2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım maşallah çok sevindim senin adına sağlıkla doğsun inşallah

Donmusdu canim evet.Donmus olmasaydi ben de catlatma ignesinden dolayi cikiyor derdim testde 2ci cizgi

Baska carem yok zaten
Ben 2 kez tüp bebek yaptırdım. 6. Gün çok erken çoğul gebelik olursa bi ihtimal idrar testinde çıkabilir. Ki idrar testlerine çok güvenme. benim 9. Gün yok denecek gibi silik çıktı ama hamileydim. Şimdiden moralin bozup etkilenme ondan hamileysen eğer şuan stres bebeğin için iyi olmaz. Öncelikle umutlu ve moralli olacaksın.

Bende dr a gittim bulantilar için onzyd verdi yarim tablet aldım ve 5 dk da kesti bulantılarımı bebegimde iyi haftasiyla uyumlu cinsiyeti göremedik malesef bir ay sonra ya kaldi
onzyd bugun kullandim ben 1tane kullandim
Kusma olmadi ama bulanti mide eksimesi
Tad olayi bende yine yok

Insa
llah oyledir canim.Bende bugun 18 cikti degerim 5-76 referansi 3 haftalik gebelige uyqun amma cok az deger.insallah katlanirsende saglikla kucagina al insallah canim

Insa

llah oyledir canim.Bende bugun 18 cikti degerim 5-76 referansi 3 haftalik gebelige uyqun amma cok az deger.insallah katlanirsende saglikla kucagina al insallah canim
Az çok takılma iki kat artış önemli her kadında değişir bu durum. Moral bozma en önemlisi moral. İnş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…