eşim birden bir bunalıma girdi çocuk olmama sebebini kendisi olduğunu beni annelik duygusundan mahrum ettiğini düşündü ve boşanmak istedi 3 ay onunla uğraştık sonra büyükler araya girdi bir aile dostumuz vasutasıyla şimdiki doktorumla görüştüm. Benle uğraşılmadığını tüp bebeğin gereksiz olduğunu söyledi. İlaçla denicez 3 ay dedi. 2. Ayda tuttu çok şükür femera ve ovitrelle ile hamile kaldım. Allaha şükür.

20 haftamizda asim8z var canim ondan once bi asiniz yok

Ben bildirdim cnm. Bende 11. Haftadayım daha aşı yapılmadı merak etme. Tahliller yaptı bilgiler aldı tansiyon ölçtü ödem baktı o kadar ama bir an evvel bildir bence gitmene gerek yok telefonlada bildirebilirsin

Bende hamile kaldığımdan beri yoğun akıntı var önce sarıydı şimdi beyaza döndü koku yanma falan hiç bişi yok enfeksiyon gözüktü ilaç içtim bol su içiyorum ama hala devam.
Aynen benim de hafif Sarı geliyor bazen beyaz geliyor.enfeksiyon için ilaç kullandım fakat bazen yine biraz sarı gözüküyor. Çok da su içiyorum inşallah enfeksiyon geçmiştir

Ben de bildirmemiştim ama onlar aradı canım gel falan demediler folik asit kullanıyo musun diye sordu sonra 12. Haftada kan ilaçları başlanacak bir de ikili test yapılacak diye hatırlatma yaptılar kapattılar

Yeşil olması büyük ihtimal enfeksiyon belirtisiymiş canım . Sarı gelmiş ama kokulu diyorsun kokulu olması da bir belirti. Enfeksiyon teşhisi konduysa ilaçlarını kullanmalısın eğer doğum doktorun onayladıysa tabi ilaçları. Yoksa ilaçtan ziyade ennfeksiyon daha büyük zararlar verebiliyormuş. İlaç kullanımında zarar fayda ilişkisine bakıyor doktorlar enfeksiyon daha fazla zarar verebileceği için ilaç kullanımını daha uygun görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…