Ben anneme söyledim o sağolsun herkese söyledi
Ozaman hazır kutu süt mü içicez hangi markaya güvenilir kiP Positivevibes veBirpdrci bu dönemde kesinlikle açık süt içeyşn diyorlar. Yani hem hamilelik döneminde pastörize olmayan sütü içmeyin diyorlar, hem de virüs varken sakın açık süt almayın özellikle hamileyseniz diyorlar kızlar. Haberiniz olsun
Onlar pastörize canım, hazır kutulardan için bence. Doktorunuzdan da teyi edebilirsiniz. Bir çok doktor açıkladı. Marka olarak en reklamı dönen markaları tercih ediyorum ben. Onlar daha çok araştırılıyor çünkü.Ozaman hazır kutu süt mü içicez hangi markaya güvenilir ki
Evet benimde amacım su ve besin takviyesi olur biraz diye yoksa bulantıyı geçirceğini sanmıyorumben 2serum yedim mesela
Noldu yine ayni
Sadece besin kaybini önlüyor
Ben dee aynisini yazdim buraya sabah.. bi daha denemicem bunu ilacliyken cok iyiymBen su icemiyorim dudaklarım catladi
Buugn hap icmeyeyim bakalim nolck dedim
Gordum gunumi kusmaktan midem yarıldı
Hemen onzyd aldim
Prilam bellisuresonra faydaetmiyir
Dönüşümlü kullaniyorum
Ama şunu anladim
Hap olmadan ben birgun yasayamam
Midem agriyor halaBen dee aynisini yazdim buraya sabah.. bi daha denemicem bunu ilacliyken cok iyiym
Canim benim esim kendisi uretip satiyor oyuzden ben ne ictigime eminim oyuzden guveniyorum. Esimden dolayi piyasayi da bildigim icin asla bilmedigim markayi almam acik sut kesinlikle almayin sokaklarda satilan arabalardan fln. Bizimkiler siseli etiketli olarak marketlere veriyor. Bizimki gibi bildigim baska markalar da var istanbulda guvenip alinabilecek. Aldiginiz sutun etiketinde hangi ciftlikten gelmis acin kontrol edin oyle bir ciftlik gercekten var mi, ruhsati nedir. Denetlenen bir yer mi diye. Ona gore guvenebilirsiniz. Mesela istanbulda benim bildiklerim herkul sut, seven sut, bisut, aysun the sutchu. Bunlar temiz guvenilir yerler. Bi de ben eskiden market yogurdu severdm esim istiyor diye evde yogurt mayalardm hamile bulantilarindan sonra market yogurdu cok agir geldi bana ev yogurdundan baska yiyemez oldmP Positivevibes veBirpdrci bu dönemde kesinlikle açık süt içeyşn diyorlar. Yani hem hamilelik döneminde pastörize olmayan sütü içmeyin diyorlar, hem de virüs varken sakın açık süt almayın özellikle hamileyseniz diyorlar kızlar. Haberiniz olsun
Anladım canım, tabiki bu senin için avantaj, ama benim anladığım temiz üretilse de büyük fabrikalarda VS sütü farklı bir ısı ile ykaynatıp soğutuyorlar ondan ondan için diyorlar. Ama senin eşim ürettiği için senin benden daha farklı bir bilgiye sahip olman da olasıCanim benim esim kendisi uretip satiyor oyuzden ben ne ictigime eminim oyuzden guveniyorum. Esimden dolayi piyasayi da bildigim icin asla bilmedigim markayi almam acik sut kesinlikle almayin sokaklarda satilan arabalardan fln. Bizimkiler siseli etiketli olarak marketlere veriyor. Bizimki gibi bildigim baska markalar da var istanbulda guvenip alinabilecek. Aldiginiz sutun etiketinde hangi ciftlikten gelmis acin kontrol edin oyle bir ciftlik gercekten var mi, ruhsati nedir. Denetlenen bir yer mi diye. Ona gore guvenebilirsiniz. Mesela istanbulda benim bildiklerim herkul sut, seven sut, bisut, aysun the sutchu. Bunlar temiz guvenilir yerler. Bi de ben eskiden market yogurdu severdm esim istiyor diye evde yogurt mayalardm hamile bulantilarindan sonra market yogurdu cok agir geldi bana ev yogurdundan baska yiyemez oldm
