2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kendi ailem ve eşimin ailesi biliyor onun dışında iş arkadaşlarım biliyor borde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım var onlar biliyor .Akrabaların henüz bilgisi yok benim ailemde öyle ne zaman soyliycem deyip duruyor

Bende kimseye söylemiyordum ama idari izin alabilmek için 6.Haftada gebelik raporumla dilekçe vermek zorunda kaldım müdürüm kaşlarını çatıp baktı iş yerim böylece öğrendi. Bu süreçte evde oluncada etrafımdaki herkes anladı zaten

Valla benim kayınvalidem sağolsun kız kardeşine söyledi artık tüm malatya ve beşiktaş-dikilitaş hamile olduğumu biliyor. Ama ben 8 yıllık evliyim ve herkes benden bebek haberi bekliyor. O yüzden kalp atışını duymadan kimseye sölemedik şimdi herkesden dua isteyerek söylüyoruz. Herkeste ediyor Allah razı olsun yer gök dua üstüne kurulu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorlar o bile yetiyor. 2 düşüğüm var çünkü millet artık doğurmadan hamile kaldığıma inanmıcak

Allah yardımcın olsun canım birkaç gün bulandı da çekilecek gibi değil çok zor . Benim iştahım yerimde maşallah diyeyim bence de alakası yok herhalde ya çünkü ben en başta sürekli tuzlu ve ekşi yiyordum tatlı görünce bile midem bulanıyor su ama bir haftadır falan tatlılara karşı iştahım arttı bakalım görelim inş doğru muymuş yanlış mıymış tekrar tartışırız burada belki belli olur ya içime doğuyor benim inş hemen öğreniriz senin karnın falan hiç belirginleşti mi benim kocaman oldu karnım gazdan muhtemelen bebeği falan hiç hissetmiyorum

Hadi ya iyi dayanmışsın canım kalp atışına kadar ben eşimin ailesine söyletmedim kalp atışına kadar ama kendi annemle ablama söylemiştim dayanamayıp

Evet ağzından kaçıracak diye korkuyorum sorup duruyorlar diyor ne zaman doktora gitcen bida ne zaman söylücez diyor bilemedim ben de söyleseler mi acaba

Canım seninki baya ortaya çıkmış zaten koronadan dolayı

Maşallah sana o zaman ne güzel ben tatlı hiç yemiyorum canım istemiyor. Belli olsun yazarız buradan. Zaten herkesin hemen hemen aynı haftalarda belli olacak 12 den itibaren tahmin edebiliyorlarmış doktorlar ama 15-16 hafta arası net oluyor sanırım karnım şişmesi, daha doğrusu ben biraz göbek yapmıştım çünkü bebiş ten önce bir kere klomen tedavisi oldum, bir kere aşılama, bir defa da laparoskopi ve histeroskopi oldum. Kullandığım ilaçlar ve hareketsizlik göbek yaptı ondan karnım zaten vardı ama bir şişkinlik var bende de 4-5 aylık gibi şişkinliğin üstesinden gelemedim

Hadi ya iyi dayanmışsın canım kalp atışına kadar ben eşimin ailesine söyletmedim kalp atışına kadar ama kendi annemle ablama söylemiştim dayanamayıp
Çok zor dayandım ama dayandım, bir daha kimyasal fln olursa üzülmesin diye bekledim. Sevincimiz yarım kalmasın istedim ama zor oluyor dayanmak. İyi yapmışsın canım kalbi bekleyin ki daha güzel oluyor o zaman hatta ben kalp atışını kameraya aldım sen de öyle yapabilirsin doktorun müsaade ederse

Ah o kayınvalideler dayanamıyorlar mı acaba söylemeden inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi . Ee aman boşver inanmasınlar doğunca korona geçmiş olursa görürler artık

Benim de büyük ihtimal kendi göbeğim ama ben onu yine de bebişim diye seviyorum inş geç kalmadan erkenden öğreniriz senin ultrasonda nasıldı peki tahmin yöntemi varmış ya benim bebek sağ taraftaydı kesede . O yönteme göre kız çıkıyor ama çin takvimine bakınca erkek çıkıyor

Evet o sonradan aklıma geldi eşimi içeri almadılar kalp atışını duyunca ağladım o kadar duygusal bir andı ki keşke kayıt etseydim de eşime dinletebilseydim bir sonraki ravdeumda yine almazlarsa öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim

Canım seninki baya ortaya çıkmış zaten koronadan dolayı
Aynen canım en büyük şoku müdürüm yaşadı kurumda 3 kişi bebek için ücretsiz izinde. 2 tane yeni hamile haberi duyunca adam kalpten gidecekti bi kişi öğrenince bizim kurumda herkes öğreniyor zaten

Ben o yöntemlere bakmadım hiç bilmiyorum. Ultrasona girmeden doktorun odasına girmeden bir sürü sorum oluyor hatta telefona yazıyorum, ultrasonda o kadar mutlu oluyorum ki tek kelime sormadan çıkıyorum sonra vah tüh diyorum ama her sefer böyle oldu. Sağda mı solda mı sormadım hiç

Eşler giremiyor yazık ama ya, herkes bu anları dört gözle bekliyor ama sağlık açısından. Yaza gelen kontrollere girebilirler belki

Aynen canım en büyük şoku müdürüm yaşadı kurumda 3 kişi bebek için ücretsiz izinde. 2 tane yeni hamile haberi duyunca adam kalpten gidecekti bi kişi öğrenince bizim kurumda herkes öğreniyor zaten
Bu aralar hamilelik artmış galiba ben de doktora gittiğimde bu aralar yeni gebelikle gelen çok var falan dedi noluyoruz ya demiştir müdür de

Benim gittiğim merkez o konuda çok iyi ya. Benim muayene olduğum odanın yanında bi yer var orda da ekran var. Hemşire ordan tüm talimatları yapılacakları not ediyor. Eşim de orda oturup herşeyi görüyor. Ordan telefona herşeyi kaydediyor bende ilk kalp atışını duyduğumda ağlamamak için zor tuttum kendimi. aklıma ağlarsam elimi yüzüme götüreceğim geldi Koronadan korktuğum için eve gelip görüntüyle ağladım

Doğru söylüyorsun canım migde bulantısı ara ara geliyor hayattan soğuyorum bazen çok iştahlı olup doymuyorum bazen herşey kokuyor kötü geliyor ağzıma. Bizde sonra borcumuzu veririz inşallah
Kaçıncı haftada bitivek bu durum bılen varmı?? Cidden tadımız tuzumuz kalmadı bende 12 bitti 13 e girdim ama mide yanması bulantı devammm... gaviscon içmeyi dusunuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…