2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canin gozunaydin guzel seyler duymussun cok sukur dr hic tahminde falan bulunmadimi ben hic tahmin edemiyorumki hayirlisiyla saglivak kucagimiza almayi nasip etsin yarinda benim kontrolum var bakalim insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun

Amin canım inşAllah kayınpederinede Allah tez zamanda şifa versin sağlıkla torunuyla oynasın inşAllah

Ben de aynıyım canim en son 8+0 da görmüştüm bebeğimi, 12.+2 de çağırdı bir daha. Deli gibi merak ediyorum. 6 gün kaldı ins görmeme.

Maşallah canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de nasip etsin

maşallah subhanallah
Allah'ım sağlık ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

fakat şimdiden neden normal doğum zor olur diyorlar hiç anlamıyorum

: /

bu yüzden işin doğrusu Türkiye de doğum yapmakta korkuyorum iki gebeliğim de günümü geçtim kilo ve boy olarak maşallah iyidirler zor oldu ama imkansız değildi

ve tabi ki de doğum bu öyle laylayom olacak değil doktorlar daha cesaret verici daha ümitli konuşmalı bu konuda : /

Ece0605 gözünaydın. ben e hiç anlamam cinsiyetten ama doktorun tahminde bulunmadı mı? sitede nub teorisi konusu var orda tahmin yapıyorlar istersen oraya ekle

arkadaşlar mesjaları hepsini okudum
Tüp bebek ve benzeri süreçten geçen kardeşlerime
hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah
Zor bir süreç gerçekten
anlayabiliyorum az çok

Canım vala pek anlayamadım doktorun bir tahminde bulunmadımı genelde emin olmasalarda yorumlarlardı. Maşallah bu arada çok çabuk gelişmiş erkek olabilir

Vajınısmus olduğum ıcın canım ben . Yendıgım ay hamıle kaldım alttan muayene oldum ama gerıldım doğum benım ıcın rısk olabılırmıs

Dediğim fitili verdi kullanıcam akşam bakalım becerrbilcemmi

Bndede öyle oldu bazen geliyo bazen beyaz akıntı geliyo arada yrşilimsi geliyo ama bunu tuvalette görüyorum sadece bide hiç koku kaşıntı yok doktorada sormadm daha gidince sorucam normal mi başka birşey mi anlamadm
Bende de şükür kaşıntı yok kokuda öyle çok değil

Vajınısmus olduğum ıcın canım ben . Yendıgım ay hamıle kaldım alttan muayene oldum ama gerıldım doğum benım ıcın rısk olabılırmıs
aa o zaman durum farklı tabi
Rabbim en hayırlı yoldan kavuşmayı nasip etsin inşallah

Cok sukur canim tebrik ederim.Sizde 1ci kan degeri kac cikmisdi?Ben yaptirdim bugun 10 cu gun 18 cikti
Ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım erken olgunlaştı ve erken çatladı yumurta. Adeti bir gün gece 400 küsür çıkmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…