Bence uzun omurlu sutlerdense marketlerde pastorize gunluk sutlerden almak daha mantikli onlar buzdolaplarinda satiliyor zaten Sek gunluk sutas gunluk torku gunluk fln bana daha saglikli geliyo uzun omurlulerdenseOzaman hazır kutu süt mü içicez hangi markaya güvenilir ki
yalniz aysun the sutchu de iyimis :))Canim benim esim kendisi uretip satiyor oyuzden ben ne ictigime eminim oyuzden guveniyorum. Esimden dolayi piyasayi da bildigim icin asla bilmedigim markayi almam acik sut kesinlikle almayin sokaklarda satilan arabalardan fln. Bizimkiler siseli etiketli olarak marketlere veriyor. Bizimki gibi bildigim baska markalar da var istanbulda guvenip alinabilecek. Aldiginiz sutun etiketinde hangi ciftlikten gelmis acin kontrol edin oyle bir ciftlik gercekten var mi, ruhsati nedir. Denetlenen bir yer mi diye. Ona gore guvenebilirsiniz. Mesela istanbulda benim bildiklerim herkul sut, seven sut, bisut, aysun the sutchu. Bunlar temiz guvenilir yerler. Bi de ben eskiden market yogurdu severdm esim istiyor diye evde yogurt mayalardm hamile bulantilarindan sonra market yogurdu cok agir geldi bana ev yogurdundan baska yiyemez oldm
Bnde şuan öyle düşünüyorum zor olur almak ama birşey yaparken iyi yapalm zarar vermesin istiyorum biraz da takıntılı oluncaBence uzun omurlu sutlerdense marketlerde pastorize gunluk sutlerden almak daha mantikli onlar buzdolaplarinda satiliyor zaten Sek gunluk sutas gunluk torku gunluk fln bana daha saglikli geliyo uzun omurlulerdense
Ben her gün içemiyorum vitaminleri, bazen ilaç görmek bile istemiyorum. Gece kalkıp uyku arası prilam içiyordum. O da asla fayda etmiyor artık. Şimdi oznyd aldım kahvaltıda yediklerimi de tutamadım çünkü öğ yapsam çıkıyor. Bayağı da kilo vermişim, bitmedi su süreç. Ben 4. Haftadan beri böyleyim deliricemAynnen sabah icemedim ogurmekten ilacida
Off
İlac icerkende zorlaniyorum ben cok yaa
Haplarımda yarim kaldi
Surkeli bulanti kusma ogurtu
Canım bana yapmamıştı zofram, şimdi onzyd aldım bakalım yapacak mı? 4 mg alıyorum bu arada ben de. Zofram fayda etmeyince prilam başlamıştım, prilam da fayda etmeyince şimdi Onzyd e döndüm inşallah işe yarar. Ne mutfak ne tuvalet görmek istemiyorum artıkZofran kaç mg lik 8 mg mi canım onzyd 8 mg ikiye bölüp yarım alıyorum ben de tipki senin gibi hic kalkmadan yatmaya başlamıştım bayag azalttı bitmedi ama bulantı hafifledi daha çekilebilir oldu yalnız cok bas ağrısı yaptı sizde de oldu mu zofer onzyd etken maddesi aynıymış zaten şimdi de sürekli başım ağrıyor
ayni durumdayim cnm allah yardimcimiz olsun ben hep dua eidyorumBen her gün içemiyorum vitaminleri, bazen ilaç görmek bile istemiyorum. Gece kalkıp uyku arası prilam içiyordum. O da asla fayda etmiyor artık. Şimdi oznyd aldım kahvaltıda yediklerimi de tutamadım çünkü öğ yapsam çıkıyor. Bayağı da kilo vermişim, bitmedi su süreç. Ben 4. Haftadan beri böyleyim deliricem
Canim gecmis olsun. Bazen kan sulandırıcı iğneyle beraber bazen olur demişti benim doktorum. Umarım ondandır. Dinlen ins geçer.Acik kahverengi bi dr bugun geldim orda olsaydi soylerdim ama evde progestan vardi onu kullandim ignede kullaniyorum onlarmi agir geliyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?