2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 9+2 de gittim, üç dört hafta sonra gel dedi bana da. Ben de 12+4 gibi gideyim diyorum. Bir günde hallolur mu ikili test acaba? Sadece ultrasonda mı bakılıyor?
Kan testi ve ultrason diye biliyorum
Ozaman bende 12+5 i bekleyim ya sabırsızlanıyorm. En son doktora gittigimde 6+5 di kalbi duydum okadar. Aslında benim daha ilerde olmam gerek ama geç döllenme dedi doktor adet tarihimle oynadı 10 gün ileri çekmişti sat 11 şubatken 21 olarak değiştirdi böyle durum yaşayan varmı

Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuş malum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim

Bende de oldu o ağrı ayaklarımızı üşüştuyoruz farkinda olmadan sanırım O ağrıdan önce idrar yolumda enfeksiyon oldugunu ogrendim acilde ve acil deki doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi kendi doktorum gerek yok dedi ben de bol su ve limonlu su içerek geçirdim çok şükür şuan agrım yok

Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuş malum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim
Yok canim ben cok güzel.iciyorum susuzluğum yok bu ağrı ilacı aldıktan 10 dk sonra ilac etkisiyle birlikte başlıyor ilacın etkisi gecene kadar devam ediyor migren tipi değil ama yinede cok rahatsiz edici

Aynnen sabah icemedim ogurmekten ilacida
Off
İlac icerkende zorlaniyorum ben cok yaa
Haplarımda yarim kaldi
Surkeli bulanti kusma ogurtu
Ah canim keşke onzyd i ağzında eritebilsen öğüterek de olsa ağzında anında eriyor 5 dk sürmüyor rahatlatiyor sende cok cektin kuzum yaa

Ah canim keşke onzyd i ağzında eritebilsen öğüterek de olsa ağzında anında eriyor 5 dk sürmüyor rahatlatiyor sende cok cektin kuzum yaa
dilime degdigi an herhangi hap kusuyorumben
Artik varya vitamin folikasit evrdi onlari bile duzneli kullanamıyorum

Benimde oynadı canım 25 şubattan 4 marta çekti artık buna göre ilerliycz dedi

Canım 11+0 ilke 13+0 aradı yazıyor bir yerde. Sen istersen ona göre git. Benim iki gün önde çıkıyor ultrasonda. 19 mayıs haftasına geliyor benim de düşündüğüm tarih. Hocanın çalıştığı bir zaman gidicem

Hayırlı saglıklı kucagınıza alın inşallah

Nub tahmin ediyorum link atıyorum saglıkla kalın annişler
11 12 13 hafta usg olmalı

Yaa ne kadar şanslısın benim eşimi hastaneden içeri bile almıyorlarher şeye tek gidiyorum
Hastanelerde maalesef öyle canım bu virüs süreci geçtiğinde babaları da şahit olur inş☺ Benim gittiğim yer tüp bebek merkezi klinik şeklinde. İmkanları ve odaları müsait olduğu için alıyolar eşimi.

Anladım çok sağolun sızlama gibi miydi ağrı tek tarafta

Edifar Canım senin bizden dah afazla ihtimal o zaman cinsiyet için ben 12. Haftada gideceğim bakalım sırasıyla öğreneceğiz
Y yaska32 dediğin gibi seçenekler çok ama herşey virüse bağlı bitsin gitsin artık şu rahat rahat istediğimizi yapalım
Papatya1646 hepimizin istediği şeye sahipsin canım biz de içeri girsinler diye ölüp bitiyoruz

Cinsiyet aslında 12. Haftada vajinal ultrason ile öğrenilebiliyormuş ama ben öyle yaptırır mıyım bilmiyorum

Teşekkürler bazılarımız daha olamadık 11 falan 7 haftalıktan da yolk sacına göre tahmin ediyo musunuz

Benimkide aliyor cinsiyet suprizi yapamicam
Bebek sürprizi yapamadim
Ben esime icerde dur dedikce doktor sizde gelin diye cagriyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…