- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Aynı benimde o şekilde bende çok su içiorum günde 2.5-3 ltreyi buluyorum. İnşAllah geçmiştir canım. Yürüyüşte yapmak gerekiyor dedi aile hekimim ama onu yapamıyorum maalesefAynen benim de hafif Sarı geliyor bazen beyaz geliyor.enfeksiyon için ilaç kullandım fakat bazen yine biraz sarı gözüküyor. Çok da su içiyorum inşallah enfeksiyon geçmiştir
Yok canim ama bazinkisilerde oluyormus bende inanilmaz kilo yapti 3.tedavimde 64 kiloydum boyum 1.70 tedaviye basladik hamile kaldim 73 kiloydum bidd vitamin falan vermisti onlarla beraber igneler cok kilo aldirdi sende oldumu oyle biseyBen iki kez tüp bebek tedavisi gördüm o iğnelerde yumurta çatlamasın diye verilen iğne alerji yapmıştı bana. Birde karnımda falan tüylenme başlamıştı tedaviyle, hamile kalınca daha da arttı sende böyle bir etki oldu mu?
Al benden de o kadar yürüyüş falan hep yalan oldu yata yata şişicem evdeAynı benimde o şekilde bende çok su içiorum günde 2.5-3 ltreyi buluyorum. İnşAllah geçmiştir canım. Yürüyüşte yapmak gerekiyor dedi aile hekimim ama onu yapamıyorum maalesef
Bndede öyle oldu bazen geliyo bazen beyaz akıntı geliyo arada yrşilimsi geliyo ama bunu tuvalette görüyorum sadece bide hiç koku kaşıntı yok doktorada sormadm daha gidince sorucam normal mi başka birşey mi anlamadmGeçenlerde yeşilimsi kokulu akıntı geldi böyle pütürrlü bişiler le simdi sarı geliyo ama bana göre koku var doktoru aradım gyno lomexin fitil kullan dedi kullanan varmı ilaç kullanmaya da korkuyorum ama sonra kötü bişi olmasından da korkuyorum kasıklarımda alt tarafında dolgunluk ve rahatsızlık hissi var progestan da kullanıyorum o da kabızlık ve gaz yapıyo acaba o mu kasıklarda rahatsızlık yapıyo napsam bilemedim yardımcı oabilirmisniz
Ben yan binadaki görümceme gidiyoeum sanki maraton koşmuşum gibi mahvetti bu korono biziAl benden de o kadar yürüyüş falan hep yalan oldu yata yata şişicem evdebazen bi spor yürüyüş yapayım diyorum evde hemen yoruluyorum kasıklarım ağrıyo bırakıyorum
Çok teşekkür ederim kızlar. Ben de geç mi kaldım acaba diye telaş ettimBen de bildirmemiştim ama onlar aradı canım gel falan demediler folik asit kullanıyo musun diye sordu sonra 12. Haftada kan ilaçları başlanacak bir de ikili test yapılacak diye hatırlatma yaptılar kapattılar
yok tetanoz yapılcak gebeye o da 24*28 arası bebeğin asıları onlarda onu demek istemislerdir. tetanozu da onlar yapcak ama bi tane.Tünaydın kızlar ☺ hamileliğinizi sağlık ocağınıza bildirmeniz gerekiyormuş. Bilirdiniz mi? Bana kimse söylemedi. Ben yeni yapıcam. Aşıları VS onlar takip edecekmiş. Ben 10. Haftadayım daha hiç aşı fln yapılmadıgeç mi kaldım ki?
