2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı şekilde ben de kağıda yazıyorum sevinçten kağıdı cebimden çıkarmadan çıkıp gidiyorum ben sordum doktor öyle bişey olmaz ilk zamanlar ortadadır kese sonra büyüdükçe bebek sağa meyillenir dedi ama buradaki teorilere göre ultrason fotosuna göre tahmin canım . Ultrason görüntüsünde bebek sağdan girmiş gözüküyorsa kız falan diyordu onu dedim ben de eşim de kalbi falan duymadığı hareketlerini göremediği için diyor ki korkarım ki ben bu işin sonuna kadar sadece ödeme kısmında buluncam galiba

Tabiki atarım canım daha iki hafta var kontrole gitmişken ikili test de yaptırırım bakalım. Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza hepimiz

Hadi yaa süpermiş gerçekten neresi orası canım hangi şehirde sin İstanbuldaysan isim alabilirim çok hoşsun ya o an aklına korona mı geldi ben tamamıyla unutmuşum

Ay çok iyiymiş ödeme de önemli ben kesenin şekline göre bakayım dedim, öyle yazılar da var ya, bir görüntüde fasulye gibi kese diğerinde yuvarlak pek bir yere varamadım mecbur bekleyeceğiz, cinsiyeti nasıl söylesem diye düşünüyorum ben şimdiden cinsiyet partileri var ya, balonlar konfetiler renkli kremalı pastalar. Ama virüs nedeniyle belki biraz zor ama bir aya belki virüs azalır da ailemle yüz yüze iken söyleyebilirim

Hadi yaa süpermiş gerçekten neresi orası canım hangi şehirde sin İstanbuldaysan isim alabilirim çok hoşsun ya o an aklına korona mı geldi ben tamamıyla unutmuşum
Bursadayım canım ben Jinemed e gidiyorum. Evet koronanın ilk çıktığı zamandı çok korkuyodum bebeğime bişi olur diye paranoyak olmuştum bu arada kese ortada olur demiş doktorun ama benim doktorum 6. Haftada bebek sağ tarafta tutunmuş dedi bana sağda duruyor bebeğim

Bulanti bitmiyor ama gözümün önü acildi canım evimin işini yaptım biraz 3 gundur zirve yapmıştı kusma olmuyor ve bulantimi dayanılır hale getirdi
Benimde 1 haftadir cok kotu yemek yersem bi turlu canim hic istemiyo acken kusamiyorum cok zorluyorum kendimi yarin kontrolum var ilac isteyecem insallah iyi gelir veya en kisa zamanda kusmamiz gecer

Benimde 1 haftadir cok kotu yemek yersem bi turlu canim hic istemiyo acken kusamiyorum cok zorluyorum kendimi yarin kontrolum var ilac isteyecem insallah iyi gelir veya en kisa zamanda kusmamiz gecer
Onyzd isimli ilaç bulantıyı kesiyor kusma da daha az oluyor

Kızlat merak ediyorum mide yanmasında gaviscon kullanan varmı!????
Canım benimde reflum var doktorum gaviscon yada rennie kullanabilirsin demisti esim rennie olani bulmus cok rahatsiz oldugumda aliyorum prospektuste gebelikte kullanilabileceği yaziyor

bende sabah aldim 1tane
Aksama ksutum
Oncede enaz abartısız 6kere kusuyrodum
Benimde günde bire düştü bu hapla. Önceden sürekli öğürerek geziyordum. İkindi vakti içsem akşam kusmasına daha iyi gelir mi acaba sanki sabah kusmam gibi geliyor

Benimde günde bire düştü bu hapla. Önceden sürekli öğürerek geziyordum. İkindi vakti içsem akşam kusmasına daha iyi gelir mi acaba sanki sabah kusmam gibi geliyor
ben sabah icmesem duramam
Ogurtum hic gecmedi
Ozlelikle hap icerken kusuyorum

Kiz bende Malatyadayim senin hamile oldugunu duydum benimde isyerimde kimse bilmiyordu fakat goturdugum raporda herkes duymus oldu kustugumda agzimda sekerli bi tad kaldigi icin sekerli seyleri yiyemiyorum sagolsun teyzos bugun biseyler gondermisti eksi seyler adini soylimiyim aldim yemeye basladim esimde tatli getirmis bunlari ye diyo Rabbim hakkimizda hayirlisini ve sagliklisini gonlumuzdekini nasip etsin
Gavisconu kullaniyorum ama cok ise yaramiyo bende yarin ilaclari degistirecem burda kusan arkadslarda cogunlukta insallah en kisa zamanda gecer

İyi geceler arkadaşlar benim m de bulantım vardı biraz azaldı şükür ama bu sefer de baş ağrısı başladı inanılmaz bişey benim normalde hiç baş ağrım olmazdı birkaç gündür dayanamıyorum sizler de var mı bu ağrıyı yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…