2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi akşamlar arkadaşlarım önemli bir sorum olacak kürtaj 10. Haftaya kadar oluyordu önceden şimdi de aynımi bilgisi olan varmı

Gununden eksikmi cikti canim igneyi onlem olarak vermistir Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Benim dr geriden gelmesine yada ileriye gitmesine takılmayın dedi.bebek zamanla gününü yakaliyormus.benim 1 hafta geriydi sonra 5 gün ileri oldu,sonra da tam gününe geldi.

Bu birkac günlük önde ve geriden gitmeler dikkate alınacak şeyler degil canım 1 2 hafta geriden geliyorsa zaten dr lar baz alınan adet tarihini değiştiriyorlar burda var oyle arkadaşlar benimde 11+3 de gittiğimde 11+1 çıktı dr uyumlu dedi

Şimdi anladımm canım çok teşekkür ederimmm benim ilk hamileliğim pek bilmiyorum anlamadım da danışmadakiler de randevuyu planlarken detaylı muayene diyince heralde dedim baya ayrıntılı bir şeyler olacak bakalım ne diyecek cok merak ediyorum ve görmek istiyorum bir an önce

Bugün onzyd bende oyle bas ağrısı yaptı ki sonra aksama ilacın etkisi gecti bu seferde kustum bulantiya dayanamadım başım ağrır diye çeyrek aldım çeyrek alanlar varmış çünkü migrenimi tetikliyor oda az etki etti sonra oturup ağladım hemde nasıl sabir tükendi Allahım yardim et diyorum gece prilam içeceğim birkac gündür kullanmayinca belki yeniden etki eder

İşte bir iki gün daha bekleyeceğim ama olmazsa gidip vereceğim
Limonlu su içiyorum ben bulantıyı bastırmak için limonlu su sayesinde idrar yolu enfeksiyonunu da yenmişim hiç çıkmadı en son gittiğimde 0 çıktı içebilirsen sende ic canım
Obur durumlar nasıl sıkıntıların korkularin hafifledimi bas edebiliyormusun dün gece sahurdan sonra bende de oyle bi kaygi korku panik durumu oldu ki aniden hamileliğin 6. Ayindan sonra olurdu icim oyle ürperdi korkularımın içinde boğuldum ne kötü anı varsa uyumaya çalıştıkça onlar geldi aklima vaktinde kızdığım insanlara icimden cvp vermekten uyuyamadim

Canim cok yuklenme kendine bende dayanamiyorum banyoyu tuvaleti ben yapiyorum ama dikkat etmemiz gerekiyo o rahmin genislemesindedir insallah
Sagol canim ilk hamileliklerde cok olurmuş doktorumla konustum kas agrisiymis rahim ve bebek buyudugu icinmis ama inan mide bulantisini tercih ederim o derecede bicak saplaniyor icimde melegimi hissedince azda olsa hafifliyorum doktor bol su ve soda ic dedi magnezyum varmis iyi gelirmis bakalim

Artı magnezyum kullanman gerekebilir benim zaman zaman kaslarımda kramplar olur spor ve yürüyüş donemlerinde kullanirim magnezyum şimdi de oluyor gece özellikle kasigima oyle kramp giriyor ki sag bacağımı karnıma çekip oyle kalıyorum bazen sezaryen dikisim cekiyor gibi geliyor ama kesinlikle bulantı daha iyi diyemem bizdeki bulantı cunku yerlerde sürüm sürüm surunduruyor

Insallah bulantiligunlerim8zde gececek hamileligin tadini cikartacaz canim

İşte yasayan bilir canim ben kusmadim bulantilarim halsizlik baslarda cok vardi işte insanin neresi agrirsa cani ordaymiş o misal.. bunlarda guzel seyler sonucu dusununce ama gercekten sizlerin bulantilari da kotu insallah gecer bulantilariniz

Gidince magnezyum yazdirayim doktora soyleyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…