2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar,

ikili tarama test temiz çıktı. Darısı tüm annelere olsun inşallah :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ay cnm ne güzel ya bende hala yaptırmadım hatta kalp atışını dahi duyamadım sadece 5 haftalıkken keseyi gördüm sonra salgında dolayı korkudan gidemedim allaha emanetiz inş sağlıkla gelişir bebeğim

Insa

llah oyledir canim.Bende bugun 18 cikti degerim 5-76 referansi 3 haftalik gebelige uyqun amma cok az deger.insallah katlanirsende saglikla kucagina al insallah canim
İnşallah hayırlısıyla katlanır canım iki gün beklemek zor ama dikkatini dağıtacak bişeyler yapmaya çalış

Ikılı testımız hepımızın temız çıksın ınsallah temız çıkan arkadaşım çok sevındım saglıkla gelsın bebegın

Erkeğe benzıyor dımı ya bu tombık cınsıyet en merak ettıgım şeylerden bırı vallahı ne yalan soylım

Eklentiler

• 7EF110E5-0911-403F-BFD7-C60D77C6B6B6.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 35
Hakliisn ağzımızın tadi gelse keske
Bulanti bitmiyor ama gözümün önü acildi canım evimin işini yaptım biraz 3 gundur zirve yapmıştı kusma olmuyor ve bulantimi dayanılır hale getirdi
Ben kendimi 12ye gore hazirlamistm ama bizi. 16ya kadar fln surucek sanirim kizlar cogu insan boyle soyluyor.. kendimi ona gore hazirlamaya calisiyorum

agzimin tadini istiyorum geri
Ben de kaç gündür çook kötüyüm az yememe rağmen ne yesem midem ağzımda dolanıyorum tuvalete gider gitmez de, bildiğiniz tazyikli çıkarıyorum. Hiç bu kadar ağır olmamıştım. Eşime iftar hazırlamak için kalkıyorum ama zorla, yüzüm ekşi ekşi iftar hazırlıyorum ağzımın tadı yok, bulantı hep var. Allahım geçse artık keşke ya. Prilam almıştım o da 5-6 gün işe yaradı artık yaramıyor ben aynı devam kusmalara

onzyd ictim buugn prilam faydaetmiyir artik
Bulantim azaldi ama surekli öğürtu var

onzyd ictim buugn prilam faydaetmiyir artik
Bulantim azaldi ama surekli öğürtu var
Ben de kendime nazar ettim bugün 11+0 haftalığım ama fenayım ayağa kalkamadım bulantıdan sana hak verdim valla Allah yardımcın olsun canım ki ben senin olduğunun yarısı kadar bile kötü olmadım

Ben de kendime nazar ettim bugün 11+0 haftalığım ama fenayım ayağa kalkamadım bulantıdan sana hak verdim valla Allah yardımcın olsun canım ki ben senin olduğunun yarısı kadar bile kötü olmadım
ah sorma cok zor
Annem 3çocukta birkere kusmamis
Kimse anlamiuor bnei
Yediigmden tad alamiyorum

Bende aynıyım senin gibi 3 haftada 2 kg vermişim bile. Hergün kusma mide bulantısı . Prilam bendede işe yaramıyor 3 e cıkartıcak doktor normalde 2 içiyordum yatmadan.
onzyd kullandim prilami bıraktım daha ii geldi simdilik

Erkeğe benzıyor dımı ya bu tombık cınsıyet en merak ettıgım şeylerden bırı vallahı ne yalan soylım
Hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla görmüşsün darısı bize tombik çok tatlı görünüyor tombiş toparlak olursa kız, ince uzun gibi olursa erkek derler ama bilemem tabi gönlünden ne geçiyor ilk bebiş mi

Bulantılar artık benim de azaldı baya kızlar ama iştah geldi bu sefer zaten kilo var kontrollü yemek lazım
Yavaş yavaş sizin de geçecek bulantısı olan arkadaşlarım, bu günleri hatıra olarak anacaksınız bebişler doğunca

Evet canım çok ısrar ettim ama coraspin dahi vermediler sanırım heterozigot diye vermediler memorial tüp bebek topuginde de arkadaslarla yazisiyorduk o merkez vermiyor

Eklentiler

• 20200427_212540.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 24
Ben yan binadaki görümceme gidiyoeum sanki maraton koşmuşum gibi mahvetti bu korono bizi
Valla şöyle evde sıkı bir egzersiz programı uygulamak lazım da doktoruma da sormadım bir sıkıntı olur mu diye sorunca başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…