2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba hic uzulmeyin arkadasımda tup bebekle hamile kalmisti 10.gun 20 falandi cok üzüldu olmadi diye ama iki gun sonra gittiğinde kat kat artmisti iki gun donrs tekrar yaptirin umarim kat kat artar degeriniz
InsaAllah canim umutlandirdin bir az beni cok sag ol.Bende bugun kan verdim 18 cikti

Ilk olcum canim evet.2 gun sonra tekrar ver dedi doktorum.Ama ben kac gundur hiss ediyordum.mide bulantilarim durmusdu zaten kec gundur
Olur mu kuzum bu değere mide bulantısı başlar mi ki zaten dur hele Allahın izniyle değerin artar ve sağlıkla kavuşursun. Herkesin ilk değeri ayrıdır. Senin mide bulantın yüksek ihtimalle psikolojik olmuştur zaten transfer sonrası

Yok canim.Ilk gunden vardi.Hemde test transferin 6ci gunu 2 cizgi cikti.Simdi 2ci cizgi daha silik evvelkine baktigimda(((

Yok canim.Ilk gunden vardi.Hemde test transferin 6ci gunu 2 cizgi cikti.Simdi 2ci cizgi daha silik evvelkine baktigimda(((
mide bulantısı yaşama sebebin tamamen ilaçlarından. normalde 6.hafta sonrası başlar mide bulantısı.
değerin eğer 5.gün embriyosuysa biraz düşük çıkmış. 3.gün embriyosuysa olabilir. önemli olan 2 gün sonraki artış.

Kuzum olsun sen yine bolca dinlen ve iki gün sonra değer artmış mi ona bak onu önemseyen şimdiden yıpratma kendini

5 gun embriosu canim.Bende hamilelikte gogus hassasiyyeti oluyor hep.bundada vardi ilk gunler.simdi o da yok.idrar tesri de silik cikti sonraki.o uzden umudumu kaybettim ben

Donmuş embriyo transferimiydi yoksa taze transfermiydi canım. 6. Gün test bana biraz erken geldi. Bende 2 kere tüp bebekle hamile kaldım ama 12. Gün 226 ydı beta hcg ikisindede hemen hemen aynı betalarla öğrendim 2 gün sonra tekrarladım 2 kat arttı sonra düşük oldu ama mide bulantısı gibi belirtilerim olmadı sadece ikizlerde bulantım erken başladı ama o zamanda hamile olduğumu öğreneli çok olmuştu. Birde benimki dondurulmuş 5. Gğn embriyosuydu. Transferin 6. Günü bulantı için bana erken gibi geldi Bende MelodiminEsi gibi psikolojik olabileceğini düşünüyorum

Evet tup bebekle kaldim 3.tedavide rabbim nasip etti evet canim ara vermiştim her seferinde %50 şans verip sonra negatif olunca bende psikoloji falankalmamisti kendimi işe vermistim buralarada girmedim sonra tekrar basladik nasip 2020 ymiş canim ya cok sevindim gercekten rabbim kucagimiza almayida nasip etsin

Masallah masallahdesene tombul bir bebek geliyor

Ay maşallah kuzuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…