2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bu arada ikili üçlü vs bu testleri yaptırmayan kimse var mı benim gibi?

Bugün bulantım vs zaten öyle aman aman çok değildi ama bugün çok iyiyim hatta yiyemediğim şeyleri tiksindiğim yiyesim var gögüs hassasiyeti yok şükür kii ağrım kanamam yok ama ister istemez noldu bi anda bişi mi oldu diye takılıyorum şimdi de paranoyak oldum iyice aralıkta 13 haftalık düşük yapınca sürekli bişi olucak diye korkuyorum şu psikolojiyi nasıl atlatıcam o düşük anı vs aklımdan nasıl vıkıcak daha randevuda 11 12 mayıs gibi ikili test yaptırılan meraktan çıldırcam inşallah bişey yoktur sağlıklıdır diye

Ozaman hazır kutu süt mü içicez hangi markaya güvenilir ki

Onlar pastörize canım, hazır kutulardan için bence. Doktorunuzdan da teyi edebilirsiniz. Bir çok doktor açıkladı. Marka olarak en reklamı dönen markaları tercih ediyorum ben. Onlar daha çok araştırılıyor çünkü.

Evet Y yaska32 katılıyorum. Pastörize süt yoğurt içmek gerekiyor. Bende laktoz intoleransı var ben içim içiyorum mesela laktozsuz
Süt fabrikalarında sütü kaynattıkları ve soğuttuları gibi evde asla yapılamazmış. Özellikle hamilelik döneminde çok önemli. Bir de taze yapılmış peynir yememek lazımmış

Ben dee aynisini yazdim buraya sabah.. bi daha denemicem bunu ilacliyken cok iyiym

Canim benim esim kendisi uretip satiyor oyuzden ben ne ictigime eminim oyuzden guveniyorum. Esimden dolayi piyasayi da bildigim icin asla bilmedigim markayi almam acik sut kesinlikle almayin sokaklarda satilan arabalardan fln. Bizimkiler siseli etiketli olarak marketlere veriyor. Bizimki gibi bildigim baska markalar da var istanbulda guvenip alinabilecek. Aldiginiz sutun etiketinde hangi ciftlikten gelmis acin kontrol edin oyle bir ciftlik gercekten var mi, ruhsati nedir. Denetlenen bir yer mi diye. Ona gore guvenebilirsiniz. Mesela istanbulda benim bildiklerim herkul sut, seven sut, bisut, aysun the sutchu. Bunlar temiz guvenilir yerler. Bi de ben eskiden market yogurdu severdm esim istiyor diye evde yogurt mayalardm hamile bulantilarindan sonra market yogurdu cok agir geldi bana ev yogurdundan baska yiyemez oldm

Anladım canım, tabiki bu senin için avantaj, ama benim anladığım temiz üretilse de büyük fabrikalarda VS sütü farklı bir ısı ile ykaynatıp soğutuyorlar ondan ondan için diyorlar. Ama senin eşim ürettiği için senin benden daha farklı bir bilgiye sahip olman da olası

Bence uzun omurlu sutlerdense marketlerde pastorize gunluk sutlerden almak daha mantikli onlar buzdolaplarinda satiliyor zaten Sek gunluk sutas gunluk torku gunluk fln bana daha saglikli geliyo uzun omurlulerdense

yalniz aysun the sutchu de iyimis :))

Bence uzun omurlu sutlerdense marketlerde pastorize gunluk sutlerden almak daha mantikli onlar buzdolaplarinda satiliyor zaten Sek gunluk sutas gunluk torku gunluk fln bana daha saglikli geliyo uzun omurlulerdense
Bnde şuan öyle düşünüyorum zor olur almak ama birşey yaparken iyi yapalm zarar vermesin istiyorum biraz da takıntılı olunca İnceliyip marketleri gezip bakıcam

Aynnen sabah icemedim ogurmekten ilacida
Off
İlac icerkende zorlaniyorum ben cok yaa
Haplarımda yarim kaldi
Surkeli bulanti kusma ogurtu
Ben her gün içemiyorum vitaminleri, bazen ilaç görmek bile istemiyorum. Gece kalkıp uyku arası prilam içiyordum. O da asla fayda etmiyor artık. Şimdi oznyd aldım kahvaltıda yediklerimi de tutamadım çünkü öğ yapsam çıkıyor. Bayağı da kilo vermişim, bitmedi su süreç. Ben 4. Haftadan beri böyleyim deliricem

Canım bana yapmamıştı zofram, şimdi onzyd aldım bakalım yapacak mı? 4 mg alıyorum bu arada ben de. Zofram fayda etmeyince prilam başlamıştım, prilam da fayda etmeyince şimdi Onzyd e döndüm inşallah işe yarar. Ne mutfak ne tuvalet görmek istemiyorum artık

ayni durumdayim cnm allah yardimcimiz olsun ben hep dua eidyorum
Allah yardim etsin diye

Sütten bahsedilmiş peki sütçüden aldıgımız sütü kaynatıp yoğurt yapsak onu da mı yememeliyiz. Hep ev yapımı yoğurt öneriliyor ben anlamadım

Acik kahverengi bi dr bugun geldim orda olsaydi soylerdim ama evde progestan vardi onu kullandim ignede kullaniyorum onlarmi agir geliyo anlamadim
Canim gecmis olsun. Bazen kan sulandırıcı iğneyle beraber bazen olur demişti benim doktorum. Umarım ondandır. Dinlen ins geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…