2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım amin bu sefer yüzümüz gülsün inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım çok çok sevindim senin adına

Donmusdu canim evet.Donmus olmasaydi ben de catlatma ignesinden dolayi cikiyor derdim testde 2ci cizgi
Bak o kadar süre beklemişsin iki gün daha bekle kuzum Allah büyüktür
Baska carem yok zaten

Gözün aydın Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar ben gectigimiz kasim ayinda demirden elimi yaraladim diye tetanoz asisi olmustm bana da yaparlar mi sizce
arkadaşlar bu tetanoz aşısı neden yapılıyor gebelikte?
ben yurt dışında yapıldığını hatırlayamadım iki gebeliğimde de
Düşünüyorum ama

Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah
ikinci çizgi hala görünüyor net bir şekilde
iyi düşünelim inşallah
Amin insaAllah canim.Sonuncu testi az once yaptim.bir az rengi koyulasmis qalibainsallah tutunur canim.siz de sag salim kucaginiza alin bebeginizi insaAllah

4. Ve 5. Testte ikinci çizgi gayet belirgin canım 2 ve 3 te silik evet ama sonra tekrar belirginleşmiş bilemedim ben kan testine güvenirim 2 gün sonraki artışa bak bence. İdrar testleri bazen yanıltıcı olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Hamileliğini beta hcg si senin gibi değerlerde olduğunu öğrenip sağlıklı arttığını gören insan çok var

Evet canim bencede oyle.InsaAllah tutunur.Hakkimizda hayirlisi.Tesekkur ederim canim.siz de sag salim kucaginiza alin bebeslerinizi insaAllah hepiniz

Sonuncu testi az once yaptim.sanki bir az koyulasmis gibi.yoksa benmi kafayi yiyorum artik
Onlar önceki günler yapıldığı için kurudukca rengi de kaybolabilir canım, son testin gayet güzel pembe çizgi belirgin. kan testi en sağlami, ıki gün sonra değerin çok çok güzel artar inşallah

Onlar önceki günler yapıldığı için kurudukca rengi de kaybolabilir canım, son testin gayet güzel pembe çizgi belirgin. kan testi en sağlami, ıki gün sonra değerin çok çok güzel artar inşallah
Amin canim benim.insaAllah.cook tesekkur ederim canim.insaAllah oyledir

Kizlar ben gectigimiz kasim ayinda demirden elimi yaraladim diye tetanoz asisi olmustm bana da yaparlar mi sizce
yaparlar munhtemelen cunku 2 doz yapılıyor diye hatırlıyorum

İlk doz gebeliğin 16.haftasında, 2.doz ilk dozdan en az bir ay sonra, 3.doz 2.dozdan en az 6 ay sonra 4.doz 3.dozdan en az bir yıl sonra 5.doz 4.dozdan en az bir yıl sonra

grip asısı da öneriliyor gebel,ikte ama asıya ulasmak zor su donemde ben yaz sonu yaptırırım diye dusunuyorum.

Kaç doz bu böyleeee

Sonuncu testi az once yaptim.sanki bir az koyulasmis gibi.yoksa benmi kafayi yiyorum artik
Bu kadar stres yapmana gerek yok kendini oyala 2 gün sonra iki katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir sürekli test yapman da değiştirmeyecek beklemek zorundasın malesef heyecanlı ama zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…