En son ne zaman gittin srninle günümüz aynıGenelde 12+5 gibi çağırıyorlar cnm 12 sonu 13 başı bende o zmn gitmeyi düşünüyorum nasipse
Kan testi ve ultrason diye biliyorumBen 9+2 de gittim, üç dört hafta sonra gel dedi bana da. Ben de 12+4 gibi gideyim diyorum. Bir günde hallolur mu ikili test acaba? Sadece ultrasonda mı bakılıyor?
Cinsiyetiniz kesinleşti mi canimSelam kızlar,
ikili tarama test temiz çıktı. Darısı tüm annelere olsun inşallah :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuşZofran kaç mg lik 8 mg mi canım onzyd 8 mg ikiye bölüp yarım alıyorum ben de tipki senin gibi hic kalkmadan yatmaya başlamıştım bayag azalttı bitmedi ama bulantı hafifledi daha çekilebilir oldu yalnız cok bas ağrısı yaptı sizde de oldu mu zofer onzyd etken maddesi aynıymış zaten şimdi de sürekli başım ağrıyor
Bende de oldu o ağrı ayaklarımızı üşüştuyoruz farkinda olmadan sanırım O ağrıdan önce idrar yolumda enfeksiyon oldugunu ogrendim acilde ve acil deki doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi kendi doktorum gerek yok dedi ben de bol su ve limonlu su içerek geçirdim çok şükür şuan agrım yokBayanlar sağ böbrekte sızlama gibi ağrım var doktorun daha önce yazdığı kullanmadığım urocare diye bir ilaç var munorol un eşdeğeri onu içtim. İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı bu böbrekteki sızlama dan başka belirtim yok gibi
Yok canim ben cok güzel.iciyorum susuzluğum yok bu ağrı ilacı aldıktan 10 dk sonra ilac etkisiyle birlikte başlıyor ilacın etkisi gecene kadar devam ediyor migren tipi değil ama yinede cok rahatsiz ediciBaş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuşmalum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim
Ah canim keşke onzyd i ağzında eritebilsen öğüterek de olsa ağzında anında eriyor 5 dk sürmüyor rahatlatiyor sende cok cektin kuzum yaaAynnen sabah icemedim ogurmekten ilacida
Off
İlac icerkende zorlaniyorum ben cok yaa
Haplarımda yarim kaldi
Surkeli bulanti kusma ogurtu
dilime degdigi an herhangi hap kusuyorumbenAh canim keşke onzyd i ağzında eritebilsen öğüterek de olsa ağzında anında eriyor 5 dk sürmüyor rahatlatiyor sende cok cektin kuzum yaa
Yaa ne kadar şanslısınHayırlısı olsun canım ☺ Bende cinsiyeti yalnız öğrenip eşime süpriz yapmak istiyorum ama bizim doktor her aşamada eşimi de içeri alıyor
Benimde oynadı canım 25 şubattan 4 marta çekti artık buna göre ilerliycz dediKan testi ve ultrason diye biliyorum
Ozaman bende 12+5 i bekleyim ya sabırsızlanıyorm. En son doktora gittigimde 6+5 di kalbi duydum okadar. Aslında benim daha ilerde olmam gerek ama geç döllenme dedi doktor adet tarihimle oynadı 10 gün ileri çekmişti sat 11 şubatken 21 olarak değiştirdi böyle durum yaşayan varmı
Canım 11+0 ilke 13+0 aradı yazıyor bir yerde. Sen istersen ona göre git. Benim iki gün önde çıkıyor ultrasonda. 19 mayıs haftasına geliyor benim de düşündüğüm tarih. Hocanın çalıştığı bir zaman gidicemKan testi ve ultrason diye biliyorum
Ozaman bende 12+5 i bekleyim ya sabırsızlanıyorm. En son doktora gittigimde 6+5 di kalbi duydum okadar. Aslında benim daha ilerde olmam gerek ama geç döllenme dedi doktor adet tarihimle oynadı 10 gün ileri çekmişti sat 11 şubatken 21 olarak değiştirdi böyle durum yaşayan varmı
Amin canım İnşallahBiz de online bağlandık söyledik herkeseinşallah cinsiyet farklı olur ☺ kese nerde bir dahaki gittiğimde unutmazsam sorucam ben de ☺ Allah gönlüne göre versin canım ☺
Hastanelerde maalesef öyle canım bu virüs süreci geçtiğinde babaları da şahit olur inş☺ Benim gittiğim yer tüp bebek merkezi klinik şeklinde. İmkanları ve odaları müsait olduğu için alıyolar eşimi.Yaa ne kadar şanslısınbenim eşimi hastaneden içeri bile almıyorlar her şeye tek gidiyorum
Ben hastaneye gidiyorum benim de eşimi alıyorlarHastanelerde maalesef öyle canım bu virüs süreci geçtiğinde babaları da şahit olur inş☺ Benim gittiğim yer tüp bebek merkezi klinik şeklinde. İmkanları ve odaları müsait olduğu için alıyolar eşimi.
Anladım çok sağolun sızlama gibi miydi ağrı tek taraftaBende de oldu o ağrı ayaklarımızı üşüştuyoruz farkinda olmadan sanırım O ağrıdan önce idrar yolumda enfeksiyon oldugunu ogrendim acilde ve acil deki doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi kendi doktorum gerek yok dedi ben de bol su ve limonlu su içerek geçirdim çok şükür şuan agrım yok
Cinsiyet aslında 12. Haftada vajinal ultrason ile öğrenilebiliyormuşEdifar Canım senin bizden dah afazla ihtimal o zaman cinsiyet için ben 12. Haftada gideceğim bakalım sırasıyla öğreneceğiz
Y yaska32 dediğin gibi seçenekler çok ama herşey virüse bağlı bitsin gitsin artık şu rahat rahat istediğimizi yapalım
Papatya1646 hepimizin istediği şeye sahipsin canım biz de içeri girsinler diye ölüp bitiyoruz
Teşekkürler bazılarımız daha olamadık 11 falanHayırlı saglıklı kucagınıza alın inşallah
Nub tahmin ediyorum link atıyorum saglıkla kalın annişler
11 12 13 hafta usg olmalı
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
Evet ters hatta söyledim ona göre yorum yaptım demistin ve erkek demistin Evet hatırladım cnm yolk sac saga yakın ama kese her zaman tutmaz inşallah erkek der dr da 😕www.kadinlarkulubu.com
Benimkide aliyor cinsiyet suprizi yapamicamHastanelerde maalesef öyle canım bu virüs süreci geçtiğinde babaları da şahit olur inş☺ Benim gittiğim yer tüp bebek merkezi klinik şeklinde. İmkanları ve odaları müsait olduğu için alıyolar eşimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?