kızlar benim de gitmek istediğim doktor haftaya Çarşamba en erken randevu verebilirmiş
Nasip bakalim haftaya acaba cumartesi gidilir ki hastaneye
sokağa çıkma yasağı da olsa?
hafta içi eşim çalışıyor çocukları emanet edecek kimse yok
kızlar benim de gitmek istediğim doktor haftaya Çarşamba en erken randevu verebilirmiş
Nasip bakalim haftaya acaba cumartesi gidilir ki hastaneye
sokağa çıkma yasağı da olsa?
hafta içi eşim çalışıyor çocukları emanet edecek kimse yok
İnternette 140 a falan var canım bende bakıorum lierac. Burts bee mama öneriolar ama oda 300 tl bana çok geliyor açıkcası. Mustelada öneren çok. Benim arkadaşımda bio oil kullandı çok memnun kaldı
İnternette 140 a falan var canım bende bakıorum lierac. Burts bee mama öneriolar ama oda 300 tl bana çok geliyor açıkcası. Mustelada öneren çok. Benim arkadaşımda bio oil kullandı çok memnun kaldı
Kızlar aileleriniz dışında kimler biliyor hamile olduğunuzu söylediniz mi ve ya aileleriniz başkalarına söyledi mi ? Galiba annem sevincinden söylemek istiyor birilerine ama ben engelliyorum korkumdan hani 3 aylık olmadan söylenmez falan diye şeyler okudum da
Canim ben kızımdan önce bi kayıp yaşadığım icin erken söyleme taraftarı değilim. Şimdi 12. Haftaya girdim ama bu sefer daha ailelere de söylemedik, eşim ve ben dışında kimse bilmiyor :) o da kızıma biraz daha geç söyleyelim diye. Şimdi onlara söylersek bi şekilde kızım duyar diye .
Malesef mardindeyim kızıltepede iş gereği burda köylerden geliyo aslnda bende köy okulundayım şimdi okullar kapalı alamıyorum temiz güvenilir velilerden alıyodm şimdi köyden gelen bi yerden alıyorum nekadar iyidir bilemiyorm tabi
PPositivevibes
ve Birpdrci
bu dönemde kesinlikle açık süt içeyşn diyorlar. Yani hem hamilelik döneminde pastörize olmayan sütü içmeyin diyorlar, hem de virüs varken sakın açık süt almayın özellikle hamileyseniz diyorlar kızlar. Haberiniz olsun
Canim ben kızımdan önce bi kayıp yaşadığım icin erken söyleme taraftarı değilim. Şimdi 12. Haftaya girdim ama bu sefer daha ailelere de söylemedik, eşim ve ben dışında kimse bilmiyor :) o da kızıma biraz daha geç söyleyelim diye. Şimdi onlara söylersek bi şekilde kızım duyar diye .
Söylemeyin biz de bekledik 8 hafta da babaanneye söyledik daha oglan duymasın demeden aaaa sen abi mi olacaksın dedi bilmesi neden sorun olacak derseniz 9 ay beklemeyi bilmediği için her gün soruyor kafasında farklı hayaller kuruyor bazısı da kötü seyler. Bana sen bebek dogunca ölme ama dedi mesela Ahh annelik
arkadaşım ben iki gebeliğimde hiç kullanmadım
Üçer beşer doğumdan sonra fark ettim ki
meğer kocaman göbeğimin altında varmış : ))
zamanla morardı ve sonra beyazladı onlar da
simdi de eminim olacaktır biraz ama çok ama az bilemiyorum
ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer vücut çatlamaya müsait ise zaten çatlarmış
değilse de hiç çatlamaz mış
Bir de teşekkür ederim ben yine bir sorayim da olabilir se cumartesi gününe alayım randevuyu
bende bu sefer söylemedim kimseye
Komşularım ile karantina sebebiyle görüşemiyoruz
yoksa zaten hemen anlardılar halimden : ))
kendi ailem de çok uzakta
Yurt dışında
şimdi söylesem sevinirler ama aynı zamanda endişe duyarlar
eşimin ailesine de söylemedik
ve aynı şekilde çocuklara ancak 6-7 ay da söyleriz diye düşünüyorum