2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende bugün gittim canım ben hast yaptırdığım için tahlil yapmadılar tetonoz aşısı için gün verdi tansiyon kiloma baktı o kadar.

Telaş etme canım onlar arayıp buluyorlar zaten illa ki

Ben de aynıyım canim en son 8+0 da görmüştüm bebeğimi, 12.+2 de çağırdı bir daha. Deli gibi merak ediyorum. 6 gün kaldı ins görmeme.
Azıcık kalmış senin hayırlı haberlerle gel inşallah :) en çok merak ettiğim de bazı kişilere 12. Haftada tahminde bulunabiliyoruimuş doktor cinsiyet konusunda acaba bana da olur mu çook merak ediyorum

Arkadaşlar ben tetonoz aşısını haftam geldiğim de doktorla bi tegitlesecegim. Içinizde benim gibi rahim ağzı yetmezliği sorunu olan varsa tetonoz aşısı pek vurulmuyormus erken doğuma sebep old okudum ne kadar doğru old bilmiyorum tabi

Mide bulantısı ve kusma yaşayanlar hep sabah mı yaşıyor? Benim akşam yemeğinden sonra oluyor ne yediysem çıkıyor boşuna yiyorum resmen

Kızlar geçen hafta birden bulantılarım kesildi demiştim, geri alıyorum. 7-8 günlük rahatlığın ardından önceki gece yine başladıııı şiddetli kusma yok ama geçmeyen bulantı hissi, tiksinme ve hayattan soğuma aynen devam. Ara ara şiddetlenip hafifliyor, elimde tüm bulantı hapları var henüz hiç birini kullanmadım şiddetli kusmadığım için. Bir kaç kez premesis plus almıstım o da pek etkili olmayınca kendi halimde idare ettim bunca zaman. Özellikle akşamları bulantı oluyor bende bir de midem boş kalınca ama canım hiç bir şey yemek istemiyor, çubuk krakerden bile iğreniyorum artık

Sonuncu testi az once yaptim.sanki bir az koyulasmis gibi.yoksa benmi kafayi yiyorum artik
Canım en iyisi kan testi. Ben adetten üç gün önce erken gebelik testinde silik çizgi görüp gitmiştim doktora. Doktor hem beta hcg baktı hem de progesteron. Progesteron a bakarsan rahim içi gebelik mi onu anlıyor sanırım. Ya da bebeğin tutunmasının ihtimaline bakıyor. Bana rahim içi normal gebelik olduğunu düşünüyorum yine de progesteron verelim dedi. Daha önce kimyasal düşük geçmişim olunca. Bence doktoru ihmal etme

Valla şöyle evde sıkı bir egzersiz programı uygulamak lazım da doktoruma da sormadım bir sıkıntı olur mu diye sorunca başlarım artık
Ben hamilelikten önce haftanın 4 günü evde 2 günüde salonda pilatese gidiodum inanılmaz faydasını görmüştüm ama hamilelikte o hareketleri hayatta yapamam hamilelik pilatesi lazım birde zaten ilk 3 ay spor önermiyorlar ben sordum bnm doktorum sadece yürüyüş yap gerisi boş dedi

Bende hiç mide bulantısı çekmiyorum diye hava atıodum etrafa büyük konuşmuşum gece 4.30 dan beri bulantı yüzünden ayaktayım. İstifra olmadı ama ağzımın içi tükürük dolu sanki her an çıkarıcam

Aa öyle mi dedi o zaman ben de evde kendi çapımda yürüyüş yapayım sadece bi sıkıntı olmasın aman herşeyi kafamıza takar olduk zaten

Ayyy hadi inşallah sağlıcakla gelsin minnoşlar senin hamilelik nasıl geçiyor? Bulantılar VS var mı?
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım benim genel olarak iyi geçiyor Allah a şükür ara sıra mide yanması falan oluyor ama öyle çok bi bulantı kusma falan olmadı. Bende sadece sabırsızlık var günleri sayıyorum ultrasonda bebeğimi görebilmek için sağlıkla gelsinler önemli değil ama cinsiyeti çok merak ediyorum:) sen ne durumdasın

Aa öyle mi dedi o zaman ben de evde kendi çapımda yürüyüş yapayım sadece bi sıkıntı olmasın aman herşeyi kafamıza takar olduk zaten
Benim eski tüp bebek doktorumda sadece açık havada yürüyüş vermişti şimdi malum çıkamıyoruz dışarı evde yüricez mecbur

Kızlar aileleriniz dışında kimler biliyor hamile olduğunuzu söylediniz mi ve ya aileleriniz başkalarına söyledi mi ? Galiba annem sevincinden söylemek istiyor birilerine ama ben engelliyorum korkumdan hani 3 aylık olmadan söylenmez falan diye şeyler okudum da

Benim midem bulanıyor saat 2 gibi başlıyor. Bişiler yiyorum sürekli geçiyor ama. Akşam yemeğini çok zor yiyorum özellikle balık ve et hiç istemiyor midem ama hiç bir yediğimi çıkarmadım. O sebeple çok kötü geçiyor diyemem razıyım bu durumlara yeter ki sağlıkla gelsin minnoş cinsiyeti ben de çok merak ediyorum, ailem erkek diyor biz kız diyoruz. Alakası yok muhtemelen batılmama ben hep ekşi yiyorum ve canım ekşi istiyor. Bu rivayete göre kız olabilir ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler erkek olursa öğrenecek çok şeyim var hiç erkek bebek yok etrafımda. Kıza alışığım ama bir ay sonra kontrol var, belki biraz belli olur ne dersin?

Ilk bebıs canım sende gıdınce at fotosunu mınıgının hepımız burda aıle olduk çok güzel ıcımızı dokuyoruz . Benim hiçbir tahminim yok herhangi gönlümden geçen bir şey de yok ama bakalım sağlıklı olsun yeter

Canım benim aile dışında kimse bilmiyor. Kimse kimseye söylemeyecek. Zaten ben elime öğrendikten iki hafta sonra, bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra söyledim. Ailelere de ikinci kontrolden sonra söyledik 9+2 deyken doğurup söyleseydin diye dalga geçtiler hatta ben bütün kontrollere tek başıma gittim, doktor odaya tek alıyor diye. Annem sen doğuma da tek gidersin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…