Gözün aydın canım
Ay cnm ne güzel ya bende hala yaptırmadım hatta kalp atışını dahi duyamadım sadece 5 haftalıkken keseyi gördüm sonra salgında dolayı korkudan gidemedim allaha emanetiz inş sağlıkla gelişir bebeğim
Benim de vardı ama hiçbir belirti yoktu bende canım idrarda çıktı . Urocare verdi doktor bana da ama bir şase yani bir gece kullandım sadece inşallah iyi gelmiştir bilmiyorum belirti olmadığı için anlayamıyorumBayanlar sağ böbrekte sızlama gibi ağrım var doktorun daha önce yazdığı kullanmadığım urocare diye bir ilaç var munorol un eşdeğeri onu içtim. İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı bu böbrekteki sızlama dan başka belirtim yok gibi
Ben de salçalı yemekler, et ve hamur işinden inanılmaz tiksinmiş durumdayım. Özellikle karantina başında instagramda herkes hamur işi şovu peşindeydi, o çiğ çiğ hamurları yoğrulurken, tepsiye konmuş, fırın içinde ve en son pişmiş hali versiyonlarıyla gördükçe ayılıp bayıldım bulantıdan, hesabımı kapattım sonra. En çok o ara tiksinme geldi ekmek bile yiyemez oldum hala da yiyemiyorum. Bulantılara en iyi gelen şeyBende salçalı yemeklerden tiskindim diyebilirim canım bu gün biraz soğanlı yemekler yaptım baya bir kötü oldum mutfağa giremiyorumhayırlısı bende yoğun ekşi tatlı isteğim yok zaten ilk çocuk olduğu için fazla bir deneyimimde yok malesef canım
Cnm yanlış hatırlamıyorsam 16. Haftada 1 26. Da 2. Dozu yapıyolardı 3. Dozu ben doğumdan sonra oldum 2. Dozdan 6 ay sonra. Aslında 5 e tamamlamak gerekiyormuş bilmiyordum bu doğumda 2 doz daha yapar tamamlarız dediah çok teşekkür ediyorum
inşallah bende geç kalmadan gideyim
ama hamilelikte üç doz fazla değil mi acaba ya
inşallah öğreneyim bende ney nasıl diye çok sağol
Genelde 12+5 gibi çağırıyorlar cnm 12 sonu 13 başı bende o zmn gitmeyi düşünüyorum nasipseBende salçanın adına bile tahammül edemiyorum hele salça soğan öğ. Zaten yemek asla yapamıyorum. Şu günler geçsin aç aç geziyoruz valla ortalarda.kilo veren varmı ben 2 kg verdim 3 haftada. Birde ikili teste tam hangi gün çagırdı doktorunuz bana 11-12 gibi gel dedi
Ben smdi 9+4 üm
12 +0 da gitmeyi düşünüyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar bulantısız güzel bi gün geçirin inşallah
Y yaska32 Canım şu virüsten dolayı hiç cinsiyeti nasıl söyleyeceğim bile aklıma gelmedi biliyo musundediğin gibi biterse değişik bir şekilde olabilir . Kendisi bile öğrenmeye tanıdıklarım var doktora zarfın içine yazdırıyorlar cinsiyeti sonra baloncuya zarfı gösterip balonu hazırlatıyorlar. Aslında çok eğlenceli ama ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum
Papatya1646 öyle mi benim doktorum niye öyle bişey dedi bana anlamadım ben sadece sağ mı sol mu öğrenmeye çalışıyodum ortada dedi sağolsun sağ olunca kız diyorlardı galiba bakalım seninki n'olacak canım
Günaydın canım ☺ benim de aklıma o geldi ama ben öğrensem mi öğrenmesem bana da sürpriz mi olsa bilemedimvirüsün durumuna bağlı dediğin gibi evde iki kişi olup ailelere online bağlanıp da söyleme durumu bile olabilir
Aynnen sabah icemedim ogurmekten ilacidaCanım ben Onzyd muadili zoframla başlamıştım. 7-8 gün etki etki sonra fos. Ama yarın hafif bir kahvaltı edip Onzyd içebilirim o da var evde almıştım ne olur ne olmaz. Artık eşim acıyor halime adam görünce üzülüyor gerçekten çok zor ya. Kusup uyuyorum sonra kalkıyorum midem gene kötü. Su içtim şimdi o bile fazlalık
Ben 9+2 de gittim, üç dört hafta sonra gel dedi bana da. Ben de 12+4 gibi gideyim diyorum. Bir günde hallolur mu ikili test acaba? Sadece ultrasonda mı bakılıyor?Bende salçanın adına bile tahammül edemiyorum hele salça soğan öğ. Zaten yemek asla yapamıyorum. Şu günler geçsin aç aç geziyoruz valla ortalarda.kilo veren varmı ben 2 kg verdim 3 haftada. Birde ikili teste tam hangi gün çagırdı doktorunuz bana 11-12 gibi gel dedi
Ben smdi 9+4 üm
12 +0 da gitmeyi düşünüyorum
Biz de online bağlandık söyledik herkeseBiz bebişi o şekilde söyledik aileleretam yüzyüze heyecanı yoktu ama artık buna da şükür kızlar ben kese solda ise kız diye biliyorum benim kese sol da oğluşımda olduğu için Göbüşümde kız hissediyorum
Bende 15inde gideceğim 13hafta olmus oalxka :) hayırlı güzel haberlerle gelelimBen 15 inde gidicem senin çok az kalmış aslında
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar bulantısız güzel bi gün geçirin inşallah
Y yaska32 Canım şu virüsten dolayı hiç cinsiyeti nasıl söyleyeceğim bile aklıma gelmedi biliyo musundediğin gibi biterse değişik bir şekilde olabilir . Kendisi bile öğrenmeye tanıdıklarım var doktora zarfın içine yazdırıyorlar cinsiyeti sonra baloncuya zarfı gösterip balonu hazırlatıyorlar. Aslında çok eğlenceli ama ben o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum
Papatya1646 öyle mi benim doktorum niye öyle bişey dedi bana anlamadım ben sadece sağ mı sol mu öğrenmeye çalışıyodum ortada dedi sağolsun sağ olunca kız diyorlardı galiba bakalım seninki n'olacak canım
Zofran kaç mg lik 8 mg mi canım onzyd 8 mg ikiye bölüp yarım alıyorum ben de tipki senin gibi hic kalkmadan yatmaya başlamıştım bayag azalttı bitmedi ama bulantı hafifledi daha çekilebilir oldu yalnız cok bas ağrısı yaptı sizde de oldu mu zofer onzyd etken maddesi aynıymış zaten şimdi de sürekli başım ağrıyorCanım ben Onzyd muadili zoframla başlamıştım. 7-8 gün etki etki sonra fos. Ama yarın hafif bir kahvaltı edip Onzyd içebilirim o da var evde almıştım ne olur ne olmaz. Artık eşim acıyor halime adam görünce üzülüyor gerçekten çok zor ya. Kusup uyuyorum sonra kalkıyorum midem gene kötü. Su içtim şimdi o bile fazlalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?