2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
arkadaşlar bu tetanoz aşısı neden yapılıyor gebelikte?
ben yurt dışında yapıldığını hatırlayamadım iki gebeliğimde de
Düşünüyorum ama
Sezeryan fln olman gerekirse yada normal doğumda bir alet lullanmaları gerekirse sıkontı olmasın diye vuruluyor cnm ben işk gebeliğimde 3 doz olmuştum 5 e tamamlayalım dedi ana sağlıktaki hemşire sonra 10 15 yıl koruyormuş

İyi geceler kızlar çok giremiyorum malum evde ödev eba falan birde Bulantılar ramazan hersey üst üste geldi. Yarın hayırlısıyla ikili test için gideceğim çok heyecanlıyım diğer 2 kontrolde virüs korkusuyla bebeğimin ultrason fotosunu bile istemeyi unuttum. İlk defa babasida görecek. Daha önceki kontrollerde sürekli gitme hastaneler tehlikeli virüs var dese de ben gittim ve eşime gelince söyledim. Bu sefer beraber gideceğiz inşallah. Sizler iyi misiniz? Benim Bulantılarım geçti gibi ilaç kullanıyorum ama sanırım 3 gün sonra bırakırım denerim eğer iyiysem boşuna içmenin bir anlamı yok. Birde gün içerisinde aşırı kasık ağrım vardı şimdi iyiyim çok şükür.

Haaahahah dedim bütğn malatya duydu diye benimde midem çok yanıo kontrolde sorucam bakalım

Canım benım yarın ınsallah her şey ıstedıgın gbı geçer benı de on gün sonra çağırdı ıkılı teste

Progesteron soylemedi canim.daha omce bos gebelik yasadim.ayni belirtiler sanirim

Kızlar hamilelik için bir uygulama kullanıyorum gün gün güzel makaleler oluyor. İlk üç aydan sonra sırt üstü yatmaktan kaçının sırt üstü yatınca rahminize binen ağırlık bağırsaklara bazı kan damarlarına baskı uyguluyormuş Buda tansiyonda dalgalanmalara sebep oluyormuş. Yan yatmalar kan akışını hızlandırıp bebeğe oksijen gitmesinde faydalıymış. Tansiyonum düşüyor diyen arkadaşlar buna da dikkat edin

ah çok teşekkür ediyorum
inşallah bende geç kalmadan gideyim
ama hamilelikte üç doz fazla değil mi acaba ya
inşallah öğreneyim bende ney nasıl diye çok sağol

inşallah iyi haberlerle gelirsiniz yarın
fakat benim bildiğim içeriye sadece gebe olan kişi girebiliyor
acaba her hastane farklı mı uyguluyor bilmiyorum
ben en son gittiğimde babalar dışarda beklemek zorunda idi
Ola ki giremez ise eşin üzülmeyesin

Ben kendimi 12ye gore hazirlamistm ama bizi. 16ya kadar fln surucek sanirim kizlar cogu insan boyle soyluyor.. kendimi ona gore hazirlamaya calisiyorum
Ya ben güya Prilam kullanıyorum ama bugün yemek pişirirken kokudan ötürü mu bilmiyorum ama bir öğürtü ile lavaboya bir koştum.. midem yine fena

Hayırlı sahurlar
Ben vitamin ilaçlarını aldığımdan beridir biraz kusma durumum iyi yani günde 3-4 defa kusuyorsam bu 2 yada 1 kese düştü ama şimdide koku hassasiyetimi çok arttı herseyin kokusunu fazla fazla almaya başladım bu durum ne zaman geçer acaba

Bende salçalı yemeklerden tiskindim diyebilirim canım bu gün biraz soğanlı yemekler yaptım baya bir kötü oldum mutfağa giremiyorum hayırlısı bende yoğun ekşi tatlı isteğim yok zaten ilk çocuk olduğu için fazla bir deneyimimde yok malesef canım

Bayanlar sağ böbrekte sızlama gibi ağrım var doktorun daha önce yazdığı kullanmadığım urocare diye bir ilaç var munorol un eşdeğeri onu içtim. İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı bu böbrekteki sızlama dan başka belirtim yok gibi

onzyd ictim buugn prilam faydaetmiyir artik
Bulantim azaldi ama surekli öğürtu var
Canım ben Onzyd muadili zoframla başlamıştım. 7-8 gün etki etki sonra fos. Ama yarın hafif bir kahvaltı edip Onzyd içebilirim o da var evde almıştım ne olur ne olmaz. Artık eşim acıyor halime adam görünce üzülüyor gerçekten çok zor ya. Kusup uyuyorum sonra kalkıyorum midem gene kötü. Su içtim şimdi o bile fazlalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…