Benim doktorda muayene bitiriyor gidip kullanacağım ilaçları falan eşime anlatıyor
Senin eşin de şanslı babalardan o zaman İşin biraz süprizi kaçıyor ama olsun inş Ortalık düzelirde diğer babalarda bir an önce bu anlara şahit olurlar
Benim doktorda muayene bitiriyor gidip kullanacağım ilaçları falan eşime anlatıyor
Senin eşin de şanslı babalardan o zaman İşin biraz süprizi kaçıyor ama olsun inş Ortalık düzelirde diğer babalarda bir an önce bu anlara şahit olurlar
Kızlar on gün sonra detaylı ultrason kontrolüm var. Şimdi size bir şey soracağım benim doktorum aynı zamanda yüksek riskli gebelik uzmanı ve perinatolog. Ben hastaneye muayene ücretim haricinde ekstra ücret ödeyecek miyim detaylı ultrasona girince?
Kızlar on gün sonra detaylı ultrason kontrolüm var. Şimdi size bir şey soracağım benim doktorum aynı zamanda yüksek riskli gebelik uzmanı ve perinatolog. Ben hastaneye muayene ücretim haricinde ekstra ücret ödeyecek miyim detaylı ultrasona girince?
Tam 12. Haftada çağırdı canım detaylı ultrason için cinsiyeti de söylerim dedi çok heyecanlıyım, aramızda en erken sen öğrendin, bizimkileri de öğrenelim yaw çatlıyoruz artık
Edifar
Canım senin bizden dah afazla ihtimal o zaman cinsiyet için ben 12. Haftada gideceğim bakalım sırasıyla öğreneceğiz Yyaska32
dediğin gibi seçenekler çok ama herşey virüse bağlı bitsin gitsin artık şu rahat rahat istediğimizi yapalım Papatya1646
hepimizin istediği şeye sahipsin canım biz de içeri girsinler diye ölüp bitiyoruz
Beni de 12 de çağırdı ama ben 2li test yaptrmıcam.. 13de gideyim dedim... Ne kadr geç o kadr kar
Cinsiyeti kızımda 12de söylemisti Dr ama kesin konusmuyorum demisti... 16da kesin belli olmustu...
Bunda ynede 13de ben soracağım bakalım ne diyecek inşaallah hayırlı sonuc alırız
Gunaydin kizlar kontrolden geldim cok sukur 11.haftadayiz bi problemiz yok birazcik durdu arkasini dondu hemen bicir bicirdi Rabbimin bir mucizesi ya baska bisey degil kusmalarim ve reflum icin zofran ve renine verdi su yemek yiyemiyorum dedim bu donem bebek icin onemli defgil 4 ve 5. Ay onemli dedi cinsiyetini soramadim cunku her ultrasyonda terslik yoktur diye heyacanlaniyorum ama ben kiza benzettim cikinti yoktu 2 hafta sonra ense kalinligi ivin gitcez ikili testte yaptirmayi dusunmuyorum ayrica 2 kilo vermisim Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin gonlumuzdekini versin...