2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Baş ağrısı susuzluktanda olabiliyormuş malum suda içemiyoruz. Susuzlugumuzu idrar renginden kontrol edelim idrarın rengi çok acık beyaza yakın olmalıymış. Ben hiç su içemedigim için durum cok vahim
Benim idrarım çok koyu bencede susuzluktan aklıma geldikçe içiyorum ancak o kadar

Kizlar bugun dr geldim cok sukur biseyimiz yoktu lavaboya gittim yine lekelenmem olmus artik lavobaya gitmeye korkar oldum bu gecirdigim araliklarla 3. Lekelnme pregestan aldim yatisa gectim insan endiseleniyo

Kizlar bugun dr geldim cok sukur biseyimiz yoktu lavaboya gittim yine lekelenmem olmus artik lavobaya gitmeye korkar oldum bu gecirdigim araliklarla 3. Lekelnme pregestan aldim yatisa gectim insan endiseleniyo
Lekelenmen kahverengi mi canım

sürekli idrar enfeksiyonu bende yaşıyordum ki idrar tahlilimde çıktı.

Bol su .

Başka çaresi yok onun. günde 4 Litre su içiyorum ki doktor plesenta gelişimi içinde önerdi.
Ay ben çok su içmiyorum inşanlah geçer ya aslında kasık agrısı da yapıyor bende

Acik kahverengi bi dr bugun geldim orda olsaydi soylerdim ama evde progestan vardi onu kullandim ignede kullaniyorum onlarmi agir geliyo anlamadim
Canım ben etrafımda çok gördüm kahverengi akıntı yaşayıp oğlu olan kız olanlarda var ama çogu erkek çünkü erkek bebişlerin yerleşmesi biraz zor oluyor

Evet ağzından kaçıracak diye korkuyorum sorup duruyorlar diyor ne zaman doktora gitcen bida ne zaman söylücez diyor bilemedim ben de söyleseler mi acaba
Bence 12.haftaya kadar bekleyin derim benim bugün kontrolüm var herşey olumlu giderse bazı kişilere söyleyeceğim

Kaçıncı haftada bitivek bu durum bılen varmı?? Cidden tadımız tuzumuz kalmadı bende 12 bitti 13 e girdim ama mide yanması bulantı devammm... gaviscon içmeyi dusunuyorum artık
Ben çok fazla ilaç kullandığım için direniyorum baş dönmesi fena bende Ayak da sarhoş gibiyim düşüp bi yerime zarar vericem diye korkuyorum

Malesef mardindeyim kızıltepede iş gereği burda köylerden geliyo aslnda bende köy okulundayım şimdi okullar kapalı alamıyorum temiz güvenilir velilerden alıyodm şimdi köyden gelen bi yerden alıyorum nekadar iyidir bilemiyorm tabi

Susuzluktan oluyor kızlar ama su içmenin kolay yolunu bulamadım henuz. Ben prilam kullanıyordm 2 tane doktor 4 e çıkarttı ama içmekde tedirgnim 4 taneyi veya dramine diye bir ilaç önerdi onu kullanan varmı

Ben su icemiyorim dudaklarım catladi
Buugn hap icmeyeyim bakalim nolck dedim
Gordum gunumi kusmaktan midem yarıldı
Hemen onzyd aldim
Prilam bellisuresonra faydaetmiyir
Dönüşümlü kullaniyorum
Ama şunu anladim
Hap olmadan ben birgun yasayamam

Susuzluktan oluyor kızlar ama su içmenin kolay yolunu bulamadım henuz. Ben prilam kullanıyordm 2 tane doktor 4 e çıkarttı ama içmekde tedirgnim 4 taneyi veya dramine diye bir ilaç önerdi onu kullanan varmı
bir sürahi suya çilek at 9 10 tane öyle içmeyi dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…