Merhaba hic uzulmeyin arkadasımda tup bebekle hamile kalmisti 10.gun 20 falandi cok üzüldu olmadi diye ama iki gun sonra gittiğinde kat kat artmisti iki gun donrs tekrar yaptirin umarim kat kat artar degeriniz
Olur mu kuzum bu değere mide bulantısı başlar mi ki zaten dur hele Allahın izniyle değerin artar ve sağlıkla kavuşursun. Herkesin ilk değeri ayrıdır. Senin mide bulantın yüksek ihtimalle psikolojik olmuştur zaten transfer sonrası
Olur mu kuzum bu değere mide bulantısı başlar mi ki zaten dur hele Allahın izniyle değerin artar ve sağlıkla kavuşursun. Herkesin ilk değeri ayrıdır. Senin mide bulantın yüksek ihtimalle psikolojik olmuştur zaten transfer sonrası
mide bulantısı yaşama sebebin tamamen ilaçlarından. normalde 6.hafta sonrası başlar mide bulantısı.
değerin eğer 5.gün embriyosuysa biraz düşük çıkmış. 3.gün embriyosuysa olabilir. önemli olan 2 gün sonraki artış.
mide bulantısı yaşama sebebin tamamen ilaçlarından. normalde 6.hafta sonrası başlar mide bulantısı.
değerin eğer 5.gün embriyosuysa biraz düşük çıkmış. 3.gün embriyosuysa olabilir. önemli olan 2 gün sonraki artış.
5 gun embriosu canim.Bende hamilelikte gogus hassasiyyeti oluyor hep.bundada vardi ilk gunler.simdi o da yok.idrar tesri de silik cikti sonraki.o uzden umudumu kaybettim ben
Donmuş embriyo transferimiydi yoksa taze transfermiydi canım. 6. Gün test bana biraz erken geldi. Bende 2 kere tüp bebekle hamile kaldım ama 12. Gün 226 ydı beta hcg ikisindede hemen hemen aynı betalarla öğrendim 2 gün sonra tekrarladım 2 kat arttı sonra düşük oldu ama mide bulantısı gibi belirtilerim olmadı sadece ikizlerde bulantım erken başladı ama o zamanda hamile olduğumu öğreneli çok olmuştu. Birde benimki dondurulmuş 5. Gğn embriyosuydu. Transferin 6. Günü bulantı için bana erken gibi geldi Bende MelodiminEsi
gibi psikolojik olabileceğini düşünüyorum
Aa gerçekten mi. Kısmete bak bende senin adına çok sevindim canım. Hayır tüp bebekle hamile kalmadım femara ve ovitrelle ile hamile kaldım canım. Sen nasıl hamile kaldın tekrar o zamandan beri benm gibi ara mı verdin
Evet tup bebekle kaldim 3.tedavide rabbim nasip etti evet canim ara vermiştim her seferinde %50 şans verip sonra negatif olunca bende psikoloji falankalmamisti kendimi işe vermistim buralarada girmedim sonra tekrar basladik nasip 2020 ymiş canim ya cok sevindim gercekten rabbim kucagimiza almayida nasip etsin
Kızlar doktordan geldım . Kalbı çok şükür yeniden dınledım haftaya ıkılı test yapılacak tekrar çağırdı . Bugun bebege baktık bayağı oluşmuş organları hareket edıyordu ayaklarını dans ettırdı resmen görmeniz lazım sızde gıdın bakın bebgınıze çok güzel bir duyguydu . Bebegı ılk defa gördüm ben bir aydır doktora gıtmıyorum. Koronadan dolayı . Olması gerekenden uzun ve kilolu dedı . Yanı bebegı büyük gördü ıkı hafta önde dedı . Adet tarıhıne göre . Onun harıcınde büyük dogar dedı normal doğum zor olabılır ama ıstersen yıne olur dedı . Medıcıne hastanesıne gıttım ıstanbul Bagcılar . Size bebeısımı göstereyim teyzeleri
Kızlar doktordan geldım . Kalbı çok şükür yeniden dınledım haftaya ıkılı test yapılacak tekrar çağırdı . Bugun bebege baktık bayağı oluşmuş organları hareket edıyordu ayaklarını dans ettırdı resmen görmeniz lazım sızde gıdın bakın bebgınıze çok güzel bir duyguydu . Bebegı ılk defa gördüm ben bir aydır doktora gıtmıyorum. Koronadan dolayı . Olması gerekenden uzun ve kilolu dedı . Yanı bebegı büyük gördü ıkı hafta önde dedı . Adet tarıhıne göre . Onun harıcınde büyük dogar dedı normal doğum zor olabılır ama ıstersen yıne olur dedı . Medıcıne hastanesıne gıttım ıstanbul Bagcılar . Size bebeısımı göstereyim teyzeleri