Su içmeye çalışın bende içemiyordum böbreklerim ağrıyor dünden beriBu migde bulantısı benide bıktırdı su dahi içemiyorum off
Gununden eksikmi cikti canim igneyi onlem olarak vermistir Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahKızlar bebeğim normalde 11+2 günlük ama kontrolde geçen haftaya göre bugün 12+1 di bugün günüyle aynı zamanda dönmüş 11+5 o yüzden 2li test ve cinsiyet söylemedi kan sulandırıcı ve coraspine başladım bende
Canım önce ileri çıktı şimdi geri mi görünüyorKızlar bebeğim normalde 11+2 günlük ama kontrolde geçen haftaya göre bugün 12+1 di bugün günüyle aynı zamanda dönmüş 11+5 o yüzden 2li test ve cinsiyet söylemedi kan sulandırıcı ve coraspine başladım bende
Bu birkac günlük önde ve geriden gitmeler dikkate alınacak şeyler degil canım 1 2 hafta geriden geliyorsa zaten dr lar baz alınan adet tarihini değiştiriyorlar burda var oyle arkadaşlar benimde 11+3 de gittiğimde 11+1 çıktı dr uyumlu dediKızlar bebeğim normalde 11+2 günlük ama kontrolde geçen haftaya göre bugün 12+1 di bugün günüyle aynı zamanda dönmüş 11+5 o yüzden 2li test ve cinsiyet söylemedi kan sulandırıcı ve coraspine başladım bende
Nasıl oldun canım sızı oluyor diyordun keske bi idrar versen sağlık ocağına gitme sansin yokmu enfeksiyon varsa tehlikeli canım yaSu içmeye çalışın bende içemiyordum böbreklerim ağrıyor dünden beri
Evet hala oyle de insallah böyle birşey yapmayı dusunmuyorsundurIyi akşamlar arkadaşlarım önemli bir sorum olacak kürtaj 10. Haftaya kadar oluyordu önceden şimdi de aynımi bilgisi olan varmı
İşte bir iki gün daha bekleyeceğim ama olmazsa gidip vereceğimNasıl oldun canım sızı oluyor diyordun keske bi idrar versen sağlık ocağına gitme sansin yokmu enfeksiyon varsa tehlikeli canım ya
Şimdi anladımm canım çok teşekkür ederimmmO detaylı usg değil canım benim 12.haftada beebgin burun ölçüsü ense kalınlığı nöral tüp kapanmıs mı diye bakılan detaylı muayene... Ekstra ücret almaz...
Detaylı usg, dobleer usg dediklerimiz ise 20li haftalarda bakılır renkli usg de denir.. Video seklinde CD ye atılır beebgin kan akısı kordon damarları kalp ve detaylı tüm organların gelisimlerine bakılır ve ekstra buna ücret alınır... Bu arada benim Dr de riskli gebelik uzmanı....
