Slm kizlar bugun hic giremedim buralara dun uzun zaman sonra wc ve banyoyu temizleyim dedim ilk hamilelik ve zor oldugu icin herseyi eşim yapiyor ve arada yardimci geliyordu bende artik bunaldigim icin yavaştan baslayim dedim ama dunden beri kasiklarim cok fena agriyor internetten arastirdim hamileligin 3.ayinda rahim iyice genislemeye basladigi icin normalmis biraz icim rahatladi ama yinede tedirginim bicak saplanir gibi randevuyada 1 hafta var sizce ne yapim ve benim gibi olanlar varmi 12.haftasini doldurup ben 12+6 yim suan
yoğurt yaparken süt başkalaşıma uğruyor. o sebeple ev yoğurdu ile sokak sütü aynı kefede olmuyor
günlük sütler oluyor marketlerde. 1 hafta falan oluyor skt si. onlardan alabilirsiniz.
Slm kizlar bugun hic giremedim buralara dun uzun zaman sonra wc ve banyoyu temizleyim dedim ilk hamilelik ve zor oldugu icin herseyi eşim yapiyor ve arada yardimci geliyordu bende artik bunaldigim icin yavaştan baslayim dedim ama dunden beri kasiklarim cok fena agriyor internetten arastirdim hamileligin 3.ayinda rahim iyice genislemeye basladigi icin normalmis biraz icim rahatladi ama yinede tedirginim bicak saplanir gibi randevuyada 1 hafta var sizce ne yapim ve benim gibi olanlar varmi 12.haftasini doldurup ben 12+6 yim suan
Be once internetten arastirdim o 140 tl olan 200 ml biz eczaneden aldik 400 ml daha avantajli eczaneye sor indirim iste yoksa pahaliya veiyorlar normalde 240 tlydi indirim yapti
Be once internetten arastirdim o 140 tl olan 200 ml biz eczaneden aldik 400 ml daha avantajli eczaneye sor indirim iste yoksa pahaliya veiyorlar normalde 240 tlydi indirim yapti
Amin canim aminSende bol bol dinlen insallah hersey yolundadir senin kac haftalik 3 ayida atlatsak yine icimiz rahat etmiyor hep bir merak normal sartlar olsa her hafta gidecemde malesef virus var
Arkadaşlar doktorumun instegramda soru cevap kısmı var oraya yazdım süt iyice kaynatılırsa ev yoğurdu yemek daha sağlıklı dedi. Mayan hazır maya olmasın dedi
Ben hazır süt ve yoğurt kullanıyorum özellikle virsuten sonra
Bir iki saat uzakta akrabamız var iki ayda bir üç ay da bir şut maya köy yumurtası felan veriyor gittiğimiz de Allah razı olsun
Ama her zaman gidemiyoruz
burada da güvenilir kimse tanımıyorum hazır alıyorum malesef
evet bende bulantısı çok olanlara Allah tan yardım diliyorum önceki hamileliklerimde daha uzun sürmüştü bu sefer biraz daha erken azalmaya başladı elhamdülillah
ama bu günler de geçecek inşallah
normal hayatımıza devam edebileceğiz
bulantı ve kusma gercekten çok zor
Arkadaşlar doktorumun instegramda soru cevap kısmı var oraya yazdım süt iyice kaynatılırsa ev yoğurdu yemek daha sağlıklı dedi. Mayan hazır maya olmasın dedi
Anladım canım, tabiki bu senin için avantaj, ama benim anladığım temiz üretilse de büyük fabrikalarda VS sütü farklı bir ısı ile ykaynatıp soğutuyorlar ondan ondan için diyorlar. Ama senin eşim ürettiği için senin benden daha farklı bir bilgiye sahip olman da olası
O sekilde pastorize olunca besin degerini kaybetmedgini iddia ediyorlar evde kaynatinca cok isindigi icin degerleri ölüyor diyorlar bilemiyorum o kadarini dogru mu diye ben mecbur yogurt yapmak icin bizimkini kullaniyorum.
Canim iste sutcunun sattigi sutu cok iyi arastir nereden geliyor sor adama nerden aliyor denetlenen bir yer mi antibiyotikli sutleri boyle sokak sutculerine verebiliyorlar cunku anlamazsin da malesef yogurdun da antibiyotikli olur;( kaynagi belliyse sorun olmaz
Kızlar bebeğim normalde 11+2 günlük ama kontrolde geçen haftaya göre bugün 12+1 di bugün günüyle aynı zamanda dönmüş 11+5 o yüzden 2li test ve cinsiyet söylemedi kan sulandırıcı ve coraspine başladım bende
Tesekkur ederim canim zaten kusmaktan ayaga kalkamiyorumki bugun yarim zofram aldim bi tane almadim korkumdan aksama kadar tuttu tekrar basladim artik okadar alismisizki kusmayincada bugun bisey var diyorum psikopata bagladim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
olabilir cnm ben de zofer alıyorum eskiden sabah alıyodum akşama yine kusuyodum şimdi akşamüzeri kusmalar başlayınca hemen alıyorum daha etkili oluyor. Yanlız cmt pazar iyiydim diye pazar akşamı kendimi denemek amaçlı almadım iyi hissediyordum. Tabiiki sonra çok kötü oldum almadığıma pişman oldum. pazartesi de kustum ama akşamı bekledim almak için. Asla hemen etki etmiyor. Dün akşam 5 gibi aldım bugün hala iyi değilim. Kısacası sanırım hiç bırakmamak gerekiyor doktor da zararı yok dedi bundan sonra aksatmicam her akşam alıcam