Cok sukur canim tebrik ederim.Sizde 1ci kan degeri kac cikmisdi?Ben yaptirdim bugun 10 cu gun 18 ciktiOlmadı canım çok şükür
sağlık ocağını da e devletten e nabıza girip bir dakikada değistirebilirsiniz.Çok teşekkür ederim kızlar. Ben de geç mi kaldım acaba diye telaş ettimsağlık ocağını değiştirmem gerekiyor, o da ayın 5 inde değiştirilebiliyormuş. Bildireyim ben onlara. 12 ay aşılarımız başlasın o zaman ☺☺
Bende diyorum bu rumuzu bi yerden hatirlayacam 2018 topigi hatirladim canim seni hamile oldugunu biliyordum ama dusuk yaptigini bilmiyordum bende o donemde yine olumsuz olunca buralara uzun sure ara vermistim ama suan senin adina cok sevindim tekrar tup bebeklemi hamile kaldinŞuan 11+0 hamileyim zaten Allah nasip ederse kucağıma alırım inşAllah o kayıplar 2018 senesinde oldu genetik test verdik evet düşüğe sebep olacak bir problem çıkmadı
Aynen kuzum bende çok yıprandım. 2017 yılında bebek istemeye başlayınca doktorlara gittim sadece tahlillere bakıp hele bir sene geçsin deyip bi tedavi vermediler. Eşimde gitti hareketlilik azdı ona takviye ilaçlar verdiler yine olmadı. Sonra 2018 de bi doktora başladım Klomen femera tedavileri aldım bi kez aşılama oldum. bende onlarla 10 kilo aldım sonra ara verdim diyetisyene gittim 11 kilo verdim. Son kez femera denedim olmadı. Sonra 2019 kasımda tüp bebek için bu doktoruma başladım adam önce bi tüp bebek uygulamayalım durum ne takip edelim dedi. Ben hemen başlamak istedim. Tabi embriyolar kaliteli olmadı 3 embriyo kondu tutmadı. Benimde yumurta hücresinde yapısal bozukluk olduğu söylendi eşimde çok çocuk istiyordu sorunun ben olduğumu düşünüp boşanmak istedim. Oda hep anlayışlı olup güzelce konuşup hep beni rahatlattı. Sonra takviyelere başladım. Polip vardı histeroskopi oldum. 2. Tüp bebek denemesinde 3 kaliteli embriyo oldu doktor 3 nü de koymaktan başka çaremiz yok dedi. Ama 3 de tutarsa birinin almak zorundayız dedi. Çok ağladım çok şükür bi tanesi tutunduTeşekkür ederim inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım ben çok yıprandım tüp bebek aşamasında kilo aldım psikolojim bozuldu. Sonra işten çıktım ara verdim tedaviye 15 kilo verdim. Sonra eşim birden bir bunalıma girdi çocuk olmama sebebini kendisi olduğunu beni annelik duygusundan mahrum ettiğini düşündü ve boşanmak istedi 3 ay onunla uğraştık sonra büyükler araya girdi bir aile dostumuz vasutasıyla şimdiki doktorumla görüştüm. Benle uğraşılmadığını tüp bebeğin gereksiz olduğunu söyledi. İlaçla denicez 3 ay dedi. 2. Ayda tuttu çok şükür femera ve ovitrelle ile hamile kaldım. Allaha şükür.
Merhaba hic uzulmeyin arkadasımda tup bebekle hamile kalmisti 10.gun 20 falandi cok üzüldu olmadi diye ama iki gun sonra gittiğinde kat kat artmisti iki gun donrs tekrar yaptirin umarim kat kat artar degerinizCok sukur canim tebrik ederim.Sizde 1ci kan degeri kac cikmisdi?Ben yaptirdim bugun 10 cu gun 18 cikti
Ben tüp bebekten önceki ilaç tedavilerde kilo aldım sonradan ara verip diyetisyenle zayıfladım.tüp bebek Tedavi aşamasında da destekleyici diyetle ve akşam bi saat sporla kilo almadım hatta verdim ben.Yok canim ama bazinkisilerde oluyormus bende inanilmaz kilo yapti 3.tedavimde 64 kiloydum boyum 1.70 tedaviye basladik hamile kaldim 73 kiloydum bidd vitamin falan vermisti onlarla beraber igneler cok kilo aldirdi sende oldumu oyle bisey
birsey olmazya ben de arayıp tekrar dedım kı kasıntı yok koku yok gibi rengi bej- beyaz sarı arasıydı kırık beyaz dıyeyım. ıcınde ılk 3 ay onerılmıyor yazıyor dedım kullanmıyım dedim ama hicbisi olmaz mutlaka kullan dedi ins. haklıdır o hep aklımda kullanmasa mıydım diye.
simdi akıntım 0 hic yok. demek ki ise yaradı heralde.
