Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuş malum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim
Kizlar bugun dr geldim cok sukur biseyimiz yoktu lavaboya gittim yine lekelenmem olmus artik lavobaya gitmeye korkar oldum bu gecirdigim araliklarla 3. Lekelnme pregestan aldim yatisa gectim insan endiseleniyo
Kizlar bugun dr geldim cok sukur biseyimiz yoktu lavaboya gittim yine lekelenmem olmus artik lavobaya gitmeye korkar oldum bu gecirdigim araliklarla 3. Lekelnme pregestan aldim yatisa gectim insan endiseleniyo
Evet ağzından kaçıracak diye korkuyorum sorup duruyorlar diyor ne zaman doktora gitcen bida ne zaman söylücez diyor bilemedim ben de söyleseler mi acaba
hangi şehirdesin cnm. açık sütlerden alma günlük çiğ sütlerin çiftliklerden kontrollü olarak gelenleri var şişeli ve etiketli şekiilde onları al. Bilmediğin açık sütü alma içinde antibiyotik olabilir. İstanbuldaysan bikaç marka tavsiye edebilirim
Malesef mardindeyim kızıltepede iş gereği burda köylerden geliyo aslnda bende köy okulundayım şimdi okullar kapalı alamıyorum temiz güvenilir velilerden alıyodm şimdi köyden gelen bi yerden alıyorum nekadar iyidir bilemiyorm tabi
Susuzluktan oluyor kızlar ama su içmenin kolay yolunu bulamadım henuz. Ben prilam kullanıyordm 2 tane doktor 4 e çıkarttı ama içmekde tedirgnim 4 taneyi veya dramine diye bir ilaç önerdi onu kullanan varmı
Susuzluktan oluyor kızlar ama su içmenin kolay yolunu bulamadım henuz. Ben prilam kullanıyordm 2 tane doktor 4 e çıkarttı ama içmekde tedirgnim 4 taneyi veya dramine diye bir ilaç önerdi onu kullanan varmı