O 12de ki detaylı ile bu söylediğim farklı canım...Ama evet 12de cinsiyet söyleyebilr ama kesinlik tasımaz zaman ilerledikce daha kesim konusur özellikle 16.haffadan sorna
Bugün onzyd bende oyle bas ağrısı yaptı ki sonra aksama ilacın etkisi gecti bu seferde kustum bulantiya dayanamadım başım ağrır diye çeyrek aldım çeyrek alanlar varmış çünkü migrenimi tetikliyor oda az etki etti sonra oturup ağladım hemde nasıl sabir tükendi Allahım yardim et diyorum gece prilam içeceğim birkac gündür kullanmayinca belki yeniden etki ederTesekkur ederim canim zaten kusmaktan ayaga kalkamiyorumki bugun yarim zofram aldim bi tane almadim korkumdan aksama kadar tuttu tekrar basladim artik okadar alismisizki kusmayincada bugun bisey var diyorum psikopata bagladim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Limonlu su içiyorum ben bulantıyı bastırmak için limonlu su sayesinde idrar yolu enfeksiyonunu da yenmişim hiç çıkmadı en son gittiğimde 0 çıktı içebilirsen sende ic canımİşte bir iki gün daha bekleyeceğim ama olmazsa gidip vereceğim
Sagol canim ilk hamileliklerde cok olurmuş doktorumla konustum kas agrisiymis rahim ve bebek buyudugu icinmis ama inan mide bulantisini tercih ederim o derecede bicak saplaniyorCanim cok yuklenme kendine bende dayanamiyorum banyoyu tuvaleti ben yapiyorum ama dikkat etmemiz gerekiyo o rahmin genislemesindedir insallah
Artı magnezyum kullanman gerekebilir benim zaman zaman kaslarımda kramplar olur spor ve yürüyüş donemlerinde kullanirim magnezyum şimdi de oluyor gece özellikle kasigima oyle kramp giriyor ki sag bacağımı karnıma çekip oyle kalıyorum bazen sezaryen dikisim cekiyor gibi geliyor ama kesinlikle bulantı daha iyi diyemem bizdeki bulantı cunku yerlerde sürüm sürüm surunduruyorSagol canim ilk hamileliklerde cok olurmuş doktorumla konustum kas agrisiymis rahim ve bebek buyudugu icinmis ama inan mide bulantisini tercih ederim o derecede bicak saplaniyoricimde melegimi hissedince azda olsa hafifliyorum doktor bol su ve soda ic dedi magnezyum varmis iyi gelirmis bakalim
Insallah bulantiligunlerim8zde gececek hamileligin tadini cikartacaz canimArtı magnezyum kullanman gerekebilir benim zaman zaman kaslarımda kramplar olur spor ve yürüyüş donemlerinde kullanirim magnezyum şimdi de oluyor gece özellikle kasigima oyle kramp giriyor ki sag bacağımı karnıma çekip oyle kalıyorum bazen sezaryen dikisim cekiyor gibi geliyor ama kesinlikle bulantı daha iyi diyemem bizdeki bulantı cunku yerlerde sürüm sürüm surunduruyor
İşte yasayan bilir canim ben kusmadim bulantilarim halsizlik baslarda cok vardi işte insanin neresi agrirsa cani ordaymiş o misal.. bunlarda guzel seyler sonucu dusununceArtı magnezyum kullanman gerekebilir benim zaman zaman kaslarımda kramplar olur spor ve yürüyüş donemlerinde kullanirim magnezyum şimdi de oluyor gece özellikle kasigima oyle kramp giriyor ki sag bacağımı karnıma çekip oyle kalıyorum bazen sezaryen dikisim cekiyor gibi geliyor ama kesinlikle bulantı daha iyi diyemem bizdeki bulantı cunku yerlerde sürüm sürüm surunduruyor
Gidince magnezyum yazdirayim doktora soyleyimdeArtı magnezyum kullanman gerekebilir benim zaman zaman kaslarımda kramplar olur spor ve yürüyüş donemlerinde kullanirim magnezyum şimdi de oluyor gece özellikle kasigima oyle kramp giriyor ki sag bacağımı karnıma çekip oyle kalıyorum bazen sezaryen dikisim cekiyor gibi geliyor ama kesinlikle bulantı daha iyi diyemem bizdeki bulantı cunku yerlerde sürüm sürüm surunduruyor
iyi akşamlar arkadaşım İnşallah bir sıkıntın yoktur?Iyi akşamlar arkadaşlarım önemli bir sorum olacak kürtaj 10. Haftaya kadar oluyordu önceden şimdi de aynımi bilgisi olan varmı
Canım iyi akşamlar, her şey yolundadır inşallahIyi akşamlar arkadaşlarım önemli bir sorum olacak kürtaj 10. Haftaya kadar oluyordu önceden şimdi de aynımi bilgisi olan varmı
Iyi değilimCanım iyi akşamlar, her şey yolundadır inşallahİyi misin?
Iyi degilimiyi akşamlar arkadaşım İnşallah bir sıkıntın yoktur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?