Aa gerçekten mi. Kısmete bak bende senin adına çok sevindim canım. Hayır tüp bebekle hamile kalmadım femara ve ovitrelle ile hamile kaldım canım. Sen nasıl hamile kaldın tekrar o zamandan beri benm gibi ara mı verdinBende diyorum bu rumuzu bi yerden hatirlayacam 2018 topigi hatirladim canim seni hamile oldugunu biliyordum ama dusuk yaptigini bilmiyordum bende o donemde yine olumsuz olunca buralara uzun sure ara vermistim ama suan senin adina cok sevindim tekrar tup bebeklemi hamile kaldin
Ilk haftalar döllenme zamanı tam kestirilmedigi için sorun olmuyor ama ultrason baz alınıyor ve zamanlar yakalıyor tarihlerbenim sata gore 2hafta geri
Doktorun umruna degil kalpatiisni duyduk
İplemedi hic
Benden burdakilerden duyunca geriliyorum
İnşllah sourn yoktur
Ohh maşAllah durumlar ne kadar benzer. Benim eşimde hiçbir problem yok ben ileri derece pkosluyum Bende histereskopi oldum yapışıklık sebebiyle bende 21 yada 26 tam hatırlamıyorum yumurta toplandı 4 ü 5. Gün blastokist oldu. İlk transferde biri kondu düştü. Sonra tekrar transfer hazırlığı yaptım ateşim çoktı transfer iptal oldu. Sonra yine transfere hazırlandım 2 embriyo kondu kalan 4.embriyo çözünürken deformasyon oldu çöpe gitti. O 2 side tuttu ama düştü. Elimde maalesefki embriyo kalmamıştı herşeye baştan başlanacaktı. Neyse çok şükür bugğnümüze Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu mübarek gğnde inşAllahAynen kuzum bende çok yıprandım. 2017 yılında bebek istemeye başlayınca doktorlara gittim sadece tahlillere bakıp hele bir sene geçsin deyip bi tedavi vermediler. Eşimde gitti hareketlilik azdı ona takviye ilaçlar verdiler yine olmadı. Sonra 2018 de bi doktora başladım Klomen femera tedavileri aldım bi kez aşılama oldum. bende onlarla 10 kilo aldım sonra ara verdim diyetisyene gittim 11 kilo verdim. Son kez femera denedim olmadı. Sonra 2019 kasımda tüp bebek için bu doktoruma başladım adam önce bi tüp bebek uygulamayalım durum ne takip edelim dedi. Ben hemen başlamak istedim. Tabi embriyolar kaliteli olmadı 3 embriyo kondu tutmadı. Benimde yumurta hücresinde yapısal bozukluk olduğu söylendi eşimde çok çocuk istiyordu sorunun ben olduğumu düşünüp boşanmak istedim. Oda hep anlayışlı olup güzelce konuşup hep beni rahatlattı. Sonra takviyelere başladım. Polip vardı histeroskopi oldum. 2. Tüp bebek denemesinde 3 kaliteli embriyo oldu doktor 3 nü de koymaktan başka çaremiz yok dedi. Ama 3 de tutarsa birinin almak zorundayız dedi. Çok ağladım çok şükür bi tanesi tutundu☺
Evet canım birçoğumuz bunları yaşıyoruz maalesef. Benim ilk transferimde 10 yumurtadan 7 si döllendi ve hepsi orta kalite 3. Gün embriyosu 3 tane konmuştu. Geriye dondurulacak hiç embriyom kalmadı. 2. Tedaviye tekrar başladık bu kez 14 yumurtadan 9 ü döllendi 3 ü a kalite oldu diğerleri yine orta kalite. Geriye hiç dondurulacak embriyom kalmadı. Yaşım geçtikçe durum daha da zorlaşır mı diye doğumdan sonra yumurta mı dondurmayı düşünüyorum ikinci istediğimde işler daha da zorlaşmasın diye.Ohh maşAllah durumlar ne kadar benzer. Benim eşimde hiçbir problem yok ben ileri derece pkosluyum Bende histereskopi oldum yapışıklık sebebiyle bende 21 yada 26 tam hatırlamıyorum yumurta toplandı 4 ü 5. Gün blastokist oldu. İlk transferde biri kondu düştü. Sonra tekrar transfer hazırlığı yaptım ateşim çoktı transfer iptal oldu. Sonra yine transfere hazırlandım 2 embriyo kondu biri çözünürken deformasyon oldu çöpe gitti. O 2 side tuttu ama düştü. Elimde maalesefki embriyo kalmamıştı herşeye baştan başlanacaktı. Neyse çok şükür bugğnümüze Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu mübarek gğnde inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?