2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tam 12. Haftada çağırdı canım detaylı ultrason için cinsiyeti de söylerim dedi çok heyecanlıyım, aramızda en erken sen öğrendin, bizimkileri de öğrenelim yaw çatlıyoruz artık
O detaylı usg değil canım benim 12.haftada beebgin burun ölçüsü ense kalınlığı nöral tüp kapanmıs mı diye bakılan detaylı muayene... Ekstra ücret almaz...
Detaylı usg, dobleer usg dediklerimiz ise 20li haftalarda bakılır renkli usg de denir.. Video seklinde CD ye atılır beebgin kan akısı kordon damarları kalp ve detaylı tüm organların gelisimlerine bakılır ve ekstra buna ücret alınır... Bu arada benim Dr de riskli gebelik uzmanı....
O 12de ki detaylı ile bu söylediğim farklı canım... Ama evet 12de cinsiyet söyleyebilr ama kesinlik tasımaz zaman ilerledikce daha kesim konusur özellikle 16.haffadan sorna

Kızlar sütü hazır süt mü içiyosunuz yoksa alıyomusunz sağılmış süt hazır süt içime sinmiyo ben bir yerden sağılmş günlük süt alıcam sizler nasl yapıyosunuz

Evet canım kız Çin ile uyumlu, diğerleriyle değil
Ay yerim onu ben kaçıncı hafta dedi sana kız olmasına o kadr sevindim ki anlatamam her annenin kızı olmalı ya hele ilk çocuk kız ise değme keyfe sağlıkla al kucagına inşaallah

Bende 7 haftslıkken yani o zamandan beri bnde gitmedim aynı gün gitmişiz bn şimdi 4 mayısta gidicem nezaman gitmeyi düşünüypsun
Aslında bnmde 4 mayısta gitmem lazım ama dayanamıyorım perş ye randevu aldım çünkü ben daha kalp atışını bile dinlemedim o zmn gittiğimde 7+0dı ama 6+1 çıktı ultrasonda doktor kalp atışo görüyorum ama dinlemek için çok küçük demişti içimde o yüzden hep bir huzursuzluk var gideyimde kafam raht etsin en azından

Ay yerim onu ben kaçıncı hafta dedi sana kız olmasına o kadr sevindim ki anlatamam her annenin kızı olmalı ya hele ilk çocuk kız ise değme keyfe sağlıkla al kucagına inşaallah
12. Haftada dedi canım zaten emin olmasa bu haftada söylemez kız erkek hiç farketmez ne kadar özlemle beklemişim yeter ki sağlıkla doğsun yavrum

Merhabalar, ben su an 12+ 5 hamileyim. Panaroma testi yaptırmıştık orda cinsiyette çıkıyor. Erkek bebek bekliyoruz. Yurt dısında yasıyorum. bir sonraki kontrolum neredeyse 2 ay sonra. 20. haftalarda iç organlarına bakılacak. arada ultrasona girmek istersek ücretli baktırabiliyoruz. Turkiyede ne kadar aralıklarla çağırıyorlar her sey yolundaysa ilk kontrolden sonra? burada ilk kontrol 12. haftada oluyor. fakat biz oncesinde özel bir kiliğe gidip panaroma testi yaptırdık orda da herşeye bakıldı.

Doğru benim kızımda vajinal bakmıstı Dr rahim agzı ölçümü için.. O zaman cinsiyeti de söylemisti ama kesin konusmuyorum demişti
Rahim ağzı ölçümü ne zaman yapılıyor acaba? Serklaj yapıp yapmayacakları için mi bakıyorlar?

12. Haftada dedi canım zaten emin olmasa bu haftada söylemez kız erkek hiç farketmez ne kadar özlemle beklemişim yeter ki sağlıkla doğsun yavrum
İnşallah canım benim.. Bana Dr ler söylerken hep yne de 16da kesin konsuur uz demişlerdiondan ddm... En net hafta 16 da ondan
Sağlıkla al kucagına inşaallah

Rahim ağzı ölçümü ne zaman yapılıyor acaba? Serklaj yapıp yapmayacakları için mi bakıyorlar?
Evet canım... Genelde bunu Dr ler rutin yapmalı ve karından değil vajinal usg ile bakılıyor... En net doğru sonucu vajinal veriyor.. 12.haftadan sonra he rkontrolde ölçümü yapmalı. Benim Doktorum var o buna çok dikkat ederdi...

İnşallah canım benim.. Bana Dr ler söylerken hep yne de 16da kesin konsuur uz demişlerdiondan ddm... En net hafta 16 da ondan
Sağlıkla al kucagına inşaallah
Tabi biz de şaşırdık kuzum hani cinsiyet ile ilgili bir şey duyacagimizi hiç düşünmemiştik epey sürpriz oldu

ilk defa duydum bunuu ama benim hiçbir arkadaşıma bakılmadı

Çok mantıklı ben de doktoruma söyleyeyim, o yapar muhtemelen ama konuşmadık hiç. Benim daha önce kimyasal oldu biri dört hafta biri beş hafta. Onlardan dolayı belki yapmak isteyebilir. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için çok iyi oldu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…