2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ilk defa duydum bunuu ama benim hiçbir arkadaşıma bakılmadı
İşte bu en büyük hata aslında rutin kontrol lazım.. Sıkıntı olsa da olmasa bakmaları lazım benim Dr öyle derdi.. Bak netten de arastırın bakmaları lazım belirli aralıklarla hiç olmazsa... Ama göz ardı ediliyor çoğu zaman.

Rica ederm ne demek 9

Doğru aslında sonradan ortaya çıkıyor bazen geç kalınmış oluyor

Banada iki üç hafta sonra gel dedi bn üç hafta bekledm ama ben ikisininde kalp atışını duymuştum çok şükür şimdi de içimde gene bi his var gidip duysam rahatlıcam zaman uzayınca daha çok merak ediyo insan

bende sağlık ocağından sonuçlarımı aldım. hepsi ref değerler içinde ama doktor bazısına düşük dedi. yarın kontrolüm var zaten kendi doktorum gerekenleri söyler.
rahim boyuna karından da bakılıyor. benim doktorum her kontrolde söylüyor. ille vajinale gerek yok yani.

Bende saglık ocagına kan ve idrar yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı. Zaten sürekli agrım var benim gibi olan var mı

Rabbim sağlıcakla ilerletsin canım. Allah gönlüne göre versin inşallah cinsiyetide

Bende saglık ocagına kan ve idrar yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı. Zaten sürekli agrım var benim gibi olan var mı

sürekli idrar enfeksiyonu bende yaşıyordum ki idrar tahlilimde çıktı.

Bol su .

Başka çaresi yok onun. günde 4 Litre su içiyorum ki doktor plesenta gelişimi içinde önerdi.

Onyzd almıştım sabah erken aldığım için akşama etkisi mi kalmıyor acaba
olabilir cnm ben de zofer alıyorum eskiden sabah alıyodum akşama yine kusuyodum şimdi akşamüzeri kusmalar başlayınca hemen alıyorum daha etkili oluyor. Yanlız cmt pazar iyiydim diye pazar akşamı kendimi denemek amaçlı almadım iyi hissediyordum. Tabiiki sonra çok kötü oldum almadığıma pişman oldum. pazartesi de kustum ama akşamı bekledim almak için. Asla hemen etki etmiyor. Dün akşam 5 gibi aldım bugün hala iyi değilim. Kısacası sanırım hiç bırakmamak gerekiyor doktor da zararı yok dedi bundan sonra aksatmicam her akşam alıcam

Enfeksiyon için doktoruna görün bence canım antibiyotik veriyorlar genelde ve eğer bulantın yoksa bol su tüketmek çözümü enfeksiyonun.

Benim neredeyse 5 hafta olacak 1,5 kilo vermişim ama ben zaten zayıftım ve normalde de çok zor kilo veririm aylarca diyet yürüyüş yapsam anca 1 kilo verirdm. Bütün ramazan oruç tutarm anca yarım kilo verirdim.

hanımlar bende en son 9+3 te gitmiştim
bu hafta perşembe gitmeyi düşündüm ama bilemiyorum
Bir akraba hastanede covid kapmış
Gitsem mi kararsiz kaldım
iki küçük çocuğum olduğu için eşim mecbur evde kalıyor
ve gelse dahi almıyorlar burada hastane de
bende merak ediyorum bu hafta cinsiyet öğrenilir mi
ama ikinci bebeğimde 15 hafta da söylemişti doktor
suan erken olabilir belki bilmiyorum

Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuş malum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim
ay sorma benim de felaket cnm tuvalete girmeye tiksiniyorum zaten artık kendi idrarıma bile öğürüyorum kendimden tiksindim ya. Allahım hamile değilim ağır hastayım sanki. Valla sağlık ne önemli şeymiş çok şükür ki başka sebepten değil de hamilelikten böyleyiz ben ona bile dayanamıyorum

Kızlar sütü hazır süt mü içiyosunuz yoksa alıyomusunz sağılmış süt hazır süt içime sinmiyo ben bir yerden sağılmş günlük süt alıcam sizler nasl yapıyosunuz
hangi şehirdesin cnm. açık sütlerden alma günlük çiğ sütlerin çiftliklerden kontrollü olarak gelenleri var şişeli ve etiketli şekiilde onları al. Bilmediğin açık sütü alma içinde antibiyotik olabilir. İstanbuldaysan bikaç marka tavsiye edebilirim

Enfeksiyon için doktoruna görün bence canım antibiyotik veriyorlar genelde ve eğer bulantın yoksa bol su tüketmek çözümü enfeksiyonun.
Dokturum şehir dışında oldugu için watsahap yoluyla attım sonuçları ilaç vercek aklıma geldikçe su içiyorum vala ama işte akıntı fazlalaşınca rahatsız olmaya başladım kızlar akıntısı olan mutlaka cidiyette alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…